Arkadaşlar Banu ablanın kaybı için domuz kentden Eminönü Bayrakğa kadar yürüyüş yaptık ve bakın orda olanlar işde lodoslar ve arzlar bakın fotosu tam bi kaliam Fıratın kötü gününde yanında olacağınıza yaptığınıza bakın neyse bir şey söylemiyorum sadece şunu belirtmek isterim eğer kötü bir günde bile savaşmadan duramıyorsanız ya da en azından bir özür bile dileyemiyorsanız Yazıklar Olsun TILSIMA!
bu yürüyüşten bizim haberimiz yoktu olsaydı da o yürüyüşün içinde olsaydık..olayı duyduk ve çok üzüldük.. ama bu arz lodos meselesi değil bence.. sanırım dündü bu olay ve saatlerce mısır çarşısına giremedik ve bu konuyu bir arzın açması bana garip geldi açıkcası.. ve nedense bu tip konuları bir çok arz açıyor.. bu fotoğraftan 15 dk öncesinin fotosu olsada elimde keşke koysam.. ama bu tip şeyler bana gereksiz geliyor.. 3 5 çocuk yüzünden de canımızı sıkmaya gerek yok.. dediğim gibi keşke daha kapsamlı bir şekilde duyurulsaydı o yürüyüşün içinde bizde olsaydık..BANU arkadaşımızın mekanı cennet olsun..Allah sevdiklerine sabır ve uzun ömür versin.. saygılarımla..
Öncelikle başınız saolsun.
Ben de bu yürüyüşle ilgili duyurunun daha önceden ve iyi bir şekilde yapılmadığı kanaatindeyim.
Eğer burada ki lodoslar , konun ve yürüyüşün içeriğini bilmiş olsalardı.
Sanıyorum ki onlarda yürüyüşe katılır ve desteklerlerdi.
öncelikle başınız sağolsuın.yauw adı üstünde bir oyun! forumda başlk açsanız daha mantıklı olurdu.oyunda yürüyüş ne kadar olgunca bir davranış.böle ciddi konuları oyunla sulamayaın!!!
banu içinbende çok uzuldum ölmeden önce konuşmuştuk onla zaten katılıde erkek arkadaşıdır
yuruyuşe gelınce bence gereksızdı klandan yazdım yuruyuşe gerek yok dıye
bızler musluman ınsanlarız o yuruyuşun öluye bır faydası olmaz ama herkes bırer fatıha gondersedı eğer çok sewap kazanırdık öluyede rahmet olurdu lıllahıl fatıha
Öncelikle insanların iyi olmasını beklemek için iyi olmak gerekir herkes iyi bir oyuncu olsa saygili sevgili yardımsever o zaman bu herkese yayılır böylece sunucuda kıyamet gününde bayram yasanırdı