Yönetim ...
''Motorin''in menzil olayı gerçekten çok saçma bunu sizde biliyorsunuz..
Bu bir hata ise neden daha önce fark edilmedi? Düzeltilmedi.
Şimdi biz ''Motorin''i menzile cekip bir kaç item iksir madalya aldık.
Artık menzile çekemeyen kesemeyen yada daha sıgınaklara giremeyenlere bu sizce hakk Mı?
Biz zaten onu menzile Cekıp öl-canlan taktıgı ıle kesıyorduk .
Bu da bir takım oyunuydu ..
Bu da bir takım çalışmasıydı...
Eğer kimse ayakta kalmazsa kaçaçaktı bu uyumu yakalamak kolay mı???
Çok ciddi oyuncular artık oyundan soğudu.Ve devam da ediyor...
Evet Grup bölgeleri süprizlerle geldi.BEKLENMEYEN ZÜPRİZLERLE....
TEKRAR SORUYORUM BU BİR HATA İSE NEDEN DAHA ÖNCE DÜZELTİLMEDİ?
Amacınız nedir ? Böyle ikv istemiyoruz
Motorın FACİAsı
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Motorın FACİAsı
Bukadar büyütülecek birşey yokki arkadaşlar en fazla 4 kudret iksirine bakar o bile çok gelir. Oyuncuların MOTORİN i örste kesme sebebi kudret iksiri gitmesin diyeydi.
İyi Forumlar
İyi Forumlar
Koray YAR
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
arkadaşa katılıyorum.Örste keserken aslında asıl takım oyunu başlıyor.En az bi kişinin ayakta durması lazım.Buyuculer köşelere geçip sürekli buyu atar buyucuye gelirse kutup açar.Şifacıya ateş atarsa tekrar kutup açıp korunur.Bu tür olaylar de takım oyunu değilmiydi? Bence çok saçma oldu.
Bu oyunda sürekli güncelleme olur ve sürekli bir şeyler değişir. Her değişimde itirazlar olur bazen olaylar çıkar ama hiç bir zaman Yönetim kaale alıp cevap vermez gelir böyle olması gerekiyordu der konuyu kilitler. Eğer yorumlarda eleştiri varsa ceza verir. 3 yıldır bu oyundayım hiç bir zaman hata yaptık diyen olmadı. Her zaman oyuncular bilmeden konuştu.
Bu yüzden değiştirmeye değil ayak uydurmaya çalışın eğer oynamak istiyorsanız. Ne kadar öneri yapsanızda ne kadar konu açsanızda ne Kadim Nede Motorin değişmeyecek.
Bu yüzden değiştirmeye değil ayak uydurmaya çalışın eğer oynamak istiyorsanız. Ne kadar öneri yapsanızda ne kadar konu açsanızda ne Kadim Nede Motorin değişmeyecek.
Lavoisier Anısına

Karakter Adı : AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter : Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Görevi : Gırnatacı
Karakter Adı : AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter : Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Görevi : Gırnatacı
Buneya valla hergün birşey herşey süperdi şimdi nasıl kesek biz onu fedaileri kesmeden çok zor olacak
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Maalesef haklısın...GIRNATACI yazdı:Bu oyunda sürekli güncelleme olur ve sürekli bir şeyler değişir. Her değişimde itirazlar olur bazen olaylar çıkar ama hiç bir zaman Yönetim kaale alıp cevap vermez gelir böyle olması gerekiyordu der konuyu kilitler. Eğer yorumlarda eleştiri varsa ceza verir. 3 yıldır bu oyundayım hiç bir zaman hata yaptık diyen olmadı. Her zaman oyuncular bilmeden konuştu.
Bu arada evet asıl grup oyunu ve heyecan örs'te oluyordu.
Hele tank öldü mü ayakta kalan son büyücüye motorin dalarsa kalkana kadar anam ağlıyordu. :mrgreen:
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Arkadaşlar bence gerekli olan yapıldı. Ben Herkesin zoruna giden şeyi söyleyeyim. İKSİR!!! İksir harcamayalım onu yapamyalım. Arkadaşlar bu oyun kaç yıldır var ve İKSİR denen şey daha yeni GP ler ile kullanılmaya başlandı. Oyunda bununda dengesi sağlandı anlayacağınız. Onun için boşuna yönetime birşeyler söylemeyin...
Zaten ordada takım oyunu olucak hemde daha bir takım gerekiyor bence örste attığı ateşi ordada atıyor yaniturkoxHAMSTER yazdı:arkadaşa katılıyorum.Örste keserken aslında asıl takım oyunu başlıyor.En az bi kişinin ayakta durması lazım.Buyuculer köşelere geçip sürekli buyu atar buyucuye gelirse kutup açar.Şifacıya ateş atarsa tekrar kutup açıp korunur.Bu tür olaylar de takım oyunu değilmiydi? Bence çok saçma oldu.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Dert ettiğin şeye bak, Sende motorini kesmeden Kenan'a gidersin.
Madem artık bir menzili var bizde bu menzilden faydalanırız.
Birde konuya bu açıdan bak.
Madem artık bir menzili var bizde bu menzilden faydalanırız.
Birde konuya bu açıdan bak.
üretim sart yeni saheserler üretilmeli bu bölgeler sadece sağlam kişiler için yapılmıs bir yer eğer saglam değillsen tecrübesizsen bişi yapma giripte paranı harcama git meranda takıl diyorlar adamlar bilmiyolarki herkesin zamanı yok... yok böyle giderse bu oyun çok kan kaybedecek
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN