SeLaMuN aLeYkUm dostlar !!! nasılsınız iyisinizdir inşallah. Şu anda izmirdeyim . Bir rahatsızlığımda dolayı 8 gündür buradayım . Cumartesi 5 te sizlerlere olucam . AllaH a emanet olun!!!
eray yazdı:SeLaMuN aLeYkUm dostlar !!! nasılsınız iyisinizdir inşallah. Şu anda izmirdeyim . Bir rahatsızlığımda dolayı 8 gündür buradayım . Cumartesi 5 te sizlerlere olucam . AllaH a emanet olun!!!
Geçmiş olsun knkm önemli bişeyse arabaya atlayıp gelem
eray yazdı:SeLaMuN aLeYkUm dostlar !!! nasılsınız iyisinizdir inşallah. Şu anda izmirdeyim . Bir rahatsızlığımda dolayı 8 gündür buradayım . Cumartesi 5 te sizlerlere olucam . AllaH a emanet olun!!!
Geçmiş olsun knkm önemli bişeyse arabaya atlayıp gelem
Eyw. knkm Önemli bişey değil bornova da . Misafirhanede kalıyorum
Tskx bedellı uyelerı ve lonca uyelerınden bu arkadaslar dıısında gelmek ısteyıpde adı olmayan lar ltfen BANA ulaşşsınlar BU PAZAR GIDILCEK KADİME....................,
KADİM BU HAFTA PAZAR GÜNÜ GİDİLCEKTİR SAAT İCİN ÖZELDEN BILGI VERICEM SIZLERE IYI FORM LAR....
Tayfax lardan 1 grb gelebılır bılgınız olsun bu KADIM GELECEK lısteden bır kısı gelmezse bana slm vermesın bundan sonra
BU HAFTA KADİM YAPILCAK TIR ARTIK LONCA SAHESER URETME VAKTI GELDI....
SAYGILARIMLA....memett ve Tskxhxgenelkrmay...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.