Teşkilimpiyat sorunları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Warcaptain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Teşkilimpiyat sorunları

Mesaj gönderen Warcaptain »

Merabalar..
Teşkilimpiyatlar hakkında bir kaç kafama takılan soru ve yanlış gördüğüm yerleri sizlerle paylaşıcam..Öncelikle Teşkilimpiyatlarda güvenlik yönetici ve gm ler tarafından bazen sağlanamıyor..mesela bazen bir oyuncunun iksir içmesi yada oturması yönetici tarafından görülmüyor..buda haksız rekabet sağlıyor..bu konu hakkında daha bilinçli ve gözlemci olunması gerek..
2. olarak Teşkilimpiyatlar ayda bir iki kez yapılıyor bazen ay boyunca yapılmıyor bile ve ödülleri çoğu kişi tarafından beğenilmiyor..bu konuda teşkilimpiyatlara daha fazla önem verilmesi ve ödüllerin Yeni eşya sistemine gelen Şaheser eşyalar olması hem katılımı artırıcaktır hemde oyundan daha fazla zevk almamızı sağlayacaktır..bunlar Teşkilimpiyatta gözlemlediğim bazı sorunlardır.. İstanbul Kıyamet Vakti nin daha iyi daha zevkli ve daha yaratıcı bir oyun olması dileğiyle..
Saygılarımla :arrow: :arrow: WARCAPTAİN
Gençfbxwarcaptain Gençfbxdesoild
Gençfbxhezarfen WARCAPTAİN
xWaRCaPTaiNx
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Teşkilimpiyat sorunları

Mesaj gönderen veym2 »

eğer bu şaheserleri verirler inanılmaz bi yoğunluk olur ve 50 kişi alınıyo yani sonuçta sadece buraya giremeyenler biz giremedik artırın felan demeye başlarlar ki zaten orda 50 kişiyle girdiğimizda çok muazzam bi lag oluyo düşün kaç kişi varsa aldıklarını ne olur
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Warcaptain yazdı:Merabalar..
Teşkilimpiyatlar hakkında bir kaç kafama takılan soru ve yanlış gördüğüm yerleri sizlerle paylaşıcam..Öncelikle Teşkilimpiyatlarda güvenlik yönetici ve gm ler tarafından bazen sağlanamıyor..mesela bazen bir oyuncunun iksir içmesi yada oturması yönetici tarafından görülmüyor..buda haksız rekabet sağlıyor..bu konu hakkında daha bilinçli ve gözlemci olunması gerek..
2. olarak Teşkilimpiyatlar ayda bir iki kez yapılıyor bazen ay boyunca yapılmıyor bile ve ödülleri çoğu kişi tarafından beğenilmiyor..bu konuda teşkilimpiyatlara daha fazla önem verilmesi ve ödüllerin Yeni eşya sistemine gelen Şaheser eşyalar olması hem katılımı artırıcaktır hemde oyundan daha fazla zevk almamızı sağlayacaktır..bunlar Teşkilimpiyatta gözlemlediğim bazı sorunlardır.. İstanbul Kıyamet Vakti nin daha iyi daha zevkli ve daha yaratıcı bir oyun olması dileğiyle..
Saygılarımla :arrow: :arrow: WARCAPTAİN
İksir içmek serbest!!
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
Warcaptain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

eşitlik olsun diye aynı karakter sınıfları ve iksir iilmesi engellendi haberin olsun..ayrıca bilgisayara göre lag oluşması deişir ekran kartı yüksek olanlarda sadece oyun kaynaklı laglar oluşur hatırlatim ;)
xWaRCaPTaiNx
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen DavuTT »

valla 1 gram lag olmuo bende :) fakat dediklerinde haklısın ama çok kalabalık örnek veriyorum

sancak sunucusunda 2. de kazanan rowxberruyu hemen yatırdılar güçlüydü üstüne en az 10 15 adam saldırdı bense gizlendim benimde adım vardı sonra son 3 e kaldık ve 2 si bana daldı burada bana haksızlık olucakdı iksir içmem serbestdi ve içdim üstelik kaçmadım savaşcım gmler bana yardım etti bnm daldığım kişiye daldılar canını azalttılar iksiri bitincede kesdim ve diğerinide kesdim sence iksir içilmese bu bana haksızlık olmazmıydı kaçsam kudretim tükenmezdi böylece saatlerce sürerdi kaçmak yasak iksir serbest mutlaka iksir biter ama kaçarken kudret bitmez
...
Kullanıcı avatarı
Warcaptain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Oyun güçlünün kazanmasınandan çok taktiksel atak yapan kendini savunabilen ve şansları iyi değerlendirebilenlerin kazanmasını sağlamalıdır..bir arkadaşım var 500 m oyun parası almıştı üstünü full dizdi şaheseride çekti eline ama adam bildiğin odun düşmanı gördüğü an bodoslama dalıyor..ister er meydanı ister sığınaklar ister Grup bölgeleri olsun bence oyun taktiğe dayanıyor..Diğer mmorpg ler gibi 1 adamın tek vuruşta 10 15 kişiyi kestiği bi oyun olsaydı zaten tutmazdı ;)Ayrıca oyun 3 boyutlu ve diğer oyunlar gibi 2 boyut yani çizgi dedikleri sistemle oynanmıyor bu yüzden daha iyi bir bilgisayar bu oyunu daha iyi oynayıp daha çok keyif almanızı sağlıcaktır..unutmaa güçten çok Taktiksel oyun bilgisi önemlidir ;) :arrow: ;)
xWaRCaPTaiNx
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Bütün oyunlarda bu geçerli gücünü değil Aklını kullanan kazanıyor.Buna örnek vermek gerekirse daha bugün Büyücümle meteordaydım Mantar çekiyorum bir baktım uzaktan iki 44 adam yaklaşıyor.Normalde benim ölemem lazım değilmi 2 savaşçı geliyor.Yaptığım taktik tesla küresini kurdum birini hedef gösterdim başı döndü hareketi yavaşladı hemen diğerine döndüm büyüyle bir güzel canın indirdim tabi teslanın daldığı adam hemen depar attı.Durdurdu anında kutup açtım.TEslayı canı az olana yönlendirdim başı döndü diyerine çalışmaya başladım.CAnı azladı onunda bu sefer diğeri depar attı ona zihin attım diğerinin can azaldı tam beni yakaldı an yatırdım sonra hemen oturdum canım fullendi diğernide iki büyüde yere yatırdım.VE en güçsüz görünen karakterle iki savaşçıyı aldım.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon

“Genel Etkileşim” sayfasına dön