genchanedan yazdı:hüseyin yolun acık olsun abim bizde seni seviyoruz Horozoğlu-Horozoglu-Kodadıx
genchanedan,burası siyaset yeri değil siyasi simgeleri kulanıyorsun.
ülkücü kanım kabarıyo seni görünce,yeri değil adam akıllı videolar koy..nerede bu forum yetkilileri,bn başguğ alparsan türkeşin resimlerini koysam ertesi gün silersiniz..işinizi yapın
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
genchanedan yazdı:hüseyin yolun acık olsun abim bizde seni seviyoruz Horozoğlu-Horozoglu-Kodadıx
genchanedan,burası siyaset yeri değil siyasi simgeleri kulanıyorsun.
ülkücü kanım kabarıyo seni görünce,yeri değil adam akıllı videolar koy..nerede bu forum yetkilileri,bn başguğ alparsan türkeşin resimlerini koysam ertesi gün silersiniz..işinizi yapın
kardeşim malmısın da 4 aylık konuyu güncelliyorsun hem koysa sana ne herkesin bi görüşü var
Arkdaslar Yaklasık 5 ay oncekı Bı Konu. Kım gundeme Getırdı Bılmıyorum..
Oyuna Ara Vermıstım 3-4 Ay Uzak Kalmıstım.Yaklasık 20-35 gndurDe oyundayım. Bundan Sonrada Oyunda Olcam, Eskısı KAdar sık Olmasada. Yanı Oyuna Veda Ettıgım Felan Yok bosuna Sevınmeyın
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!
Geophal yazdı:Arkdaslar Yaklasık 5 ay oncekı Bı Konu. Kım gundeme Getırdı Bılmıyorum..
Oyuna Ara Vermıstım 3-4 Ay Uzak Kalmıstım.Yaklasık 20-35 gndurDe oyundayım. Bundan Sonrada Oyunda Olcam, Eskısı KAdar sık Olmasada. Yanı Oyuna Veda Ettıgım Felan Yok bosuna Sevınmeyın
Hatta geçenlerde kemikkafa kesiyodun kemik görevi için galba
Geophal yazdı:Arkdaslar Yaklasık 5 ay oncekı Bı Konu. Kım gundeme Getırdı Bılmıyorum..
Hq O Zmn Kardeşim Gİtmeni İsteyen Kim Ki :D :mrgreen:
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN- Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-