YÖNETİCİLER İÇERİ
YÖNETİCİLER İÇERİ
mrb yönetici arkadaşlarım çarım çalındı sizlerden çarımın alınmasını istiyorum hergün bi çar soyuluyor yada çalınıyor buna bi çözüm bulmanızı rica ediyorum çarımın en yakın zamanda alınmasnı istiyorum
Re: YÖNETİCİLER İÇERİ
arkadaşlar bu konu doru deil mi ya herkezin çarı kaç kere çalınmıştır şimdiye kadar buna bi çözüm bulmaları lazım :evil: :evil: :?: :?:
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Charını geri almaları konusunda ne yapabilrler bilemem,fakat char çalınması olayında çalan kadar çaldıran da suçludur..
Şifreni sen söylemediğin takdirde kimse charını çalamaz...
Geçmiş olsun...
Geçmiş olsun...

Gocuman
ya ben kimseye şifre falan vermedim nsl soyorlarsa soyuyolar
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Bi sözüne hak veriyorum '' Char ( ? ) çalınması olayında çalan kadar çaldıran da suçludur.. ''Enderxangel yazdı:Charını geri almaları konusunda ne yapabilrler bilemem,fakat char çalınması olayında çalan kadar çaldıran da suçludur..
Geçmiş olsun...
Pekii ama 2 ay önce bnm kardesimin de hesabı çalındı.. Ama son derece eminiz ki kimseye şifre vermedik.. Hesabımızı ( sizin deyişinizle çarımızı ) çalan kişinin Kardeşi ya da yiğeni msn den şifreyi geri verdi Allah ondan Razı olsun emek hırsızlığının ne olduğunu biliyor.. Yanlız çalan kişiye oyunda bari paramı geri ver dediğim de bana alısveriş açıp parayı koyup tekrardan kapattı.. Yok böyle terbiyesizlik hala hesabımızı nasıl çaldığını bilmiyoruz.. Yani böyle durumlarda olabiliyor... Hacker diyorlar herhalde onlar bunları bulabiliyor. Yani bazı durumlarda çaldıranın bi suçu yoktur.. Gerçekten bu konu sıktı artık yönetici arkadaşlarımız bi ilgilenseniz çok mutlu olacağız.. İyi forumlar Dilerim
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
yani o kadar çarım soyuldu hiç birinde kimseye şifre vermedim vermemde bu kouya bi çözüm bulun lütfen ya bu kadarda olmazki yani hergün bi çar çalınıyo buna bi çözüm bulun :?:
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
DOGRU HAKLI BENCE *** MUSTAFA SENMİSİNCansuxCansu yazdı:Bi sözüne hak veriyorum '' Char ( ? ) çalınması olayında çalan kadar çaldıran da suçludur.. ''Enderxangel yazdı:Charını geri almaları konusunda ne yapabilrler bilemem,fakat char çalınması olayında çalan kadar çaldıran da suçludur..
Geçmiş olsun...
Pekii ama 2 ay önce bnm kardesimin de hesabı çalındı.. Ama son derece eminiz ki kimseye şifre vermedik.. Hesabımızı ( sizin deyişinizle çarımızı ) çalan kişinin Kardeşi ya da yiğeni msn den şifreyi geri verdi Allah ondan Razı olsun emek hırsızlığının ne olduğunu biliyor.. Yanlız çalan kişiye oyunda bari paramı geri ver dediğim de bana alısveriş açıp parayı koyup tekrardan kapattı.. Yok böyle terbiyesizlik hala hesabımızı nasıl çaldığını bilmiyoruz.. Yani böyle durumlarda olabiliyor... Hacker diyorlar herhalde onlar bunları bulabiliyor. Yani bazı durumlarda çaldıranın bi suçu yoktur.. Gerçekten bu konu sıktı artık yönetici arkadaşlarımız bi ilgilenseniz çok mutlu olacağız.. İyi forumlar Dilerim
ARZ BİR FARZ
Keyfe Keder Alayına Gider
bu böle devam ederse oynayan kalmaz yani söliyim yakında oyunda kimse kalmaz
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Bana diyosan burakcım ben cansu )) kime hak verdiğini anlayamadım pekhumanplate yazdı:DOGRU HAKLI BENCE *** MUSTAFA SENMİSİNCansuxCansu yazdı:Bi sözüne hak veriyorum '' Char ( ? ) çalınması olayında çalan kadar çaldıran da suçludur.. ''Enderxangel yazdı:Charını geri almaları konusunda ne yapabilrler bilemem,fakat char çalınması olayında çalan kadar çaldıran da suçludur..
Geçmiş olsun...
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
burda sende haklsını bende ama şifreyi kimseye vermedim aslada vermem