oluyosun şuan bende de yavşklarla oluyorum senin gibi. :roll:shumpsss yazdı:abi diyomuşm ben #@!? çocuklarıyla muhattap bıle olmam #@!?Castersimurganka yazdı:olum bak doğru konuş oyunda abi diyonda burda neden küfür ediyon anası azgın düzgün konuş.shumpsss yazdı:anasını sktıgm oç sktr gıt oyndan #@!?
Böyle Giderse Daha Çoook Oyuncu Kaybedersiniz.
- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Böyle Giderse Daha Çoook Oyuncu Kaybedersiniz.
aynen iLk defa doğru konuştu tam konuştu bu seferprodj yazdı:ilk defa katılıyorum bu kıza :lol:aldatmaz2012 yazdı:Bı gerızekalısın bunu bılıyorsun dimi ?
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
Rütben fotomontaj olmasın caster 
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
aynen KatıLıyorum 3yıldızı rüyasında biLe göremeyecek bi adamrapper yazdı:Rütben fotomontaj olmasın caster
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
o rütbe gerçek lan körler xD taktılar rütbeye allahım ya xxxxxFD ne rütbeymiş :lol:Macroban yazdı:aynen iLk defa doğru konuştu tam konuştu bu seferprodj yazdı:ilk defa katılıyorum bu kıza :lol:aldatmaz2012 yazdı:Bı gerızekalısın bunu bılıyorsun dimi ?
Bana göre,4 kişi gerizakalı
sumpus
prodj
macrobok
aldatmaz2012,5
- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
3 yıldızı rüyasında görmeyen adam,o 3 yıldızı sana sokr ama bir gün..!!!Macroban yazdı:aynen KatıLıyorum 3yıldızı rüyasında biLe göremeyecek bi adamrapper yazdı:Rütben fotomontaj olmasın caster
Kardeş oyunda gördüm seni 3 yıldız falan değildi rütben hadi tmm fantezi olsun diye koymuşsun 3 yıldız bide hiçkimse kıskanmasın falan nie hava atıosun kiCastersimurganka yazdı:o rütbe gerçek lan körler xD taktılar rütbeye allahım ya xxxxxFD ne rütbeymiş :lol:Macroban yazdı:aynen iLk defa doğru konuştu tam konuştu bu seferprodj yazdı:ilk defa katılıyorum bu kıza :lol:aldatmaz2012 yazdı:Bı gerızekalısın bunu bılıyorsun dimi ?
sumpus
prodj
macrobok
aldatmaz2012,5
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Kardeşim sorunların mı var 29 tl plusu 19 tl yaptınız demişsin . Manyak mısın sen sevineceğine bide eleştiriyosun 19 tl yaptılar diye. Adamlar çok satsın "Kutular" diye böyle bir kampanya yapmışlar . Bunu da ben mi açıklayayım sana o kadarcık beynin yokmu ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
sanane rütbe benim değil mi hahahah ne rütbeymiş bu anasını yapcıam bu rütbeyi vallaha hatta kılıç hahaha yapmayan ne olsun siz söyleyin artık ama yöneticiler 17. susturuluşumu yapmazlarsa :roll:rapper yazdı:Kardeş oyunda gördüm seni 3 yıldız falan değildi rütben hadi tmm fantezi olsun diye koymuşsun 3 yıldız bide hiçkimse kıskanmasın falan nie hava atıosun kiCastersimurganka yazdı:o rütbe gerçek lan körler xD taktılar rütbeye allahım ya xxxxxFD ne rütbeymiş :lol:Macroban yazdı:aynen iLk defa doğru konuştu tam konuştu bu seferprodj yazdı:ilk defa katılıyorum bu kıza :lol:aldatmaz2012 yazdı:Bı gerızekalısın bunu bılıyorsun dimi ?
sumpus
prodj
macrobok
aldatmaz2012,5
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~