**__Rulers of the World__**
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: **__Rulers of the World__**
Fazla düşman kanımca başka şeyleri gösterir...Yeni bölgeler geleli savaşta karşı karşıya gelmiyoruz ama nedense sizden bir kaç kişi her fırsatı degerlendiriyor bunu sizden bir kaç kişiye ilettim ama hala aynı tas aynı hamam 3. de iletmiyeceğim artık göreve giden adamlara dalmaya başladınız bilginiz olsun buradanda hepinize duyurayım sonkez...Daha sonra olayı biz başlatmış oluyoruz...
Borabey oyunda olmadığın için hiç birşeyin farkında deilsin ne olursa olsun her zaman Ataxlonca yla savası sızın loncanızdan harbour ve zeybekk baslatıyor bunu bi bil önce git onlarada sor ilk hamleyi hiç bir zman biz yapmayız onlar yapar cevaplarınıda alırlar..
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Güçlü olanı herkes çekemez manasında dediğine eminim gökhan abininkatakuli yazdı:Düşmanının çok olması ROW ların büyüklüğünü göstermez. :!:
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- iStuA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
bygloyn yazdı:Borabey oyunda olmadığın için hiç birşeyin farkında deilsin ne olursa olsun her zaman Ataxlonca yla savası sızın loncanızdan harbour ve zeybekk baslatıyor bunu bi bil önce git onlarada sor ilk hamleyi hiç bir zman biz yapmayız onlar yapar cevaplarınıda alırlar..
Kesinlikle Katılıyorum. İlk Hamleyi Yapan Onlardır.
Her neyse Böle Konular ve yorumlar kirliliktir. Adı üstünde oyun oynanmalı ve zevk alınmalıdır. Lütfen Lonca Formunu bu tür yorumlarla kirletmeyin.
Şansınız bol olsun.
SANCAK
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Melankolik yazdı:Güçlü olanı herkes çekemez manasında dediğine eminim gökhan abininkatakuli yazdı:Düşmanının çok olması ROW ların büyüklüğünü göstermez. :!:
anlayan anladı ferhat karika kafanmı iyi senin tatlım
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
neyse kapatalım konuyu aynen vahit abi ve digerlerini severim tek zeybegi sevmiyorum oda ilk küfürü bana ettigi için bu oyunda ... savaşa gelince egleniyom okdar sonuçda düşman ilan edildi 2 taraf salla .. bu sevmemek anlamına geliyosa bilemem ok öpüldünkupluce yazdı:Row loncasına saygım var dıyordum ya nedenı senin gibi kişiler iştekatakuli yazdı:Düşmanının çok olması ROW ların büyüklüğünü göstermez. :!:
3 e 3 savasırken 6 kısı oluyolar dıyosunsaw55 yazdı:
valla öyle ilk dalan sizsiniz herneyese sorun yok egleniyom ben zaten savaş alt tarafı düşmanın çok olması ROWX in büyüklügünü gösterirsavaşda ataxlere benzemeyin bencede 3 e 3 savaşıp 6 a 3 oluyolar birden en son savaşı hatırla konuşuyoduk
son bişey daha benim kişisel bi sorunum yok kimseyle çok lodos arkim var herkesi severim yeterki böyle konular açılmasın beyazım öpüldüm
3 e 3 savaşıcaz diye bir anlaşma mı yapmıştınız :?: Em veya ws değil bu dediğin gibi savaş sende fazla gelebiliyorsan gel bunu söylemen bile komik :roll:
Senki , Vahıt abi dediğin sevdiğin saydgın bir kısının loncası ve etrafındaki kisiler tarafından dusman ilan ediliryorsan kesinlikle bu senın buyuklugunu gostermezHe bu bana göre büyüklüktr dersen bir sey diyemem sana.
Son bir sey daha istediğin kadar büyük ol su Lodos klanında tek kalırım yınede kesebildiğim kadar keserim![]()
Bundan sonra sayfanıza yazmıyacagım biraz tartısma gıbı oldugu ıcın ozur dilerim.
MECXPSCHO
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Neyse kusura bakmayın forumunuzu kirlettim konu araştıracak halim yok bundan sonra bana dalana dalarım.Nede olsa oyun bu sonuçta 
- sanchezxjethro
- İskele Babası
loncanız süper hayranlık duyuyorum Rulers of the eziks loncasının ezik üyesi ferhat 
Live via satellite !
Jethro
Meksikaxkarteli
Jethrox
Jethro
Meksikaxkarteli
Jethrox
Yukarıdaki arkadaş anasınıfı terk galiba.sanchezxjethro yazdı:loncanız süper hayranlık duyuyorum Rulers of the eziks loncasının ezik üyesi ferhat
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
ulan ferhat 
MECXPSCHO