Bastan indirdim
Setuba tıklıyorum ok bekleme halıne gelıyor ve coooook uzun bir sure oyle kaliyor ?!
Güncelleme!
Re: Güncelleme!
Baştan indirdiğiniz zaman evet güncelleme yapacağı için biraz bekletir. Ama 15 dk 'lık bekletme söz konusu değil . İnternetinizin/Bilgisayarınızın yavaşlığı güncellemenin başlamasını geciktirebilir..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
aynı sorun bendende kaynaklandı keşke silmeseydin erken göremedim k.b. günc. dosyaları bir arkadaşından günc. halde alıp değiştirseydin sendekiler ile sorun çözülecekdi neyse
şimdi sistemin win 7 ise bunu yapması çok doğal :lol: bendede yapdı ben pcyi kapattım açdım sonra 1 admin hesabı daha oluşdurdum o hesabdan masa üstüne aldım ve tekrar çalışdırmayı denedim çalışdı
guest hesabındada denemeni öneririm win 7 de guest hesabı admin hesabından 2 kat daha hızlı çalışıyor bu bir hata yada guest hesabı sistemi daha az yoruyor bunun için daha hızlı performans gösteriyor.
bunlarda olmazsa yakında bir arkadaşın yada pc varsa o pcden kur günc. ve setup ın açmış olduğu dosyaları alıp kendi pc ne kopyala çalışacakdır.
vista veya win 7 ise işletim sistemi yönetici olarak çalışdır özellikle win 7 ise çok hata var sistemde gözle görülmese bile tahmin edilemicek hatalar farklı şekillerde düzeltiliyor.
umarım çözüm olur.
şimdi sistemin win 7 ise bunu yapması çok doğal :lol: bendede yapdı ben pcyi kapattım açdım sonra 1 admin hesabı daha oluşdurdum o hesabdan masa üstüne aldım ve tekrar çalışdırmayı denedim çalışdı
guest hesabındada denemeni öneririm win 7 de guest hesabı admin hesabından 2 kat daha hızlı çalışıyor bu bir hata yada guest hesabı sistemi daha az yoruyor bunun için daha hızlı performans gösteriyor.
bunlarda olmazsa yakında bir arkadaşın yada pc varsa o pcden kur günc. ve setup ın açmış olduğu dosyaları alıp kendi pc ne kopyala çalışacakdır.
vista veya win 7 ise işletim sistemi yönetici olarak çalışdır özellikle win 7 ise çok hata var sistemde gözle görülmese bile tahmin edilemicek hatalar farklı şekillerde düzeltiliyor.
umarım çözüm olur.
...
Şu an deniyorum çok teşekkürler Davut
Evet :lol:
Şimdi setubun oldugu klasörü flash bellek'e tasiyorum, ondan sonra Guest'e aktarıcam
Fakat su anda flash bellege aktarırken halen bekletıyorrr!
Şimdi setubun oldugu klasörü flash bellek'e tasiyorum, ondan sonra Guest'e aktarıcam
Fakat su anda flash bellege aktarırken halen bekletıyorrr!
neden öyle yapıorsunki yapıcağın işlem şu
ilk önce setup dosyasını "D" ye at gueste geç "D" dende masaüstüne al
ilk önce setup dosyasını "D" ye at gueste geç "D" dende masaüstüne al
...
İste oyle yapinca kitleniyor ok bekleme moduna aliyor! :?
net hızlı ise guest hesabına tekrar indirmeyi dene valla başka çözüm gelmior aklıma ama bi araşdırıyım bi ben bilgim olur.
...
winrarla sıkışdır sonra çalışdırmayı dene
valla öle yazıo bakalım daha ne bulacam
...