Motorin dahil tüm grup bölgeleri şefleri, yerlerinde kesilebilecek şekilde dizayn edilmiştir. Motorin'i girişe kadar çekip herhangi bir takım oyunu gerekmeksizin öl-canlan seçeneği ile kesmek Grup Bölgeleri mantığına ve sistemine de tamamen aykırı.
arkadaşlar bu Gm erdoğanın sözüdür ordan alıntı yaptım peki motorini nasıl kesicez bunada bir cevav vrsinler
mOTORİN kESİMİ
Re: mOTORİN kESİMİ
2 şifayla gırıyorsanız 2 sınınde buyu bozma 15 olucak ayrıca sıfacı ve buyuculer ıcın soyluyorum ( 4-5 tane gorıl yada ejderha kudretlendıren ıksır) bulundursunlar . 1 tank 1 dps' ylede orse cekılmeden kesılebılır . 

Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Sorunuza ben yanıt vermeye çalışayım 4 büyü 2 şifa ile giriyorsanız şifacılarınızda kudret iksirinizi bulunduracaksınız büyücülerinizle araya alıp kesiceksiniz. Yani bir büyücü hasar verecek MOTORİN ona yönlendiğinde hasar vermeyi kesecek diğer büyücüler MOTORİN' e vuracak 1 Tank 3 büyü 2 şifaysanız Tank hiddeti üstüne alacak büyücüler az önce anlattığım şekilde kesecek şifacılarınız ck larınızı hep açık tutacak.
İyi Forumlar.
Sorunuza ben yanıt vermeye çalışayım 4 büyü 2 şifa ile giriyorsanız şifacılarınızda kudret iksirinizi bulunduracaksınız büyücülerinizle araya alıp kesiceksiniz. Yani bir büyücü hasar verecek MOTORİN ona yönlendiğinde hasar vermeyi kesecek diğer büyücüler MOTORİN' e vuracak 1 Tank 3 büyü 2 şifaysanız Tank hiddeti üstüne alacak büyücüler az önce anlattığım şekilde kesecek şifacılarınız ck larınızı hep açık tutacak.
İyi Forumlar.
Koray YAR
1 dırenc kırma buyucu, 1 konsanstrasyon buyu , 1 kutup tesla 15 olan buyu . sıfacılarda tekı element dırenc tekı fızıksel dırenc buyu bozma kesın 15 can verme 15 olsun yeterlıdır .

Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
- Gencfbxmavigzlm
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bossların menzili varsa neden yaratıkların yok örse kadar sizi kovalıyorlar buda mantıksız :?
xMAVİGÖZLÜMşx
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
niye motorinin ilk olduğu yerde de kestik biz kimse ölmedi hiçde iksir harcamadık işi bilmek önemli
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
adania01adania01 yazdı:niye motorinin ilk olduğu yerde de kestik biz kimse ölmedi hiçde iksir harcamadık işi bilmek önemli
imzandaki karakter 25 lwl o yüzden artislik yapma oke
Manyakk [49]
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
adam ille 49 lvl çarını koymak zorunda değil ki.Rütbeli çarını koymuş sanane.utku yazdı:adania01adania01 yazdı:niye motorinin ilk olduğu yerde de kestik biz kimse ölmedi hiçde iksir harcamadık işi bilmek önemli
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Off buda sinirime gıcığıma gidiyo ama arkadaşın karizma almasi yakında kılıçlarda türer herkez gözlük alır satar zengin olur adam uğraşmadan üstünü dizer (NERDE EMEK)turkoxHAMSTER yazdı:adam ille 49 lvl çarını koymak zorunda değil ki.Rütbeli çarını koymuş sanane.utku yazdı:adania01adania01 yazdı:niye motorinin ilk olduğu yerde de kestik biz kimse ölmedi hiçde iksir harcamadık işi bilmek önemli
1 tank savaşçı 3 büyücü 2 şifacı
herkeste 4 5 tane yüksek lwl kudret iksiri olacak. zaten gerisi kendiliğinden geliyor.
herkeste 4 5 tane yüksek lwl kudret iksiri olacak. zaten gerisi kendiliğinden geliyor.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER