Melankolik yazdı:Tanımamanız çok normal sunucu açıldığında açtı karakterini.
39 level zamanının en güçlü isimlerindendir
O bir efsaneydi..
Ve hep öyle kalacak..
Ayrıca tükenmek üzere dediğiniz arz kLanının en iLeri geLenLerindendi
O bir efsaneydi..
Ve hep öyle kalacak..
Ayrıca tükenmek üzere dediğiniz arz kLanının en iLeri geLenLerindendi
O kLasik ve acımasız Arz karakteriydi. Azmı qünLerimiz qeçti eski kLan sawaşLarında be Soner'im.. Allah mutLuLukLar versin,bir yastıkta kocatsın
iyi temenniler için herkese canı gönülden teşekkür ederim. yorumları okudum mutlu oldum. o kadar vakit geçmesine rağmen hatırlanmak güzel bir duygu. uzun bir süre oyun oynadım meğer sadece vakit öldürmenin yanı sıra her yaştan arkadaşlarım olmuş bunu çok sonra fark ettim. sağolsunlar bir çok arkadaşım halen arayıp soruyor muhabbet ediyoruz. fakat oyuna geri gel muhabbetinden sıkıldım. oyuna yalnız başıma başladım oynadım ve zirvede bıraktım diye düşünüyorum. çok nadir olsada arada bir girip muhabbet ediyorum 5-10 dakika. teşkilat sunucusunda başladım sancakta bıraktım. kendimce efsane olduğumu düşünüyorum. belki bir efsunlu eşyaya ismim verilir :mrgreen: kötüde olsa oyunda ilk hile kullananlardan biriyim.
steelsoft yazdı:sa. arkadaşlar bilindiği üzere çok uzun zaman ikv oynadım sonra bilindiği üzere sessiz sakin bıraktım. karakterlerimin bir çoğunu paralarını eşyalarını arkadaşlarıma şifreleriyle birlikte verdim. oyunla uzaktan yaskından ilgilenmiyorum artık. fakat bazı dostlarım var ki hala görüşmekteyim. diyeceğim;
18 Eylül 2010 da Mersin / Silifke /Atayurt belediyesi düğün salonunda düğünüm var. gelmek isteyen herkes davetlimdir.
Soner Çelik
Çılgıntürksoner
Not: bene irtibat kurmak isteyen avrsa telefonum:05442072969
Soner Abi Allah Mutluluk Versin. Bi Yastıkta Kocatsın
steelsoft yazdı:sa. arkadaşlar bilindiği üzere çok uzun zaman ikv oynadım sonra bilindiği üzere sessiz sakin bıraktım. karakterlerimin bir çoğunu paralarını eşyalarını arkadaşlarıma şifreleriyle birlikte verdim. oyunla uzaktan yaskından ilgilenmiyorum artık. fakat bazı dostlarım var ki hala görüşmekteyim. diyeceğim;
18 Eylül 2010 da Mersin / Silifke /Atayurt belediyesi düğün salonunda düğünüm var. gelmek isteyen herkes davetlimdir.
Soner Çelik
Çılgıntürksoner
Not: bene irtibat kurmak isteyen avrsa telefonum:05442072969
Melankolik 29 Haz 2010 20:41
Tanımamanız çok normal sunucu açıldığında açtı karakterini.
O bir efsaneydi..
Ve hep öyle kalacak..
Her ne kadar oyunda maden hilesi kullanmış, çıkarların uğruna milleti birbirine düşürmüş olsanda hepsi geçmişte kaldı, Hayırlı olsun, Allah (c.c.) tamamına erdirsin.
T.İ.T. Loncası Adına...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
O bir efsaneydi..
Ve hep öyle kalacak..
soner baskan her şeyin hayırlısı olsun..
Allah dert vermesin ve her şey gönlünüzce olsun,Allah kalbinize göre versin..
Her ne kadar dön desek sensiz olmuyor desej dinlemedin başka bir oyun bulmuşsun zamanını geçirecek hep aklımızdasın hep kalbimizdesin güzel insan..Hayırlısı olsun..
vay be neydi o eski günler beraber ortalıgın tozunu dumanına katıyorduk ben büyücüyle sen savaşcılay dalardık bodokslama lodosların arasına oyun o zman ne kadar eylenceliydiya klan savaşları bile bir başkaydı ama herşey geride kaldı neyse sana ve talihli eşine yeni hayatında mutluluklar dilerim Allah bir yastıkta kocatsın torunlarınızıda görmeyi nasip etsin İNŞALLAH...