Sığınaklar ve Migrat Bölgeleri
Re: Sığınaklar ve Migrat Bölgeleri
Bide düşen şaheser silahlar alışverişe konulamıycakmış sanırım doğrumudur bu ?
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
JuaquiN yazdı:Dostum iflis içinde aynı şey söylenmişti. Yok 1.5milyon canı var yok kesilemez bir yaratık yok 90 bin vuruyor. Eee sonuç ? Şuan 2 kişiyle denedik canı 10'a kadar indirdik. Yani onlar fasafiso..
90 bn değil 900 bn vuruyor ifliss.
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
90 bin
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
izledim fuar vidyolarını developer bize sormayın dedi ne zaman geleceğini dedi o kadar kişiye söylemiyor sana şu gün şu sat kesin gelecek diyor vay beSavas yazdı:Bana inanmıyorsan gelirsin fuara yada sobeeyi ziyarete gidersin böyle bir şey mümkünde ki hiç zannetmiyorum o zaman yazdıklarıma bahane bulamazsın kardeşim tmm mı Kimseyi inandırmak zorunda değilim.WalTRaN yazdı:eminim diyorlar ya hadi çıkmadı nolacak hani emindin lütfen yalan yanlış konuşmayın eminmiş kim dedi sana o gün çıkacağınıda eminsin
İyi Eğlenceler....

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- JoKeRxxx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
İçerik silindi. Uyarı seviyesi yükseltildi.
Erdoğan
Erdoğan
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker
KaoteamxLyder we forumdakı diğer Joker hesapLarıyLa aLakam yoktur dikkat!
KaoteamxLyder we forumdakı diğer Joker hesapLarıyLa aLakam yoktur dikkat!
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
hakkatten öğleyse Max giymek de fayda var ve oraya sadece guruplamı girilebilecek Enterasan sabırsızlıkla bakliyoruz
evet ağzı olan konuşuyor ben tarih verenlere kızdım yeni bölge gelecek diyenlere değil sen neden balık gibi atlıyosun ozamanSavas yazdı:WalTRaN yazdı:izledim fuar vidyolarını developer bize sormayın dedi ne zaman geleceğini dedi o kadar kişiye söylemiyor sana şu gün şu sat kesin gelecek diyor vay beSavas yazdı:Bana inanmıyorsan gelirsin fuara yada sobeeyi ziyarete gidersin böyle bir şey mümkünde ki hiç zannetmiyorum o zaman yazdıklarıma bahane bulamazsın kardeşim tmm mı Kimseyi inandırmak zorunda değilim.WalTRaN yazdı:eminim diyorlar ya hadi çıkmadı nolacak hani emindin lütfen yalan yanlış konuşmayın eminmiş kim dedi sana o gün çıkacağınıda eminsin
İyi Eğlenceler....
Videoyu sen nerenle izliyorsun merak ettim ? Zwartan bize ne zaman geleceğini sormayın dedi yeni bölgeleri sormayın demedi ayrıca ben tarih falan vermedim yolladığım ütün mesajları okumadan yorum yapma Ağzı olan konuşuyo
İyi Eğlenceler.....

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Lonca sistemi hakkında bir bilgin var mı arkadasım.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Bu Migrat Falan neyse anlamadım.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
bilgi için tesekürler