RoA'yı Arz diye biliyorum..VicTorY yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Önce adam gibi konuş...musti382 yazdı:HayırLı oLsun kardeş onlar kendini bisey sanmış arzları güçlendirecez diolar lodoslar sancaklarını basıyo daha sitelerde arz klanını kalkındıracaz diolar onlardan hic bi s....m olmaZzz:P![]()
Bu arada biraz tarihinize bakıyorum da pek parlak değil..
Hırsızlıklar filan sizin şu Neşelixnefret'i yine "Hırsız" diye yazdım "Daha yeni mi öğreniyorsun?" diye soranlar oldu. :mrgreen:
Aynı zamanda hikayeyi okuyan birinin %90 ihtimalle Arz'ın Çocukları'nı seçeceğini garanti edebilirim..
Ve hatta iki klanın loncalarını karşılaştırırsan bu da yeterli olabilir...
Sadece Köşk'te Tsk, Tayfa, Birlik vb. loncalar kalitemizi ortaya koyar...
İKV genelindeyse RoA var.![]()
Merhaba ,
Oraya RoA yı eklemen çok iyi olmuşİKV aleminin rakipsiz tek loncasıdır
![]()
Fakat RoA içinde yan karakteri Lodos olan birçok arkadaş var .. Bir oyun için kalite farkı vbg. şeyler yargılamanız çok saçma
2 klandada insanlar var ve oynuyolar yaşı küçük olan büyük olan olur bunu bilemeyiz lütfen görüşünüzü düzeltin
![]()
Takıntı Loncası
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Takıntı Loncası
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Merhaba ,EmirBerkKorkmaz yazdı:RoA'yı Arz diye biliyorum..VicTorY yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Önce adam gibi konuş...musti382 yazdı:HayırLı oLsun kardeş onlar kendini bisey sanmış arzları güçlendirecez diolar lodoslar sancaklarını basıyo daha sitelerde arz klanını kalkındıracaz diolar onlardan hic bi s....m olmaZzz:P![]()
Hırsızlıklar filan sizin şu Neşelixnefret'i yine "Hırsız" diye yazdım "Daha yeni mi öğreniyorsun?" diye soranlar oldu. :mrgreen:
Aynı zamanda hikayeyi okuyan birinin %90 ihtimalle Arz'ın Çocukları'nı seçeceğini garanti edebilirim..
Merhaba ,
![]()
Fakat RoA içinde yan karakteri Lodos olan birçok arkadaş var .. Bir oyun için kalite farkı vbg. şeyler yargılamanız çok saçma
2 klandada insanlar var ve oynuyolar yaşı küçük olan büyük olan olur bunu bilemeyiz lütfen görüşünüzü düzeltin
![]()
Raiders of ANATOLİA ( Anadolu Akıncıları Roa ) Loncası Arzın Çocukları Klanı mensubudur fakat yan karakterleri Lodos olan bir çok arkadaşımız var asıl takılman nokta
Bura olsaydı keşkeBir oyun için kalite farkı vbg. şeyler yargılamanız çok saçma2 klandada insanlar var ve oynuyolar yaşı küçük olan büyük olan olur bunu bilemeyiz lütfen görüşünüzü düzeltin
![]()
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
İşte bunu diyorum. :mrgreen:VicTorY yazdı:Merhaba ,EmirBerkKorkmaz yazdı:RoA'yı Arz diye biliyorum..VicTorY yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Önce adam gibi konuş...musti382 yazdı:HayırLı oLsun kardeş onlar kendini bisey sanmış arzları güçlendirecez diolar lodoslar sancaklarını basıyo daha sitelerde arz klanını kalkındıracaz diolar onlardan hic bi s....m olmaZzz:P![]()
Merhaba ,
![]()
![]()
Raiders of ANATOLİA ( Anadolu Akıncıları Roa ) Loncası Arzın Çocukları Klanı mensubudur fakat yan karakterleri Lodos olan bir çok arkadaşımız var asıl takılman noktaBura olsaydı keşkeBir oyun için kalite farkı vbg. şeyler yargılamanız çok saçma2 klandada insanlar var ve oynuyolar yaşı küçük olan büyük olan olur bunu bilemeyiz lütfen görüşünüzü düzeltin
![]()
Burada da yan hesapları Lodos olan onlarca Arz loncası mensubu, yan hesapları Arz olan onlarca Lodos lonca mensubu insanlar var..
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Doğrusu karakterim eskiden arzdı soyulunca Lodos yapmışlar klanda sohbet hoşuma gitti devam ettimİşte bunu diyorum. :mrgreen:
Burada da yan hesapları Lodos olan onlarca Arz loncası mensubu, yan hesapları Arz olan onlarca Lodos lonca mensubu insanlar var..
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Geçmiş olsun da konu dağılıyor.VicTorY yazdı:Doğrusu karakterim eskiden arzdı soyulunca Lodos yapmışlar klanda sohbet hoşuma gitti devam ettimİşte bunu diyorum. :mrgreen:
Burada da yan hesapları Lodos olan onlarca Arz loncası mensubu, yan hesapları Arz olan onlarca Lodos lonca mensubu insanlar var..![]()
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм