Oyun Alt Yapısı Hk. & Kadım Hidra

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Re: Oyun Alt Yapısı Hk. & Kadım Hidra

Mesaj gönderen yarar »

Bu sisteme alışmak zaten zor olmus ken bir de güncellemek mantık dısı hareket oldu. Suan hali ile Kadımı kesmek imkansız.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Kadım Hidra Hp 15 000,000 Yeşil Hidra Hp 9 000,000
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen DavuTT »

ömer sen benim halledemediğim üstesinden gelemediğim işi gördün mü herşeyin bir yolu var zamanın gelmesini bekliyorum

ilk iflisi kesmedim en iyi iflis kestim

ilk kadim kesmedim en iyi kadim kesdim

ilk şifa olmadım en iyi şifa oldum

bunları tecrübeyle yapdık ömer sende burdaki diğer insanlar gibi olma ilk önce bi bakın neyin nesiymiş bu diye sonra karar verin yöneticiler yapamıyacağımız işi bize sunmaz misal yeraltı yaratıkalrının zırhı yükseldi gözlemlendi ve işe yaramadığı görüldü daha sonra düzeltildi aynı gün içinde hidradada böyle bir sorun olsaydı eminimki düzeltilirdi bana güven ve hazırlık yapalım ilk kadimi sancak sunucusu olarak keselim yeterince bilgim var ;)
...
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

yarar yazdı:Merhabalar.

Yeni gelen güncelleme sonucu beklenen iki yeni bölgemiz geldi çok sevindik ancak gel gelelim güncelleme öncesi olan boss lar ( KADIM HİDRA. YEŞİL HİDRA & İFLİSS ) bu yaratıkların vuruş güçleri neden değişti anlamadık test sunucunda sadece yeni bölgeler gelecek diye sanırım o kısımlarla ilgileniyor peki neden daha öncekiler ayarlarken dikkat edilmiyor. Burda bizde hatalıyız sizmi anlamadık bi acıklama yapılırsa seviniriz.

Bu fizibiliteye nerden aklına geldi derseniz bana. sıralıyorum:
1, Kadım 12 kişilik bir ekip ile çok rahat kesilen bir yaratıktı, tank drenci ve savunması yüksek oldumu vuruş gücü belli oranda düşüyordu ancak suan son denemem sonucu ortaya çıkan problemler.
a, Savascı karekterim drençleri sizlere sunuyorum.
ATEŞ DİRENCİM DRENÇ İTEMLERİ İLE 300 ASİT DRENCİM 240
Şifacı karekterin drenç yardımı ile bunlara artı 400 ekleniyor, kadımın ateş vuruş seviyesi yüksek olduğuu düşünerek ateş drenci yüksek tutmak için birde iksir içiyoruz. ve sonuç
ATEŞ DRENCİM 1000 ASİT DRENCİM 640
Sizlere soruyorum şimdi bu yaratığın max vurusu ne olur ? ( TANK OLAN BİR KAREKTERE )
Not: Dedik ki zırh oranı düşün ondan asırı fazla vuruyor Zırh oranını Yüzde 70 yüzde 70 oranında tuttuk.
Sonuç olarak Tank Bu özelliğe sahip bir karekterin Kadım Hidranın Vuruşları.

9 bin 15 bin 31 bin son olarak bir tek yedim 50 bin gibi korkunç bir rakam buna ne şifa dayanır nede yürek belki biz hatalıyız ancak yapmamız gereken tüm testleri bizde kendimizce yaptık bu konuda ilgilenmenizi değerli İKV yönetimi ve siz İKV halkından arz ederim.

iyi formlar.
Bu sefer durum farklı gözüm ;)
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
XxDeLiKRaLxX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen XxDeLiKRaLxX »

fenomen yazdı:
Patasana yazdı:Tarihçeyi okuduysanız , Tüm eminönü toplanmiş anca yaratigi yavaşlatabilmişler.
Kadim bu denli zorlukta olması gerekiyor. Ama açıkcası bu hali bile kolay [Biraz düşündükten sonra]

Ama Bu kadar oyuncak olduktan sonra bunun yapilmasi yanliş keşke en başta yapilsaydida. Şaheser dedigimiz silahlara sadece özel kişiler sahip olsaydi
sorun orda oyunun yarısı kestıkten sonra yapmaları yanlıs

Katılıyorum,

Zengin Olan Madeni olan Kadimi yapıp Şaheserleri ürettiler..

Biz Madenleri birleştiremezken.. şimdi kadimin vuruşları yükseldi zorlaştı...

Biz Napıcaz.. şimdi Mağdurumu oynuyoruz ?..

Ya en başından böyle zor olcaktı..

Yada aynen devam edilcekti..

Üretemeyenlerin Suçu Ne ?..

ADALET!
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

yarar yazdı:9 bin 15 bin 31 bin son olarak bir tek yedim 50 bin gibi korkunç bir rakam.
50binmi :S ?
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih

“Genel Etkileşim” sayfasına dön