Centron Kestik MadaLya Verdi Neyse Dedik Junon geLdik Onuda Kestik Oda madalya Verdii Okdr ixir harcadık orayaa gelene kdr verdigi sadece Madalya Gm Lere Duyrulur BOSS Kes alacagın Madalya olsun
Adı üstünde Test Takımı kardesım onceden defalarca test etmisler en ince ayrintisina kadar turistik rehber gibi biliyorlar. Boyle bir kisinin grupta olmasi asırı kolaylik sagladıgı ınkar edilemez.
Ben kendi düsüncelerimi savunuyorum cevap gonderip uzatmassan sevinirim
Adı üstünde Test Takımı kardesım onceden defalarca test etmisler en ince ayrintisina kadar turistik rehber gibi biliyorlar. Boyle bir kisinin grupta olmasi asırı kolaylik sagladıgı ınkar edilemez.
Toplumumuz cahil ne zmn ag görse hemen yanlışa cekiyor savas orda ( al geber ) in kısasını kullandı sizde hemen küfüre cekmeyin.Herkez kendinden SorumLu.
+
Küfür Biz Türk Milletinin kültürümüzde war yani bu tür şeyler sorun haline getirmeyim..Kim küfür etmezki ? amq ?
+1905
Bir Lodos olarak dusuncelerime katılman beni sevindirdi,
Bakıyorum bazı arkadaşlar Hala aynı konuda sıkışıp kalmış. Bu neden olabilir ? Bence ya çekemediklerinden dolayı veya kesemediklerinden dolayı. Forum üzerinde bu kadar saçma düşünen kişilere raslamak gerçekten tesadüf olsa gerek :roll:
Cin0 yazdı:
İSTANBULKARTALIB KüfüRbazMış MeğeRsem Bu YazıLarı siLseydin'ya Kimin ne oLduğunu Kimse biLmeseydi..
Bildiğiim kadarıyla kişilerin özel konuşmaları kimseyi ilgilendirmez. Grup içinde olan konuşmalardan dolayı bu sonuca varmış bir kimsenin gerçekten BÜYÜK bir sorunu var demektir Eğer İSTANBULKARTALIB grup içinde böyle konusabiliyorsa bunun nedeni çok basittir . "GRUP İÇİNDEKİ KİŞİLERLE KARDEŞ , DOST OLDUĞUNDAN DOLAYI " serbestce yazmış. Bu onun dalaletine bir işaret olduğunu göstermez aksine DELALETini gösterir
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Test Takımı oyuncularının normaL oyunculardan hıç bır farkı yoktur tek farkLarı junonu test ettıkLerı ıcın cabuk kesme az ıksırle kesme veya koLay kesme taktıkLerını bıLırler onLar ıLk kesıslerınde keserler az ıksır harcalar bız ıse nasıL kesıLır dıye dusunerek onca denemelerden sonra cok ıksır cok para zahmet zaman harcayarak keserız ama ınsanın zoruna gıden bazı oyuncuların TT ler uzerınden prım yaparak BoLgeden klandan hava atmasıdır ne yazıkkı bunu onleyebıLmemız zordur neyse ııyı forumlar tebrıkler
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..