YÖNETİCİLER İÇERİ
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: YÖNETİCİLER İÇERİ
BENDE DAHA OYNUYORUM ROGUE VAR SİZİN DİLİNİZDE ( OKCU
VEYADA NİNJA ) KOXP İNDİRDİM BİRDE BAKTIM TAK
GİTTİ PREMİNYUMLARIM
NE GÜZEL 70 YAPMIŞTIM
+9 CLEVERLER VARDI 
ARZ BİR FARZ
Keyfe Keder Alayına Gider
bırak ya artık oyunu bırakıyorum oyun flan oynamıcam çarım bulunmasa akşama kadar oyunu bırakcam :evil:
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
OLUM KAFANMI GÜZEL BULURSUN AKŞAMA KADAR :S BAŞKA CARLARIN VAR ONLARLA OYNA :S TAKMA KAFANA BİZ ARKANDAYIZ (YANLIŞ ANLAMAintikamxx yazdı:bırak ya artık oyunu bırakıyorum oyun flan oynamıcam çarım bulunmasa akşama kadar oyunu bırakcam :evil:
ARZ BİR FARZ
yok o çar bulnmasa akşama kadar oynamıcam
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Benim char da koxptan gittihumanplate yazdı:BENDE DAHA OYNUYORUM ROGUE VAR SİZİN DİLİNİZDE ( OKCUVEYADA NİNJA ) KOXP İNDİRDİM BİRDE BAKTIM TAK
GİTTİ PREMİNYUMLARIM
NE GÜZEL 70 YAPMIŞTIM
+9 CLEVERLER VARDI
Bi girdim görev itemlerini dahi almışlar
Kardeş bence bu kadar aceleci de olma bu oyunda char kasmak çok kolay..Bence tekrar dene..intikamxx yazdı:ya resmen pisi pisine çarım soyulacak ya bi çözüm bulun

Gocuman
tekrar falan deneyemem şimdiye kadar 10-20 tane çarım soyuldu ve çalındı bu çar akşama kadar alınmasa oyunu bırakcam
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
ßu bir oyun güzel kardeşim boşver bak yaşamına başta bnde böyle düşünüyordum ama kendini üzmeye gerçekten değmez başka hesapların varsa güzel 2*3 gün o hesabn peşini bırakma oyunda oynuyorsa karsında konus adam bi zmn sonra sıkılır .. ( Tabii kendisi insansa Adam dediğime bakma ).. Burakcığıma katılıyorum senin arkandayız destekliyoruz seni İnşallah Hesabını geri alabilirsin .. Pek dert edecek birşey değil ,bu bir oyun sonuçta Günahı çalan insanın boynuna..intikamxx yazdı:yok o çar bulnmasa akşama kadar oynamıcam
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
o çarım en sevdiğim çarımdı ve soydular şifaydı şifa kasması en zor çardır onun geri alınmasını istiyorum
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
GÜM GÜM GÜM PAT PAT PAT ÇARINI GERİ İSTİYORUZ YOKSA OYUNDA PROTESTO BAŞLATCAZintikamxx yazdı:o çarım en sevdiğim çarımdı ve soydular şifaydı şifa kasması en zor çardır onun geri alınmasını istiyorum
ARZ BİR FARZ
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
Aynen..Dert etmeye değecek en son şey sanırım oyundur..CansuxCansu yazdı:ßu bir oyun güzel kardeşim boşver bak yaşamına başta bnde böyle düşünüyordum ama kendini üzmeye gerçekten değmez başka hesapların varsa güzel 2*3 gün o hesabn peşini bırakma oyunda oynuyorsa karsında konus adam bi zmn sonra sıkılır .. ( Tabii kendisi insansa Adam dediğime bakma ).. Burakcığıma katılıyorum senin arkandayız destekliyoruz seni İnşallah Hesabını geri alabilirsin .. Pek dert edecek birşey değil ,bu bir oyun sonuçta Günahı çalan insanın boynuna..intikamxx yazdı:yok o çar bulnmasa akşama kadar oynamıcam
Bi sıkıntın olursa bir PM uzağındayım

Gocuman