Yönetimin "Ceza" Sistemi İle ilgili

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Genious
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Yönetimin "Ceza" Sistemi İle ilgili

Mesaj gönderen Genious »

Merhaba Sevgili Tılsım Oyuncuları,

Sizce bu yeni olan , ceza sistemi birazcık sacma yürümüyormu? ceza sistemi derken " Şikayet Etme " butonu.
Yönetimin birşeyini gözlemledim ve sizede sunmak istedim...
1 tane MYNET Üyeliği ile bir kullanıcı hesabı açtım ve sonra İKV'de 1levellik karakter oluşturdum.
Bu Karekteri Şikayet ettim ve beklemeye koyuldum.
2 Gün Sonra E-MAİL Olarak bana Şöyle bir Mesaj Attilar.

Merhabalar,

"26.06.2010 21:38:01" tarihinde 'tilsim' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'tilsim' Sunucusu'nda, '28.06.2010 21:38:01' tarihine kadar 'Susturma' cezası verilmiştir.

Bilginize sunarız.

Şikayet bilgileri*
Şikayet ID: '1277121598'
Şikayet Tarihi: '21.06.2010 14:59:58'
Sunucu: 'tilsim'
Karakter: 'Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
Ceza süresi: '28.06.2010 21:38:01' Gün
Ceza Bitiş Tarihi: '28.06.2010 21:38:01'
Ceza türü: 'Susturma'

*Cezaya itirazda bulunmak için içinde bu bilgileri de içerecek şekilde bu e-posta'ya cevap vermeniz yeterlidir.

Benzer hareketlerinizin devam etmesi halinde almış olduğunuz ceza katlanarak artacaktır.

Dikkatinize Sunarız
İKV Destek Takımı

Küfür etmediğim halde 'Rahatsız Edici Davranış' demişler . Bence bu yürütülen şey cok saçma...
Aklına Bu nerden geldi diye soracak olursanız? bu benim başıma geldi ve sizlerede sunmak istedim.
Bence yönetimin yürüttüğü bu bot sistemi kesinlikle yanlıştır .... Sizce Arkadaşlar Yanlışmı düşünüyorum ?

SAYGILARIMLA ~ Genious - Mertkinqx - Birzamanlar (Mertkinq)
Genious
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Yönetimin "Ceza" Sistemi İle ilgili

Mesaj gönderen Genious »

güncel.
GIRNATACI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen GIRNATACI »

keşke bi kaç resim alsaydın şikayet ettiğin anı resmetseydin.
Gerçi bunu ispat a gerek yok zaten bunu herkez biliyor.
normalde küfür etmediği halde şikayet ettiysen senin ceza alman gerekirdi.
Ama yönetimin vardır bi bildiği kesin yoksa ne diye ceza versin demi ;)
Lavoisier Anısına :) ;) ;)
Karakter Adı : AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter : Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Görevi : Gırnatacı
Kullanıcı avatarı
Rosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rosafin »

Sen olayı kavrıyamadın sanırım. Gereksiz yere yapılan Şikayetler tespit edildiği taktir de şikayette bulunan kişi cezalandırılır. ;)
      • Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Duruya katılıyorum.
Zaten senin amacın , şikayet et bütonun nasıl çalıştığını öğrenmek imiş.
Ki anlattığına bakılırsa böyle yapmışsın.
LAf olsun diye şikayet etmiş ve bundan dolayı ceza almışsın.
privatextonani
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen privatextonani »

saçmalıkla ilgili bişe söleyim.ben susturuldum.e mael falan gelmedi zatende.plusu aldm alır almaz susturulmam klaktı :D plus alnca kalkıo sanırım kıyak geçio yönetim sağolsunlar :)

٩(-̮̮̃-̃)۶
ToNaNi
ToNaNı
Chunli
Kerkenez
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Merhabalar,

"Küfür etmediğim halde 'Rahatsız Edici Davranış' demişler . Bence bu yürütülen şey cok saçma...
Aklına Bu nerden geldi diye soracak olursanız? bu benim başıma geldi ve sizlerede sunmak istedim.
Bence yönetimin yürüttüğü bu bot sistemi kesinlikle yanlıştır .... Sizce Arkadaşlar Yanlışmı düşünüyorum ?"

Öncelikle "Şikayet Et" sistemi ile cezaya maruz kalan kullanıcıların tek cezai sebebi küfür değildir. Oyun içerisinde bulunduğunuz herhangi bir şikayette de rahatça okuyabileceğiniz üzere; bizleri ve haklı/gerekli şikayetlerde bulunan kullanıcıları aksatacak şekilde luzumsuz şikayet hakkı kullanan oyuncular da bu harekterlerinin karşılığını ceza olarak alabilmektedir.

"Yönetimin yürttüğü bot sistemi" derken kast ettiğiniz durum eğer ki, şikayetlerin sistem tarafından otomatik değerlendirilmesi ise; büyük bir yanılgının içerisinde olduğunuzu söyleyebilirim. Gönderdiğiniz her şikayet 70 kişilik bir ekip ile tek tek kontrol edilip şikat anınızdan itibaren yazmış olduğunuz içeriklerin 5 dakika öncesi ve sonrası bazında değerlendirilmektedir.

Dediğiniz biçimde bir otomatik bot sistemi olsa idi, sistem tarafından otomatik olarak mimlenen bazı kelimeler, gayet safi yazılmış da olsa sizlerin ceza almasına sebep olacaktı. Örnek vermek gerekirse, (bkz. Götürmek, itelemek).

Bizler bunun örneği ve açıklamasını farklı konular altında da belirttik ve izah ettik, lütfen forumda konu açıp diğer kullanıcıları bilinçsizce bilgilendirmek (!) yerine forumlarımızda mevcut arama sistemi ile açacak olduğunuz konunun cevabını araştırınız.

Sizlerin nezdinde, benzer durumlar hakkında yanlış bilgiye sahip olan tüm kullanıcıların dikkatine.

Teşekkürler,
Kindar
Aslapesetmem
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Aslapesetmem »

Arkadaşın anlatmak istediğini anlamadan saçma yorumlar gelmiş.özetle anlatayım uydurma bir hesap açıp 1 lwl lik karakterini şikayet etmiş bir kaç gün sonra açtığı uydurma hesaba susturulma cezası almış küfür ve hakaret etmediği halde.anlatmak istediği buydu sanırım böyle bir şey imkansız diyen arkadaşın yaptığı gibi geçici hesap açıp deneme yapsın ceza sisteminde sorun yaşandığı son günlerdeki itirazlarda belli oluyor.ayrıca forum yetkilisinin konuyu anlamadan yorum yapmasıda ilginç yazdığı harf başına prim mi alıyor yoksa
Genious
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Genious »

Aslapesetmem ; Arkadasım Tamamen Anlatamadıgım Şeyi Anlatmıştır :)

Ben Kfür etmedigim halde Carım Susturuluyor ve ben bu yüzden deneme yapıyorum ? Anlatmak istedigim Şeyde Tamamen Bunun ile ilgiliydi :)

Saygı deger Forum Yöneticisi ; Anlattıgım konu bunun ile üzerineydi .. Ben bot Sistemi ile calısıyor diye biliyordumki bu sorunun cevabınıda kendin vermişsin Özür diliyorum
Genious
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Genious »

AlpAykan yazdı:Duruya katılıyorum.
Zaten senin amacın , şikayet et bütonun nasıl çalıştığını öğrenmek imiş.
Ki anlattığına bakılırsa böyle yapmışsın.
LAf olsun diye şikayet etmiş ve bundan dolayı ceza almışsın.

Sana Gelince Kardeşm , benim amacım burada Şikayet Et Butonunun Nasıl calıstıgını ogrenmek degil , benim carımın gercekten kufur edilerekmi susturulmasıydı . ve Cevabınıda kendime aldım ve buda bana yetti .. yapılan calısmanın sizede bilgilendirmek için bu konuyu acmıstım . Daha fazlada soze gerek yok sanıyorum burada isterseniz yonetıcıler bir acıklama getirmesse noktalayalım .
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön