Boş ver hakılı O Burda Yer Yok BizeEnderxangel yazdı:Gelin anam siz de gelin lonca doldu etraf
Hatta başka tanıdıgınız varsa getirin onlarda kursunlar
Hayırlı olsun..Umarım kalıcı olursunuz...
Saolun Fakat Ne Dediğinin Farkındasın Eminim Öylesindir
Boş ver hakılı O Burda Yer Yok BizeEnderxangel yazdı:Gelin anam siz de gelin lonca doldu etraf

Enderxangel yazdı:Terbiyesizlik etmek istememiştim..Şakayı anlıyamıyorsan bu senin sorunun..humanplate yazdı::evil:Senmi Tılsımın Reisisin :evil: Gerçekten Bu Kadar terbiyesizlik OlmazEnderxangel yazdı:Gelin anam siz de gelin lonca doldu etraf
Ayrıca ben hiç de böyle olmadım bilgin olsun
Tılsımın reisi olduğum iddaam da yok merak etme

Sana etmediğim bir laftan ötürü sana hesap vericek değilim bu 1humanplate yazdı:Enderxangel yazdı:Terbiyesizlik etmek istememiştim..Şakayı anlıyamıyorsan bu senin sorunun..humanplate yazdı::evil:Senmi Tılsımın Reisisin :evil: Gerçekten Bu Kadar terbiyesizlik OlmazEnderxangel yazdı:Gelin anam siz de gelin lonca doldu etraf
Yanlış Yazmışım reisimisin Yazcaktım Fakat Bu işin Şakası Olurmu :? Nerden Bilelim Böyle Olmadıgını Şaka Yapmasını Bilmiyorsan Hiç Şaka Yapma Kardeşim Bu Nasıl Şaka Ne Şakısı Eşşekmi :? yoksa Gerilik Şakasımı :?

Enderxangel yazdı:Sana etmediğim bir laftan ötürü sana hesap vericek değilim bu 1humanplate yazdı:Enderxangel yazdı:Terbiyesizlik etmek istememiştim..Şakayı anlıyamıyorsan bu senin sorunun..humanplate yazdı::evil:Senmi Tılsımın Reisisin :evil: Gerçekten Bu Kadar terbiyesizlik OlmazEnderxangel yazdı:Gelin anam siz de gelin lonca doldu etraf
Yanlış Yazmışım reisimisin Yazcaktım Fakat Bu işin Şakası Olurmu :? Nerden Bilelim Böyle Olmadıgını Şaka Yapmasını Bilmiyorsan Hiç Şaka Yapma Kardeşim Bu Nasıl Şaka Ne Şakısı Eşşekmi :? yoksa Gerilik Şakasımı :?
Tılsımın birsürü loncayla dolduğu herkes tarafından kabul ediliyor..Bende bunu farklı bir şekilde dile getirdim bu 2
Ayrıca ilk yazımın sonuna bakarsan iyi niyetimi de belirttim...Lütfen yazılanları iyi okuyarak tartış

Evet ne dediğimin farkındayım..Ama benim o cümlede anlatmak istediğim sizler tarafından yanlış anlaşıldı..Ben kendi söylediklerimin farkındayım sizi anladıklarınızın değil...Delijojuk yazdı:Boş ver hakılı O Burda Yer Yok BizeEnderxangel yazdı:Gelin anam siz de gelin lonca doldu etraf
Saolun Fakat Ne Dediğinin Farkındasın Eminim Öylesindir

YOK ASIL BEN SENİ KIRDIM Ö.DİLERİM BAŞIMIN ÜSTÜNDE TAHTIN VAREnderxangel yazdı:Konuyu uzatıp kitlenmesine neden olmak istemem..
Özür dilerim cümlelerim için (Yanlış anlaşılmam için de)
Tekrardan başarılar dilerim...
Human, seni de kırdıysam bilmeden senden de özür dilerim...