Öncelikle selamun Aleykum dıyorum sizlere
konuda belıttıgım gibi.. bundan Hemen 2 gun önce
oyuna gırdım ve adam hg abi yazmıstı anlamıstım bısıle war diye ama eyw dedım..
nese sonra basladı sovmeye neye ugradıgımı sasırmıstım.Ardından bolgeden bı kavga bılmem artık ama
ben geldım dıye mı olmustu yoksa hep bolemı anlayamadım
uzun Lafın kısası buradan butun INSANLARA seslanıyorum Ltfn artık bısılere Emek Verelım
seni görmedim oyundada teşkilattada açıldığından beri oynuyorum ama
BunLar böyle kardeş hele bide gm yim diye çar açıp küfredenler var çakma çarlar doldu taştı
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
hmm betada oynadıysan görmüşümdür çarını bnm çarın adı VaqRaNT dı
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
oyunda kendini bilmez şahsiyetler polemige girerek küfür ederken odak noktası olarak aileyi seçiyorlar. Bu durum çok rahatsız edici
allah korkusu ve ailenin önemini bilseler bu tür yaklaşımlar içerisine girmezler .
Oyunda % 70 ergenlik çagına giren veya girmekde olan gençleri kapsadıgı için oyun içerisinde sabırsız ,saldırgan ,herşeye hırs yapan stresli oyuncuların oldugu gerçegini ortaya çıkarmakda
Yetişkin oyuncular kendini her zaman belli ediyor; sabırlı , agır başlı , herşeye eyv. eden vs.
Not : % deler varsayım
Beta zamanında oyun oynayan kişi azdı ve yetişkin kişiler çogunlukta idi bu durum da münakaşa eden bir ortam dogurmuyordu
Oyun büyüdükçe polemikler ,küfürler artıyor
Oyunda şikayet butonu yetersiz kalıyor yerine kelime şifreleme düzenin oturtsalar bu durum olmaz sanırım örn.(senin ***) gibi
Gerçek Zenginlik Mal Çokluğu Değil Gönül Tokluğudur. . . ! Hz Mevlana