Ewlarge
Ewlarge
Merhaba arkadaşlar oyuna büyücü ile başladım. 28. seviyede bırakıp bir savaşçı açtım şu an 24. seviyede. Sizce doğru bir karar mı? Saaşçının gücünü bana gösterebilir misiniz? Şuan'a kadar herkes büyücü mükemmel. Herkesi (Savaşçı,Sifacı) keser, diye yorumlar okudum. Sizinde düşüncelerini duymak istiyorum. Tavsiyelerinizi, ve 1 seviye sonra becerilerin sıfırlanacağından dolayı nasıl dağıtmam gerektiği hakkında bir kaç yorum yazar mısın?
Hadi bakalım.
Re: Ewlarge
sana şunu söliyim
büyücüler 41 lwlde iksirle şah ı kesince tebrik ediyolar
viewtopic.php?f=16&t=25168
ama ben savaşçımla 39 lwlde iksirsiz 50 canla kesiyorum
Manyakk [49]
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Peki 39 seviye savaşçınla terbiyecisi hasar almadan kesebilir misin? :lol: İşini bilen 34 seviye büyücü hasar almadan keser terbiyeciyi.utku yazdı:sana şunu söliyim
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
hasar alıp almamak fark etmez neden adam uzaktan vuruyo
peki siz bi savaşçıyı 3 vuruşta yatırabiliyomusunuz
terbiyeci ??
peki siz bi savaşçıyı 3 vuruşta yatırabiliyomusunuz
terbiyeci ??
Manyakk [49]
sen 2 kere çember yapana kadar
kaçamicakmı savaşçı sizi yakaladımı kesiyo 3 kere sert agır normal 43 lwllimle 49 lwl büyücü yatırıyom daha ne dicen
kaçamicakmı savaşçı sizi yakaladımı kesiyo 3 kere sert agır normal 43 lwllimle 49 lwl büyücü yatırıyom daha ne dicen
Manyakk [49]
Devam et!utku yazdı:sen 2 kere çember yapana kadar![]()
Hadi bakalım.
benim 44 lwlik büyücüm var sen beni yatır her istediğini yapaacamutku yazdı:sen 2 kere çember yapana kadar![]()
hem sen 3 agır 3 sert demişsin toplam 6 olur sen nasıl 3 vuruşta yatıracan + sen daha oyuna yeni başlamışsın büyücüyü bilmessin

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim sanırım oyuna yeni başladın. Herkes saçma karşılayacak ama şifacı açmanı öneririm. Savaşçının kullanımı son günlerde biraz zor olmaya başladı.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!