AlpAykan yazdı:Aleyküm selam / Selamün aleyküm.
Günününüz aydın olsun,
Ömrünüz mutluluklarla ve başarılarla dolsun.
İyi Forumlar
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Kabusxasabidj~~>Lonca Başkanı-( İsmail )- Kabusxhunter / Kabusxfosil ~~>Yönetim Kurulu Başkanı-( Özcan)- Kabusxrosax~~>Yönetim Kurulu Üyesi -( İlker )- Kabusxthebest~~>Lonca Azası -( Murat )- /≈/ÜYELER/≈/
Kabusxhastun ( Hasan ) Kabusxwusty / Kabusxrüzgar / Kabusxmmj / Kabusxımpala ( Mustafa ) Kabusxkralbenim ( İsmail ) Kabusxzorboy / Kabusxaqrasif ( Sedat ) Kabusxçılgıntürk / Kabusxredevil( Ertürk ) Kabusxpislickjj ( Fırat ) Kabusxasabıdj ( Hamza ) Kabusxbrader ( Hamza ) Kabusxstateji / Kabusxstatejii( Erdi ) Kabusxhayaletx / Kabusxholigan( Selim ) Kabusxerrant ( Ahmet ) Kabusxspy ( Aziz ) Kabusxmorelman ( Hamza ) Kabusxsnerji ( Oğuzhan ) Kabusxanollen / Kabusxasria ( Oğuzhan ) Kabusxxsezerxxll ( Sezer ) Kabusxsychtian ( Onur ) Kabusxblackfels ( Mahmut ) Kabusxbalistikx / Kabusxbadfellas / Kabusxbiqbear( İbrahim ) Kabusxredneck ( Deniz ) Kabusxbaşkentli (Oğuzhan) Kabusxmois ( Burak ) Kabusxtanbul ( Samed ) Kabusxqamze ( Gamze ) Kabusxpillibebek ( Dilber ) Kabusxumut ( Umut ) Kabusxottoman ( Uğur ) <<<<<<<<<<Üye alımları kapalıdır!>>>>>>>>>>
Arkadaşlar Hakkınızı Helal Edin.
Loncadaki geçimsizliğim nedeni ile kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. Herkes kendisine iyi baksın.Çarlarımı kadim görevi yapıldıktan sonra silecem.
Allah'a emanetsiniz.
Loncada olan kişilerin cogu gözlemden geciyorur
teker teker loncadan cıkarılıp ihrac edilecektir herkezin
bu son zamanda sergiledigi davranıslar loncadan uzaklaşmasına sebep olacaktır herkezin daha dikkatli olmasını
istiyorum
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Kabusxasabidj~~>Lonca Başkanı-( İsmail )- Kabusxhunter / Kabusxfosil ~~>Yönetim Kurulu Başkanı-( Özcan)- Kabusxrosax~~>Yönetim Kurulu Üyesi -( İlker )- /≈/ÜYELER/≈/
Kabusxhastun ( Hasan ) Kabusxwusty / Kabusxrüzgar / Kabusxmmj / Kabusxımpala ( Mustafa ) Kabusxkralbenim ( İsmail ) Kabusxzorboy / Kabusxaqrasif ( Sedat ) Kabusxçılgıntürk / Kabusxredevil( Ertürk ) Kabusxpislickjj ( Fırat ) Kabusxasabıdj ( Hamza ) Kabusxbrader ( Hamza ) Kabusxstateji / Kabusxstatejii( Erdi ) Kabusxhayaletx / Kabusxholigan( Selim ) Kabusxerrant ( Ahmet ) Kabusxspy ( Aziz ) Kabusxmorelman ( Hamza ) Kabusxsnerji ( Oğuzhan ) Kabusxanollen / Kabusxasria ( Oğuzhan ) Kabusxxsezerxxll ( Sezer ) Kabusxsychtian ( Onur ) Kabusxblackfels ( Mahmut ) Kabusxbalistikx / Kabusxbadfellas / Kabusxbiqbear( İbrahim ) Kabusxredneck ( Deniz ) Kabusxbaşkentli (Oğuzhan) Kabusxmois ( Burak ) Kabusxtanbul ( Samed ) Kabusxqamze ( Gamze ) Kabusxpillibebek ( Dilber ) Kabusxumut ( Umut ) Kabusxottoman ( Uğur ) <<<<<<<<<<Üye alımları kapalıdır!>>>>>>>>>>
Yapılacak olan topantıda; üye ihracı; ve yonetime alınacaklar ; forum sözcüsü
özcanında kısa süre icinde gormek lazım onunda haberleşince acıklanacaktır
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir