Doğru bne bi anneden bi insandan doğdum sense bi hayvandan doğdunkı hayvansınbycLowny yazdı:Viktoriaxbuse42 yazdı:Benle ws attıysan foto koy şifayla beraber kestıklerınde foto almışın wsde yendıysen onun fotosunu almışındır koy.bycLowny yazdı:Lan kasaRwsye caqıRdınız qeLdık dRowxbuqbeaRı akc kudretLe sktk senıde sıktk sen daha ne konusuyon Lan ? #@!? SulLesi
O fotoları baban ananı s*qerken ve sen doqmadan once bıle koyduk sen qormedenmı #@!? daha doqma asamasındaydın ama doqru biLmezsinana kaRnında
![]()
Bilgilendirme :
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Bilgilendirme :
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Viktoriaxbuse42 yazdı:Doğru bne bi anneden bi insandan doğdum sense bi hayvandan doğdunkı hayvansınbycLowny yazdı:Viktoriaxbuse42 yazdı:Benle ws attıysan foto koy şifayla beraber kestıklerınde foto almışın wsde yendıysen onun fotosunu almışındır koy.bycLowny yazdı:Lan kasaRwsye caqıRdınız qeLdık dRowxbuqbeaRı akc kudretLe sktk senıde sıktk sen daha ne konusuyon Lan ? #@!? SulLesi
O fotoları baban ananı s*qerken ve sen doqmadan once bıle koyduk sen qormedenmı #@!? daha doqma asamasındaydın ama doqru biLmezsinana kaRnında
![]()
Sen hayvandan baska bıR soz bıLmıuyonmu yenı yetMe xD anann am*ndan cıkaRdıqımın
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı

Sana insan dersem İnsanlara ayıp alur.bycLowny yazdı:Viktoriaxbuse42 yazdı:Doğru bne bi anneden bi insandan doğdum sense bi hayvandan doğdunkı hayvansınbycLowny yazdı:Viktoriaxbuse42 yazdı:Benle ws attıysan foto koy şifayla beraber kestıklerınde foto almışın wsde yendıysen onun fotosunu almışındır koy.bycLowny yazdı:Lan kasaRwsye caqıRdınız qeLdık dRowxbuqbeaRı akc kudretLe sktk senıde sıktk sen daha ne konusuyon Lan ? #@!? SulLesi
![]()
Sen hayvandan baska bıR soz bıLmıuyonmu yenı yetMe xD anann am*ndan cıkaRdıqımın
Sıe qq kasaRı qıt uyu La hadı sen qoRme dıyomm bbn ananı s*ceqq yenı bıR kaRdesn oLuorr
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı

psikoloğa git sen gerçekten deprasyokdasın Byböceq gitti yabycLowny yazdı:Sıe qq kasaRı qıt uyu La hadı sen qoRme dıyomm bbn ananı s*ceqq yenı bıR kaRdesn oLuorr![]()
- sonkezxb
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Arzın Çocukları
yav bırakın şu #@!? veletini muhattap olmaya bile degmez anca küfür eder durur başka bişey bilmez bunun gibileri konuşsun kendi kendine adam yerine koyup tartışılmaz bile onunla böyleleri anca burda öterler icraatta gelince kaçacak delik ararlar boşverin byböceq yaşın kaç oglum senin 15 varmısın bari
Mecxsonkez, Mecxsonkezx, Mecxsonkezxb, Sonkezx
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
Byböceq sana beyninde gelişme yok demiştim dimi benim ilk yazdığımı görmedin heralde Maloski Dobroski.
Burda zaten itiraf ettim + Sen bana o kadar yağ çekiyordun,Mehmete diyordun berat beni ortak et noLur diye.
Seni ben skime bile takmam o kadar düşük malın tekisin.
Seni dilenciye versek aLmaz lan.Bana senin herşeyini ortaya dökerim diyorsun.Zaten ben herşeyi nedenleriyle birlikte açıklamış bulunuyorum.Sende az "İnsan" oL dicem ama senin Türün gereği insan olman zor gözüküyor.
Ama bi dene istersen "İnsan" oLmak güzel bişi sana da tavsiye ederim şeker
Buse&LeyLa'a Laf atıyorsun,Bir kızla tartışacak kadar düşmüşsün işte daha ne diyelim.Tüm forum sayfalarında
Gereksiz yorumlarınla milleti bezdirdiğin yetmiyor bide Özür özürlü işler ediyorsun.
Benle uraşma yoksa Şuan kullandığın çarlarıda siLerim şeker
[/b] :twisted:
Kod: Tümünü seç
Quaresmax İtemlerini ve paralarını ben çaldım. ( Şuan herşeyini geri verdim )Seni ben skime bile takmam o kadar düşük malın tekisin.
Seni dilenciye versek aLmaz lan.Bana senin herşeyini ortaya dökerim diyorsun.Zaten ben herşeyi nedenleriyle birlikte açıklamış bulunuyorum.Sende az "İnsan" oL dicem ama senin Türün gereği insan olman zor gözüküyor.
Buse&LeyLa'a Laf atıyorsun,Bir kızla tartışacak kadar düşmüşsün işte daha ne diyelim.Tüm forum sayfalarında
Gereksiz yorumlarınla milleti bezdirdiğin yetmiyor bide Özür özürlü işler ediyorsun.
Benle uraşma yoksa Şuan kullandığın çarlarıda siLerim şeker
Göster
Sanalkorkun yazdı:Byböceq sana beyninde gelişme yok demiştim dimi benim ilk yazdığımı görmedin heralde Maloski Dobroski.
Burda zaten itiraf ettim + Sen bana o kadar yağ çekiyordun,Mehmete diyordun berat beni ortak et noLur diye.Kod: Tümünü seç
Quaresmax İtemlerini ve paralarını ben çaldım. ( Şuan herşeyini geri verdim )
Seni ben skime bile takmam o kadar düşük malın tekisin.
Benle uraşma yoksa Şuan kullandığın çarlarıda siLerim şeker[/b] :twisted:
siL bakaLım beRat hadı:D hE Sunuda soylemeden qecmıcem butun herseye ortaya döqmüŞŞsün emınmısın ?
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
RoWx üyelelerinden sadece Ferro ile meselem var o da zaten meselenin ne olduğunu biliyor.Aykut benim can dostumdur.
Aramızı boşa bozmaya çalışma 1 tane kanıt göster bana
Göster
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı

Berat Bu ne diyor ben bişi anlamıyom sadece hav hav ses gelio . :mrgreen:Sanalkorkun yazdı:RoWx üyelelerinden sadece Ferro ile meselem var o da zaten meselenin ne olduğunu biliyor.Aykut benim can dostumdur.