Eski-Yeni Oyuncu Farkları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Comrade
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Eski-Yeni Oyuncu Farkları

Mesaj gönderen Comrade »

Eski Oyuncu
*01.04.2010 öncesinde başlamıştır.(Aslında oyunda en az 3senelik olanlar eskidir fakat yazının devamını okuyun.)
*Şaheseri vardır.
*Hidraları 2-3 grupla kesmiş ve hiç zorlanmamıştır.
*Eğer bono zamanında da oynadıysa elindeki sahte bonoları satıp para yapıp hava atmıştır.
*Yeni oyunculara yapılan haksızlıklar onlar için hiç birşeydir.
*Karakter adı büyük ve eski yönetici,test takımı üyesi ise olağanüstü saygı görür ve herkes onun dediğine inanır.
*Loncası vardır ve lideri olsa da olmasa böbürlenir.
*Grup bölgelerinde hiç kesilmeyen bir yaratık kesmiş yada hiç düşmemiş eşya düşürmüştür.
*Yönetim bazen bu oyuncunun hakkını yese de hile,hurda ile yenilen hakkını fazlasıyla almıştır.
*Maden çekmek için program kullanmıştır.Ve zengin olmuştur.

Yeni Oyuncu
*01.04.2010 (nisan 2010) sonrasında başlamıştır oyuna
*Şaheseri yoktur.
*Hidraları kesememiştir.
*Adam parasızlıktan örs parası isterken sahte bono yapanlar,karakter çalanlar,oyun içinde dolandırıcılık yapanlar bu kisiyle dalgasını geçmiştir.
*Yapılan haksızlığı söylediği taktirde kendisi suçlu sayılır ve kendisindenönce oyuna başlamış olanlar onu ezer,suşlar,kötüler.
*Karakter ismi küçük diye ne söylese yalandır.
*Loncası yoktur,olsa da çakma loncalardan birine almışlardır.
*Grup bölgelerine girecek grup bulamamış,grup bölgelerinde eşya bulanların hava atmalarını izlemektedir.
*Yönetim bu oyuncunun hakkını grup bölgeleri güncellemsiyle birlekte yemeye başlamıştır.
*Maden çemke için program kullanmamıştır.Şu an çekmeye çalışıyor ve çekemiyorsa etrafında eski oyuncular madenlerini yansıtıp bu oyuncuyu sinirlendirir.

Devam ettirebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Re: Eski-Yeni Oyuncu Farkları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bence daha çok pluslu oyuncu plussuz oyuncu farkı olmuş
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

plus lu oyuncu sanki torplden alıyor.Para veriyoruz sonuçta.Fazlalık olacak
Kullanıcı avatarı
XxDeLiKRaLxX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XxDeLiKRaLxX »

Belki haklısın belki haksız bilemem..

Ama her betacıya o gözle bakma..

bende betadan bugüne oynuyorum..

charlarımın nickleri büyük küçük harf içermekte

Ama ne şaheserim var nede param..

Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

bende epey bi zamanadır oynuyorum fakat betada değil sanırım beta gittikden 1 ay sonra neyse
XxDeLiKRaLxX yazdı:Belki haklısın belki haksız bilemem..

Ama her betacıya o gözle bakma..

bende betadan bugüne oynuyorum..

charlarımın nickleri büyük küçük harf içermekte

Ama ne şaheserim var nede param..

bu arkadaşın dediklerine harfi harfine katılıyorum benimde şahaserim olmadı cok fazlada bi param olmadı oyuna göre
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen VicTorY »

Şu güne kadar hileler hırsızlıklar haksızlıklar sayesinde çok zengin olanlar gördüm fakat Eminönünde başlıyan beta serüvenimden şu güne kadar ne bir hırsızlığım ne bir hilem yoktur görülmemiştir duyulmamıştır :) Herkes böyle olmalı bence :) Ama ordaki kadim felan biraz saçma olmuş ben şahsen kadimi 2 kere kestim fakat öyle ahım şahım bir zenginliğim yada hilem yok :)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Comrade yazdı:Eski Oyuncu
*01.04.2010 öncesinde başlamıştır.(Aslında oyunda en az 3senelik olanlar eskidir fakat yazının devamını okuyun.)
*Şaheseri vardır.
*Hidraları 2-3 grupla kesmiş ve hiç zorlanmamıştır.
*Eğer bono zamanında da oynadıysa elindeki sahte bonoları satıp para yapıp hava atmıştır.
*Yeni oyunculara yapılan haksızlıklar onlar için hiç birşeydir.
*Karakter adı büyük ve eski yönetici,test takımı üyesi ise olağanüstü saygı görür ve herkes onun dediğine inanır.
*Loncası vardır ve lideri olsa da olmasa böbürlenir.
*Grup bölgelerinde hiç kesilmeyen bir yaratık kesmiş yada hiç düşmemiş eşya düşürmüştür.
*Yönetim bazen bu oyuncunun hakkını yese de hile,hurda ile yenilen hakkını fazlasıyla almıştır.
*Maden çekmek için program kullanmıştır.Ve zengin olmuştur.

Yeni Oyuncu
*01.04.2010 (nisan 2010) sonrasında başlamıştır oyuna
*Şaheseri yoktur.
*Hidraları kesememiştir.
*Adam parasızlıktan örs parası isterken sahte bono yapanlar,karakter çalanlar,oyun içinde dolandırıcılık yapanlar bu kisiyle dalgasını geçmiştir.
*Yapılan haksızlığı söylediği taktirde kendisi suçlu sayılır ve kendisindenönce oyuna başlamış olanlar onu ezer,suşlar,kötüler.
*Karakter ismi küçük diye ne söylese yalandır.
*Loncası yoktur,olsa da çakma loncalardan birine almışlardır.
*Grup bölgelerine girecek grup bulamamış,grup bölgelerinde eşya bulanların hava atmalarını izlemektedir.
*Yönetim bu oyuncunun hakkını grup bölgeleri güncellemsiyle birlekte yemeye başlamıştır.
*Maden çemke için program kullanmamıştır.Şu an çekmeye çalışıyor ve çekemiyorsa etrafında eski oyuncular madenlerini yansıtıp bu oyuncuyu sinirlendirir.

Devam ettirebilirsiniz.
eheh trajikomik bir kıyaslama.ama benim gibi zamanında loncalara yağ çekip kapağı atmamış olanların şaheseri de kütüğü de yok :/
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen fatihgencerler »

Merhabalar
Söylediğinize içtenlikle katılıyorum. İkvde birbirimizi ezmemizin bir mantığa değer bi şeyi yok.

İyi forumlar
Athos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Athos »

Beta döneminde başladım. Ardından 1 nisanda Eminönü'nde char açtım. Orasının cılkı cıkınca 2008'de bir kaç arkadaş Teşko'ya geçtik.

Elimde şaheser yok. Binbir zorlukla, şansla ve plusla, fevzi+cev ve azat+cev set dizdim.
Asla KP satmadim KP satın almadım. Yüzlerce lodos leşim var. Ama hala bir gözlük almaya yetmedi. (Teşkilatta arz olmanın zorluklarını bilen bilir)

Onun dışında eğleniyorum. Kadimi kesmeye yeltenmedim bile o loncası falan olanların işi. Şimdi grup bölgeleri bence süper oldu. İşii bilen 6 arkadaşla, öle-güle-oynaya tamamlayacaksın.

Bu bir oyun sonuçta, eğlenmeye bakacaksın. Betacı, eski oyuncu, bunlar robot değil. Normal insanlar. Senin kafana uyanı olur, uymayanı olur, yeni oyuncularda da bu böyledir zaten. Normalde yoldan geçen herkesle nasıl arkadaş olmuyorsam ikv'de de bu böyle.
Kıssadan hisse, kendi kafandaki tipleri bul, takıl. Elinde ejder olmayıversin. + 3-4 iyi arkadaşın varsa, hiç eşyan olmasada, takım çalışması ile kimse sırtını yere getiremez bu oyunda. Bir çok kişi, çok dağınık, çok yanlış oynar çünkü.
2 büyücü bir şifacı tadından yenmez:)
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

turkoxHAMSTER yazdı:plus lu oyuncu sanki torplden alıyor.Para veriyoruz sonuçta.Fazlalık olacak
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön