Gurup bolgelerı cok eylencelı ama?
Gurup bolgelerı cok eylencelı ama?
Arkadaslar gurup bolgelerı cok eylencelı ama dusen esya sıstemlerınde sorun var galıba Sextwon arkadasımıza kolye dusmus resmen savascının kullanabıllecegı takı sıfayla hıcbır alakası yok ve satımı olmadıgı ıcın hıc bı ısıne yaramayacak carda sus olarak kalcak ve buyu hasarı elektırık m2 gozluk yok mavı aktarımı olmayan morlardan var bununde mavısınden olsun ve saatlerce pc basında duruyoruz kenanı kesıcez dıe bugun 3 kez kesıldı ama ucundede madalya dustu bu madalya olayı aldı basını gıdıyor ne kessek maldalya dusuyor. Saatlerce bıseyler dusmesı ıcın ugrasan arkadaslar var ben bılırdımkı esya sıstemlerı daha duzenlı olsun adam gunde kac sever gurup bolgelerınde boss kesebılıo saatlerını vermesı lazım duzeltılsın bıraz daha duzgun olsun esya sıstemı
- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gurup bolgelerı cok eylencelı ama?
emrah bi cacık olmaz:D
Olsa olsa HoşafOlur:D
Olsa olsa HoşafOlur:D
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
-
- Acemi Savaşçı
Şöyle bir cevap gelebilir..
Herkesene eşya düşsün diye beklemiyosunuz herhalde
Herkesene eşya düşsün diye beklemiyosunuz herhalde
Lavoisier Anısına

Karakter Adı : AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter : Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Görevi : Gırnatacı
Karakter Adı : AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter : Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Görevi : Gırnatacı
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
Beyler kenan yerine junonla uğraşmak daha mantıklı değilmi junondan zırh düşüyor
<)
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
AsLında Doqru Junon İçin Bu Kadar UğraŞıLsa MükemmeL Olur :roll:
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Ama Yaklaşımınız Çok Yalnış
Kenanı Her Kesişimizde Şaheser Takı Düştüğünü Düşünemiyorum Benim Grubumla Sadece 8-9 kere Kestik Herdefasında Düştüğünü Düşünün Takıların Ehhh ben kurmuşum gurubumu kesiyorum düşüyor taktiğide biliyorum artık Sığınaktan hiçbir beklentimin olmayacağı için Artık Zevkte Vermeyecek Miğrattada durumun aynı şekil olduğunu düşünün junonda basittir yani öyle büyütmeye gerek yok birkaç deneme sonrasın rahatlıkla kesilebilir...
Ama Şunu Anlamanızı İstiyorum Adı Üzerinde Şaheser Sadece En İyilerde Olması Gereken Birşey....
Her Kesişte Düşmemesi En Güzeli Bence...
Kenanı Her Kesişimizde Şaheser Takı Düştüğünü Düşünemiyorum Benim Grubumla Sadece 8-9 kere Kestik Herdefasında Düştüğünü Düşünün Takıların Ehhh ben kurmuşum gurubumu kesiyorum düşüyor taktiğide biliyorum artık Sığınaktan hiçbir beklentimin olmayacağı için Artık Zevkte Vermeyecek Miğrattada durumun aynı şekil olduğunu düşünün junonda basittir yani öyle büyütmeye gerek yok birkaç deneme sonrasın rahatlıkla kesilebilir...
Ama Şunu Anlamanızı İstiyorum Adı Üzerinde Şaheser Sadece En İyilerde Olması Gereken Birşey....

xXFENOMENXx
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
hilalxxfenomen yazdı:Ama Yaklaşımınız Çok Yalnış

[right]Arif YAMAN[/right]
Arkadaslar ben her kesılısınde esya dussun demıyorum sadece eger kesılıpte herkarekterın ozellıgıne gore dussubılır sahaserler sonucta kalıcı bırazcık daha duzeltılmesı lazım bana gore
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
emrah yazdı:Arkadaslar ben her kesılısınde esya dussun demıyorum sadece eger kesılıpte herkarekterın ozellıgıne gore dussubılır sahaserler sonucta kalıcı bırazcık daha duzeltılmesı lazım bana gore
ohoooo
neydi o laf öyle elma piş ağzıma düşmü neydi
dua ette bunların bayan erkek olanları yok

xXFENOMENXx
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
emrah yazdı:Arkadaslar ben her kesılısınde esya dussun demıyorum sadece eger kesılıpte herkarekterın ozellıgıne gore dussubılır sahaserler sonucta kalıcı bırazcık daha duzeltılmesı lazım bana gore
bencede
XxReddeviLxX - OttomancavaLry