İnşAllah Alırsın Gerçekten Emek Hırsızlığı hiç hoş değil Yönetici Arkadaslar ilgilenin 2 dk*..intikamxx yazdı:o çarım en sevdiğim çarımdı ve soydular şifaydı şifa kasması en zor çardır onun geri alınmasını istiyorum
YÖNETİCİLER İÇERİ
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YÖNETİCİLER İÇERİ
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
yönetici arkadaşlar bunu kolayca çözmeleri lazım ama uğraşmak istemiyolar bu yüzden oyunu oynamayı istemiyorum o çar akşama kadar bulunmasa oynamam
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
OYUNUMU BIRAKCAN BOŞVER OLUM TAKMA YAKAYI 2 3 GÜN BIRAKMASSAN BULRSUN RAHATLIKLAintikamxx yazdı:yönetici arkadaşlar bunu kolayca çözmeleri lazım ama uğraşmak istemiyolar bu yüzden oyunu oynamayı istemiyorum o çar akşama kadar bulunmasa oynamam
ARZ BİR FARZ
Keyfe Keder Alayına Gider
ne buluyosun ya istediğin kadar uğraş anca yöneticiler bulabilir onlarda uğraşmak istemiyo
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yaka diil kafa burakcımhumanplate yazdı:OYUNUMU BIRAKCAN BOŞVER OLUM TAKMA YAKAYI 2 3 GÜN BIRAKMASSAN BULRSUN RAHATLIKLAintikamxx yazdı:yönetici arkadaşlar bunu kolayca çözmeleri lazım ama uğraşmak istemiyolar bu yüzden oyunu oynamayı istemiyorum o çar akşama kadar bulunmasa oynamam
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
yanlış yazmışım bırakcanmı olcaktı ö.dilerim mustafahumanplate yazdı:OYUNUMU BIRAKCAN BOŞVER OLUM TAKMA YAKAYI 2 3 GÜN BIRAKMASSAN BULRSUN RAHATLIKLAintikamxx yazdı:yönetici arkadaşlar bunu kolayca çözmeleri lazım ama uğraşmak istemiyolar bu yüzden oyunu oynamayı istemiyorum o çar akşama kadar bulunmasa oynamam
ARZ BİR FARZ
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
sende bulabilirsin oyundaki hesabının peşini bırakma ayrıca mynet üyesiysen girişte şifremi unuttum bölümü var adam bi kaç detayını değiştirmediyse ( gizli soru cevabı flan ) alabilirsin oradan girip bi dene istersenintikamxx yazdı:ne buluyosun ya istediğin kadar uğraş anca yöneticiler bulabilir onlarda uğraşmak istemiyo
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
YEMİN EDERİM ŞİMSEK DÜŞTÜ MUSTAFA BURAYA
ARZ BİR FARZ
sen ne kadar yardım edebilrisin cansu bi zamandan sonra sıkılcakasındır illaki hem çar açması kolayda emeğim var onun için ve en sevdiğim çar olduğu için onu istiyorum
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
Adına gerçekten üzüldüm ama oyuna devam edersen bi gün elbette geri alırsın dediğim yolları denedin mi :?:intikamxx yazdı:sen ne kadar yardım edebilrisin cansu bi zamandan sonra sıkılcakasındır illaki hem çar açması kolayda emeğim var onun için ve en sevdiğim çar olduğu için onu istiyorum
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi