iste LİDERimizin gücü simurganka loncasının lideri 7000 çember açıyor.(31)lwl.Herkes rekorunu foto ile göstersin kimler güçlü görelim.Liderimiz 3 kişiyi 7000 çakarak kesti yorumlara baka bilirsiniz adamlar şoka girdi adeta :lol:
orda 1 isi :arrow: korkak diyor o yüzden moda geçip çember açtı ve morarttı adamaları.. :lol:
Adam 11 lvl çembere gerek yok hepsine birer kere meteorit/buz atsan yeterli zaten.
Ayrıca çemberle 7000 vurması bence abartılacak kadar iyi değil ben 30 level büyücümle 7650'lerde birşey vurmuştum sarı akrebe..
rapper yazdı:Adam 11 lvl çembere gerek yok hepsine birer kere meteorit/buz atsan yeterli zaten.
Ayrıca çemberle 7000 vurması bence abartılacak kadar iyi değil ben 30 level büyücümle 7650'lerde birşey vurmuştum sarı akrebe..
Eğer yeni bölgeler geldiqinde vurmuşsan normaldir.Çünkü büyücülerin canavalara vuruşu arttı
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
bölgelerden önce kurt şamana 36 lwl büyücümle 9bin vurdum çemberci 3 kat hasar geLdi
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
simurg o hadi bende 49 um benide kessene koçum ...!
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
rapper yazdı:Adam 11 lvl çembere gerek yok hepsine birer kere meteorit/buz atsan yeterli zaten.
Eğer yeni bölgeler geldiqinde vurmuşsan normaldir.Çünkü büyücülerin canavalara vuruşu arttı