Bölgeleri Getirdiniz Bi Sürü Değer Kayboldu Kadim Zorlaştı İksir Bulmak Epey Zorlaştı Elementler Çöp Oldu Bölgelerde Bi Sürü Para Kaybı Oldu EN ÖNEMLİSİ GÜNÜMÜZÜN 3'te İkisi Bu OYUNA EMEK HARCIYARAK GEÇTİ....
Peki Sadece Çöp Düşüren Yaratık Olan MOTORİNİ neden menzilli Yaptınız. ????
Peki Neden Bölgeler İlk Geldiginde Böyle Olmadıda 3 Hafta Sonra Değiştirildi..???
Yönetimi Şimdi Anlıyorum Aklı Olan Adem Oğlu Salak Değilse Bunu Anlar ...
YÖNETİMİN AMACI BİZLERİ OYUNA HAPSETMEK ÖMRÜMÜZÜN OYUNDA AKIP GİTMESİNİ SAĞLAMAK,
Sırf Ceplerine Para Girsin Diye...!!!!! Bunun Aksini Düşünende Sadece Bu Oyuna Kapılmış Hayatı bu oyundan İbaret Olan İnsanlardır. Ses Çıkarmazsan Ezilirsin.Bunu Herkes Aklına Koysun.
Yönetim Amacınız Ne ???
Re: Yönetim Amacınız Ne ???
sorunun ne şimdi hocam..
Sorunum yönetimin birşeyi yaparken baska birşeyi bozması son olarak motorin!!! Şimdi Kesilir Kolay Falan Diyen Olur Onu Bizde Biliyoruz ama zaman kaybı... Oyuna mahkum olmak istemiyoruz artık

- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Ahahahahah Motorin MenziLLi Mi oLdu
:D:D:D
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
sımdı bı yonetıcı cıkıp dıcek oyunun amacı bu zorlastırmak vb vb vb vb :roll:
auril & DoubleLift
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
Merhaba,
Motorin dahil tüm grup bölgeleri şefleri, yerlerinde kesilebilecek şekilde dizayn edilmiştir. Motorin'i girişe kadar çekip herhangi bir takım oyunu gerekmeksizin öl-canlan seçeneği ile kesmek Grup Bölgeleri mantığına ve sistemine de tamamen aykırı.
Ayrıca;
Amacımız sizleri oyuna bağlamak ve hiç çıkmamanızı sağlamak değildir. Ne kadar isterseniz isteyin, 300 dakikadan fazla grup bölgelerinde kalamazsınız.
İyi eğlenceler.
Motorin dahil tüm grup bölgeleri şefleri, yerlerinde kesilebilecek şekilde dizayn edilmiştir. Motorin'i girişe kadar çekip herhangi bir takım oyunu gerekmeksizin öl-canlan seçeneği ile kesmek Grup Bölgeleri mantığına ve sistemine de tamamen aykırı.
Ayrıca;
Amacımız sizleri oyuna bağlamak ve hiç çıkmamanızı sağlamak değildir. Ne kadar isterseniz isteyin, 300 dakikadan fazla grup bölgelerinde kalamazsınız.
İyi eğlenceler.