Ata loncası III. dönem üye alımları başlamıştır , üyelik için aşağıdaki bilgileri eksiksiz doldurarak bu konu içerisinde mesaj olarak bırakın . Sonuçlar 05 / 07 / 2010 tarihinde yine bu konu içerisinde yayınlanacaktır...Lütfen başvuruları aşağıdaki formata uygun şekilde yazın .
Saygılar...
Şuan oynadığı Karakter isimleri ve seviyeleri :
İKV oynadığı toplam süre (minimum 1 yıl ) :
Bulunduğu il :
Oyuncunun yaşı :
Oyuncunun ismi :
Kabul edilirse açmak istediği Ata karakter ismi /color]
Türk insanı para gibidir , içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir ! ATA LONCASI
Kısa süre önce biraz kişisel olarak loncadan ayrılıp Ataxmustafa 46 karakterimi silmiştim uzun süren iş temposunda arta kalan zamanda kuzenim oynuyordu ve bir loncaya katıldık bakalım Sizin ve Tayfaların yeri bende hep ayrı olucaktır Umarım dürsüt ve doğru kişileri alırsınız alımlarınız hayırlı olsun
merhaba arkadaşlar kısaca sze kendimden bahsedim adım semih 18 yaşındayım kocaelinde oturuyorum.İlk online oyun olarak İKV yi oynadım bu oyunu betadan beri oynuyorum belki tanırsınız soon SooNN şifacısoon şimdiki çarımda Blackxliving bu loncaya katılmak istiyorum çünkü oyun tek başına çekilmiyor arkadaş ortamı olsun destek ve yardımlaşma olsun ata loncasında ileri düzeyde diye duydum ondan bu loncaya katılmak istedim inş. ata lonasına katılıcam benden şimdilik bu kadar.
Şuan oynadığı Karakter isimleri ve seviyeleri : Blackxliving 46
İKV oynadığı toplam süre (minimum 1 yıl ) : 3yıl
Bulunduğu il : Kocaeli
Oyuncunun yaşı :18
Oyuncunun ismi :semih
Kabul edilirse açmak istediği Ata karakter ismi :Ataxparanoiac
Şuan oynadığı Karakter isimleri ve seviyeleri : Mihrace-49 Ataxüstad-49 Şifacı-47 Ataxustad-15 (kasılacak ) İKV oynadığı toplam süre (minimum 1 yıl ) : Beta zamanı oynadım uzun bir ara verdim tekrar başladım ... Bulunduğu il : İstanbul Oyuncunun yaşı : 35 Oyuncunun ismi : Mustafa
Diğer arkadaşlarla tanışdığıma memnun oldum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :geek:
Kısa süre önce biraz kişisel olarak loncadan ayrılıp Ataxmustafa 46 karakterimi silmiştim uzun süren iş temposunda arta kalan zamanda kuzenim oynuyordu ve bir loncaya katıldık bakalım Sizin ve Tayfaların yeri bende hep ayrı olucaktır Umarım dürsüt ve doğru kişileri alırsınız alımlarınız hayırlı olsun
İyi dileklerin için teşekkürler mustafa herkes için iyi şeyler yaparız umarım...
Saygılar
Türk insanı para gibidir , içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir ! ATA LONCASI