[b]Gençkurt adLı oyunda TT olan şahıs klandan şahsıma karsı şerefsız dıyor sus yemıor ben ıse junonda sınırlenıorum junona sokayım dıorum oyundan cıkıorum anında sus yıyıorum bumu adalet?????? arkadaşlar uyanın artık TT yalakası olmayın hakkınızı arayın dıyecek bısı buLmuorum oyun ne hale geLdu [/b]
arkadaşlar bu konuyu Kuklacı genel etkılesıme açmıstım Gençkurt adLı TT ye cok baskı gelınce forum uzerındne ve oyundna esrefpasa adlı tt arkadası aynı zamanda. forum yetkılısı kısı gelıp kıLıtledı... ozel surum paketı 3 adet aldım 60 tl verdım bız bosamı oynuoruz enayımızı bırı su sısteme dur desın. oyunda adalet ıstıoruz .!
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
Konu ile ilgili açtığınız konunun her ne kadar cevap verme alanı burası olmasada durum yanlış anlaşılmalara çekilmemesi adına cevap veriyorum. Bir TT nin oyun içinde sizlerden hiç bir farkı yokdur. Kaldıki şikayet eden kişi olarak maillerinizi kontrol etseydeniz TT arkadaşımızın bu olaydan ötürü ceza aldığını görmüş olacaktınız.
İyi Oyunlar...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
Konu ile ilgili açtığınız konunun her ne kadar cevap verme alanı burası olmasada durum yanlış anlaşılmalara çekilmemesi adına cevap veriyorum. Bir TT nin oyun içinde sizlerden hiç bir farkı yokdur. Kaldıki şikayet eden kişi olarak maillerinizi kontrol etseydeniz TT arkadaşımızın bu olaydan ötürü ceza aldığını görmüş olacaktınız.
İyi Oyunlar...
ahmet abı hakLısın TT lerın bızden farkı yok ama Bır TT oyunda coqu oyuncu taraffından baskı goruror sevıLmıorsa bı nedenı wardır pekı bu TT nıye sevıLmıor dıyeceksın. ıLk bossları ıtemlerı dusurenler bunLar daha dorusu TT oLdukları ıcın nasıL kesılecekını bıLıorlardı gıttıler kestıler ve kLandan bıze--Kıskananlar çatlasın vb laflar kullandılar ben dahıL coqu oyuncu sevmez bu TT yı pekı soruorum neden bu lodos klanındakı TT ler sevıLmıorda arz klanındakıler sevıLıoruz bıraz araştırın neyse ıyı forumLar konuyu kıLıtleyebıLırsınız yanLışlık oLmus Gençkurtun ceza oLdına dahıl e maılme bır e posta gelmedı ..!
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..