[ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Papyon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: [ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...

Mesaj gönderen Papyon »

Birader (senin tabirinle) sen daha ne yorum yaptığını bilmiyorsun Bir de üstüne tartışma yaratıyorsun Derdin ne dicem sormaya gerek yok Reklam eee Reklamın ıyısı kötüsü olmaz Ama Roa ya nefesiniz yetmez buda aklının bi kenarında bulunsun
Resim
Kullanıcı avatarı
Servane
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Servane »

Büyüklerin Reklama ihtiyacı yoktur.Roa da içinde değerli insanları barındıran büyük bir arz loncasıdır.İşte EMEF olarak 2 senedir dilimizden düşürmediğimiz lonca yani isim bi kenara birlik beraberlik takım oyunu dediğimiz şeyde bu. İyi anlaşan koordineli bi şekilde hareket eden bir grubun önünde hiçbişey duramaz.örneğini geçmişde çok kez gördük.özellikle kadim hidranın ilk kesilişinde EMEF,ROA,FİERCE işbirliğinde yapılanlar ve yaşananlar gayet güzeldi.Gerçekleştirilen başarıdan çok ortaya çıkan birlik beraberlik daha güzel benim kanaatim.

Bir başarı sağlanmış ekip halinde ve buda buraya yansıtılmış paylaşılmış.Laf kalabalığına ne gerek varki Tebrik edeceksin saygı duyacaksın okadar.

Mervecim migrata kimse gitmio die yakınmışsın herkesin sığınak görevlerini yapalım migratada el atacaz merak etme :)

Saygılar...
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...
Resim

Eminönü Efeleri /Servane
Kullanıcı avatarı
IIZMITLII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen IIZMITLII »

Papyon yazdı:Birader (senin tabirinle) sen daha ne yorum yaptığını bilmiyorsun Bir de üstüne tartışma yaratıyorsun Derdin ne dicem sormaya gerek yok Reklam eee Reklamın ıyısı kötüsü olmaz Ama Roa ya nefesiniz yetmez buda aklının bi kenarında bulunsun
Sen hala reklamda kalmışsın Fakat basmıyor sanırım Cünki ben burda Lonca nefesin ismini bile yazmadım.. Ama siz tutturdunuz reklamda reklam.. Tamam ula reklam olsun Ne olacak..
Birader Yazdıgım yazılara anlam verebilecegini sanmıyorum cünki o seviyeye daha ulaşamamışsın..Ama ümit kesmemek gerek...
Ortamı germek istiyorsanız istediginiz olsun bakalım.. Bunu hangi amacı güderek yaptıgınızıda bilmiyorum ya neyse..
. Ve Adlandırdıgın Lonca bir nefeste yutuverir Senin gibi edepsizleri.. O yüzden fazla yanaşma tek nefeslik işiniz var;)
Kullanıcı avatarı
Papyon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Papyon »

IIZMITLII yazdı:
WaxWhineRAVYN yazdı:Ellerinize sağlık :)

yine Roa yine RoA :D

İyiForumlar...
Yine roa yine roa kavramını çöpe at Çünki roa biraz geç kaldı....

Kesim için tebrikler..
Bu yazıdan cıkarabilecegim iyi niyetli bir düşünce yaz bana giris,gelişme ve sonuç onlara gerek yok ana düşünceyi söyle sen daha yazdıgın yazıyı idrak edemiyorsun artiz :D
Resim
Kullanıcı avatarı
IIZMITLII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Papyon yazdı:
IIZMITLII yazdı:
WaxWhineRAVYN yazdı:Ellerinize sağlık :)

yine Roa yine RoA :D

İyiForumlar...
Yine roa yine roa kavramını çöpe at Çünki roa biraz geç kaldı....

Kesim için tebrikler..
Bu yazıdan cıkarabilecegim iyi niyetli bir düşünce yaz bana giris,gelişme ve sonuç onlara gerek yok ana düşünceyi söyle sen daha yazdıgın yazıyı idrak edemiyorsun artiz :D
Artiz mi ? Ne artizi .. .Artizin forumda ne işi var la .. Ben 55 yaşındayım bize atiz olarak gelmez müşteriler :D Haha bak aklıma neyi getirdin :D

Şimdi gelelim senin Tedaviye ihtiyac olan beynine
Be saf rolüne yatan adam ! Adam orda Yine roa yine roa yazmış, bende yanlış düşündügünü belirtmek icin roanın gec kaldıgını yazmışım.. Ve sizi de tebrik etmişim.. .Şimdi O yazı öyle yerlere getirdinizki Ve öyle bir karın agrısı başladıki sizde konuya vakıf oomayan size ana bacı küfür ettigimi zanneder.
Şimdi git Zeka seviyenden yüksek mevzulara girme...
Kullanıcı avatarı
ZuLFiKaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Qazap

Mesaj gönderen ZuLFiKaR »

Servane conem cok hoş ve doğru bir yazı yazmışsın, ilginden dolayı çok teşekkür ederim.Bahsettigin konular tam aklımdaki ve dilimdekilerdi.Ağzına saglık :)

Evet Migrata olan ilgiden memnun olmadıgımı belirttim :) e gercektende öle.Diliyorum ki Sıgınaktaki görevler biter ve artık Migrattan Şaheserler düşürmeye vakit gelir :) görüşmek üzere
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

IIZMITLII yazdı:
Adam orda Yine roa yine roa yazmış, bende yanlış düşündügünü belirtmek icin roanın gec kaldıgını yazmışım..
Merak ettiğim soru şu benim yazımda RoA erken kesti demişmiyim ? o kısmı okuyamıyorum da. Sen o yazıdan bu anlamı çıkarıyorsan başkalarının zeka seviyesine laf edip tedavi önermeden önce kendine bir tedavi yolu arasan iyi olur ;)

Hoş neyi uzattığını hala anlayamadım oda ayır bir mesele ama neyse.

İyiForumlar..
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
IIZMITLII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

WaxWhineRAVYN yazdı:
IIZMITLII yazdı:
Adam orda Yine roa yine roa yazmış, bende yanlış düşündügünü belirtmek icin roanın gec kaldıgını yazmışım..
Merak ettiğim soru şu benim yazımda RoA erken kesti demişmiyim ? o kısmı okuyamıyorum da. Sen o yazıdan bu anlamı çıkarıyorsan başkalarının zeka seviyesine laf edip tedavi önermeden önce kendine bir tedavi yolu arasan iyi olur ;)

Hoş neyi uzattığını hala anlayamadım oda ayır bir mesele ama neyse.

İyiForumlar..
Yine roa Yine roa derken Neyi ifade etmeye çalıştın peki :)
Şunu söyliyim ilk okul 5. sınıfa giden bir kişi Ne kadar dengesiz yazılar yazdığını dahi Anlayabilir....
Senin yazdıgın cevaba haklı bir yazı yazdım Sırf o yazı yüzünden neler neler yazdınız. Lakin yazdıgım tebrik yazısına bir kişi bile teşekkür etmedi.. Buda Ortamı ne kadar germeye çalıştıgınızı gayet net oraya koymaktadır...
Cabo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Cabo »

Tebrikler arkadaşlar.

İZMİTLİ'ye cevap vermeyelim artık lütfen.Tartışma ile ilgili son mesajı o yazmış olsun.Yoksa bitmeyecek bu gereksiz tartışma.
http://anadoluakincilari.com
http://anadoluakincilari.com/portal.php
Resim
Kullanıcı avatarı
DoCToRXxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen DoCToRXxX »

Yapılan son eklentilerde,eskiden olduğu gibi lonca'lar ön plan'a çıktı..Ancak şu var ki Ne kadar lonca'lar ön planda da olsa unutmayın ki önce insanız.İnsanlığızı kaybetmeden oynarsanız bu oyunu o zaman iyi vakit geçirirsiniz.Bırak'ın önce kesen kessin,sonra kesen kessin..Önce kesen Güçlü,Sonra kesen ezik mi oluyor!!Önce Kendinize ve Oyununuza,Sonra Loncanıza bakın...

“Genel Sohbet” sayfasına dön