ALIN ARDAŞALR KEMANİST VE CENGAVERİN FOTOLARI ...
Re: ALIN ARDAŞALR KEMANİST VE CENGAVERİN FOTOLARI ...
1. foto da yalnız iletiyi sen yazmışsın :?: :?: :?:

- izmirlixbela
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- izmirlixbela
- FareAdam Düşmanı
adam paramı çalıcak sonra ben diyimi ohh ben cengaverim paranı ben çaldım diyom dedmi
KurtlarxFedakar
Bu fotoda birşey farketmedinizmi acaba ? Dikkatli bakın orda kimse 20m çaldım diye itiraf etmiyor.izmirlixbela yazdı:
Adam kendi çarından başkasına yazmıs..Killerxfinish adlı çar yani maadur gözüken şahıs mesajı kendi başkasına yazmış.
Bu bir kandırmadır, ama kemanist olayına birşey diyemem doğru olabilir.
evet bende kendin yazdın diyorum paraya bakarsanız 21 m
20 m çalmış olabilir ?

- Reymond
- İstihbarat Üyesi
Zaten Benim bilidğim kemanist kafcı felan bir kaç kişi var hırsız
<)
Killerxfinish Cengaverxx'in diger ismiyle Stylxserserim den 20m çalmıştır sizinde gördüğünüz gibi o fotoda mesajı yazan Killerxfinish tir

Ben bu kadar utanmaz yüzsüz birisine daha rastlamadım... Adam gelmiş bir de burda konu açmış cengaverin 20m mi çaldığı foto diye... Duyarlı olan arkadaşlarımızın oyun içerisinde bu şahsiyetten uzak durmasını tavsiye ederim... Giden 20 m bizim için önemli değildir. Önemli olan hala bunun gibi anlayışsız emek çalıcı karaktersiz insanların oyun içerisinde halen barınıyor olması... Elimizden geleni yapıp gerekli yerlere gerekli resimler ilettik umarım cezasını bulur....

Ben bu kadar utanmaz yüzsüz birisine daha rastlamadım... Adam gelmiş bir de burda konu açmış cengaverin 20m mi çaldığı foto diye... Duyarlı olan arkadaşlarımızın oyun içerisinde bu şahsiyetten uzak durmasını tavsiye ederim... Giden 20 m bizim için önemli değildir. Önemli olan hala bunun gibi anlayışsız emek çalıcı karaktersiz insanların oyun içerisinde halen barınıyor olması... Elimizden geleni yapıp gerekli yerlere gerekli resimler ilettik umarım cezasını bulur....
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Ayrıca Killer'ın çantasında görünen sibiryalıyı Cengaver abimiz onu başkası sandığı için hediye olarak vermiştir...
Durumu Killera sorduğumuzda paranız Kemanistte demiştir bize... Kemanist ile görüşmemde ise ona bikaç item ve para karşılığı 2 char sattım cevabını aldım... Char alıp satmak oyun kural ihlali midir bilen arkadaşlar cevaplarını yazarlarsa sevinirim...

http://img208.imageshack.us/img208/2439 ... 000425.jpg[/img]
Durumu Killera sorduğumuzda paranız Kemanistte demiştir bize... Kemanist ile görüşmemde ise ona bikaç item ve para karşılığı 2 char sattım cevabını aldım... Char alıp satmak oyun kural ihlali midir bilen arkadaşlar cevaplarını yazarlarsa sevinirim...

Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!