***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
humanplate
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen humanplate »

arkadaşlar ö.dilerim ama loncanın yüz karasına çıktı adım birini kesemedim üzgünüm :( kalşın saglıcakla

ARZ BİR FARZ ;)

Keyfe Keder Alayına Gider
Kullanıcı avatarı
humanplate
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

loncamızın yüz karası oldum :cry: :cry: k.bakmayın

ARZ BİR FARZ ;)

Kullanıcı avatarı
humanplate
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Anıl Abidende Ö.diliyorum :D biraz kızmıştım hıncımı :D onun carından aldık lonca kasası kim eşyalarımı hemen vereyim bağışlayım ?

ARZ BİR FARZ ;)

Kullanıcı avatarı
RiamaX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RiamaX »

Mertkan oyunda beni bul dostum.
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.

Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Kullanıcı avatarı
RiamaX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen RiamaX »

Alp bana yeni bir liste ver hemen düzenleyeyim yapayım bana kimse birşey söylemeyince ben yapamam henüz loncadaki isimleri bilmiyorum. :)

Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Kullanıcı avatarı
RiamaX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen RiamaX »

Beyler size birşey soracağım hata kimde siz söyleyin:

Sivri adadan çıktım meteora gitim klandan arkadaşlarla konuşuyorum. Börteçinexazapp isimli birisi bana şu hırsızdır klandan söle dedi bende dedim yok kimsenin sorunu beni ilgilendirmez dedim. Bilip bilmeden kimseyi suçlayamam dedim Ama eğer hırsızlıgını görseydim zaten azapp söylemeden yazardım sonra ben böyle deyince. Börteçinexazapp bana çıkıştı sen kimsin lan sen insanmısın bu yanına kalmayacak göreceksin vs vs dedi bende dedim elinde gelenini ardına koyma beni bu loncadan başkanlar dahi olsa mertkan izin vermeden hiç kimse atamaz bu kaide ehrkez için geçerlidir bu arkadaş kim oluyorda bana bölye çıkışıyor.

Bakın Ben sinir hastasıyım kendimi pek tutamam aslında hiç tutamam e bunu bilenler benim üstüme asla gelmezler gerçekden kendimi zor tututm başka loncanın elemanı olsa lafımı koymustum suratına ama adam benim loncamda oldugu için birşey demedim

Ben loncamdaki herkezi kardeşim bacım ablam abim gibi görürüm ve o şekilde severim ama lütfen bazı arkadaşlar üstüme gelmesin yemin ederim kendimi tutamam sonra demedi demesinler... İği forumlar dilerim..

Kullanıcı avatarı
humanplate
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

RiamaX yazdı:Beyler size birşey soracağım hata kimde siz söyleyin:

Sivri adadan çıktım meteora gitim klandan arkadaşlarla konuşuyorum. Börteçinexazapp isimli birisi bana şu hırsızdır klandan söle dedi bende dedim yok kimsenin sorunu beni ilgilendirmez dedim. Bilip bilmeden kimseyi suçlayamam dedim Ama eğer hırsızlıgını görseydim zaten azapp söylemeden yazardım sonra ben böyle deyince. Börteçinexazapp bana çıkıştı sen kimsin lan sen insanmısın bu yanına kalmayacak göreceksin vs vs dedi bende dedim elinde gelenini ardına koyma beni bu loncadan başkanlar dahi olsa mertkan izin vermeden hiç kimse atamaz bu kaide ehrkez için geçerlidir bu arkadaş kim oluyorda bana bölye çıkışıyor.

Bakın Ben sinir hastasıyım kendimi pek tutamam aslında hiç tutamam e bunu bilenler benim üstüme asla gelmezler gerçekden kendimi zor tututm başka loncanın elemanı olsa lafımı koymustum suratına ama adam benim loncamda oldugu için birşey demedim

Ben loncamdaki herkezi kardeşim bacım ablam abim gibi görürüm ve o şekilde severim ama lütfen bazı arkadaşlar üstüme gelmesin yemin ederim kendimi tutamam sonra demedi demesinler... İği forumlar dilerim..
azap anıl abi değilmi :S

ARZ BİR FARZ ;)

Kullanıcı avatarı
RiamaX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen RiamaX »

Kim olup olmadığı beni ilgilendirmez. Benimle konuşmalarına dikkat etsin ben onun köpeği değilim emirlerine uyucam ..

Kullanıcı avatarı
humanplate
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

RiamaX yazdı:Kim olup olmadığı beni ilgilendirmez. Benimle konuşmalarına dikkat etsin ben onun köpeği değilim emirlerine uyucam ..
tabiki...

ARZ BİR FARZ ;)

Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

İbo abi bi yanlışlık olmalı anıl abinin Börteçinexazap azapp çakma olması gerek + anıl abi öle de get felan derde sakasına tanımadıklarına demez yinede ben ilgilendirim abi k.b /burak noldu la yüz karası fewlan
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]

“Lonca İletişim” sayfasına dön