hadi meran 'sevgi' yazın 4161'e yollayın
sevenleri buluşturalım
daha cep telefonu yokken internet vardı forum vardı dimi
LİVEXASKIMINÖZGÜR :(
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Justerini
- FareAdam Düşmanı
Re: LİVEXASKIMINÖZGÜR :(
aşk yalandır..
sallayın boş konu bu
KİLİT.....
sallayın boş konu bu
KİLİT.....
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
EVET KARDEŞİM LİVEXFLOWERMeGaStaR yazdı:Sivaslliyigido yazdı:özgür abi aranıyorsa eğer en son gördüğüm zamanı söliyim.
SIĞINAKLAR GELMEDEN 1 KAÇ HAFTA ÖNCE YER ALTINDAYDI.
CANSU(İSMİNİ BANA ÖLE DEDİYDİ) ABLAM ARANIYORSA![]()
![]()
![]()
EN SON 5 AY ÖNCE GÖRMÜŞTÜM
Evet Kardesim ... SaoLasın Hangi Charındaydı LivexFlower ?
YAW BENDE MERAK ETTİM.ÇOK SEVDİĞİM BİRİ.VEDE BENİ ÇOK SEVERDİ.39 LUK ZAMANINDA BENİMLE ÇOK KASTI ÇOK MUHABBETİMİZ VAR.AMA ÖZGÜR ABİ BUNU İYİ DİNLE OKULU BİTİRMİŞTİ.ÇOÇUK GELİŞİMİ DİYE BİLİYOM YANILMIYORSAM.BİR İPUÇU SANA.ELİMDEN BU GELİYOR SU AN.

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Genel bir tabir kullandım.Böyle her konuya atlayan mallar var onlardan biri sandım seni.Üstüne alınma genel bir tabir.Kırıldıysan özür dilerim.Kabul etmessende canın sağolsun.Platon yazdı:doğru söyleyeni 11 köyden kovarlar. forum aşk yuvasımı buraya yazıyor. okyanusya asklarını pasifik okyanuslarınızda yaşayın. ulan aşkı bile düsürdünüz buralara yuh size .. bu arada postcu diyen dingiller ben postcu serefsizsem siz tostcu cagla olun.. mesaj sayıma bak kantar beyinli kaldırmıyor senin kafa artık belli.
EXCELLENCE
- Platon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bak şimdi bana şapşal diyen cocuk dinle. Burası bir oyun forumu , burası aşkım nerdesin yeri degil ki foruma kalana kadar msn , yahoo , tel , sms , mms , icq , facebook , e-posta vs bir sürü alternatif secenek var mı yok mu ? şimdi bu arkadasın bu konuyu buraya acmasındaki amac ne madem sen cok biliyomussun byzeki-üren ? altını cizdigim yere dikkatlice bak kendin ne demissin bi daha düsün...MeGaStaR yazdı:Platon yazdı:simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.
Şapşal Herif Daha işin Ne oLduğunu Bilmeden Böyle Konusmaya Ne Hakkın Var Senin ^^.... Birisi Avustralyada Diğeri Türkiyede . Birşey Olmuş ki taa buraya Kadar Konu Açma Gereği Duymuş . Senin Zırvalamanı Çekecek Değiliz Yanıt Beklediği Kişi Haricinde Herkes Birşey Yazıyor Kafasına Göre . Ayıp Resmen Ayıp Cocuk da Değiller 35 36 Yaslarında İnsanlar . Lütfen Bilmediğiniz Bi Olay Hakkında Kimseye Hakarette Bulunmayın . Gün Gelir Devran Döner.
İyi Forumlar
sana gelince byalone.. benim ne oldumu bilmen icin beni tanıman gerek ki seninle tek muhabbetim yok.. attıgım mesajların hepsini okuduysan neden muhalefet oldugumu anlarsın her zaman bilincsizlige karsıyım adap diyorsan da bana edebi olana ben her daim ondan 5 kilo ayrıca millete attıgım laf seni de onu da bunu da baglamaz bırak milletin agzı var o konussun.. ben burada yazma özgürlügüne sahibim gayet yazarim aksi durum icin "iletiyi bildir" butonu lütfen..ikvoyuncusu2008 yazdı:Platon Senin Ne OLduğun Ortada.Zaten Attığın MesajLarın Neredeyse Hepsini Okudum Hep MuhaLefetsin KonuLara.Konun İçeriğini BiLmeden Ayrı TeLden ÇaLar Gibi Konuşuyosun.Adabını BiL İLk Önce Sonra MiLLete Laf At...Platon yazdı:doğru söyleyeni 11 köyden kovarlar. forum aşk yuvasımı buraya yazıyor. okyanusya asklarını pasifik okyanuslarınızda yaşayın. ulan aşkı bile düsürdünüz buralara yuh size .. bu arada postcu diyen dingiller ben postcu serefsizsem siz tostcu cagla olun.. mesaj sayıma bak kantar beyinli kaldırmıyor senin kafa artık belli.
morukkelleci yazdı:tmm iyi hoş güzel de ''postçu şrfslr'' neydi ?Excellence yazdı:Arkadaş haklı.Bir konuda fikir sahibi olmadan yorum yapmayın.Postçu srfszler...MeGaStaR yazdı:Platon yazdı:simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.
Şapşal Herif Daha işin Ne oLduğunu Bilmeden Böyle Konusmaya Ne Hakkın Var Senin ^^.... Birisi Avustralyada Diğeri Türkiyede . Birşey Olmuş ki taa buraya Kadar Konu Açma Gereği Duymuş . Senin Zırvalamanı Çekecek Değiliz Yanıt Beklediği Kişi Haricinde Herkes Birşey Yazıyor Kafasına Göre . Ayıp Resmen Ayıp Cocuk da Değiller 35 36 Yaslarında İnsanlar . Lütfen Bilmediğiniz Bi Olay Hakkında Kimseye Hakarette Bulunmayın . Gün Gelir Devran Döner.
İyi Forumlar
insan kazmaysa onun sorunu postçu bir şerfsiz olması mı
şimdi bu iki mesajı da sen yazmıssın. demekki 3 ileri 1 geri benimle aynı düsünmüssün 2. mesajda. ama ilk mesajda kazma yazmıssın söyle bakalım 2 resim arasındaki tek farkı morukbaşçısı??morukkelleci yazdı: hadi meran 'sevgi' yazın 4161'e yollayın
sevenleri buluşturalım
Kendini bil..
- soulofxkrnlk
- Cin Avcısı
Mert haric Koray ile Kadire feci Laf k*ymuşPlaton yazdı:bak şimdi bana şapşal diyen cocuk dinle. Burası bir oyun forumu , burası aşkım nerdesin yeri degil ki foruma kalana kadar msn , yahoo , tel , sms , mms , icq , facebook , e-posta vs bir sürü alternatif secenek var mı yok mu ? şimdi bu arkadasın bu konuyu buraya acmasındaki amac ne madem sen cok biliyomussun byzeki-üren ? altını cizdigim yere dikkatlice bak kendin ne demissin bi daha düsün...MeGaStaR yazdı:Platon yazdı:simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.
İyi Forumlarsana gelince byalone.. benim ne oldumu bilmen icin beni tanıman gerek ki seninle tek muhabbetim yok.. attıgım mesajların hepsini okuduysan neden muhalefet oldugumu anlarsın her zaman bilincsizlige karsıyım adap diyorsan da bana edebi olana ben her daim ondan 5 kilo ayrıca millete attıgım laf seni de onu da bunu da baglamaz bırak milletin agzı var o konussun.. ben burada yazma özgürlügüne sahibim gayet yazarim aksi durum icin "iletiyi bildir" butonu lütfen..ikvoyuncusu2008 yazdı:Platon Senin Ne OLduğun Ortada.Zaten Attığın MesajLarın Neredeyse Hepsini Okudum Hep MuhaLefetsin KonuLara.Konun İçeriğini BiLmeden Ayrı TeLden ÇaLar Gibi Konuşuyosun.Adabını BiL İLk Önce Sonra MiLLete Laf At...Platon yazdı:doğru söyleyeni 11 köyden kovarlar. forum aşk yuvasımı buraya yazıyor. okyanusya asklarını pasifik okyanuslarınızda yaşayın. ulan aşkı bile düsürdünüz buralara yuh size .. bu arada postcu diyen dingiller ben postcu serefsizsem siz tostcu cagla olun.. mesaj sayıma bak kantar beyinli kaldırmıyor senin kafa artık belli.morukkelleci yazdı:tmm iyi hoş güzel de ''postçu şrfslr'' neydi ?Excellence yazdı:Arkadaş haklı.Bir konuda fikir sahibi olmadan yorum yapmayın.Postçu srfszler...MeGaStaR yazdı:Platon yazdı:simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.
İyi Forumlar
insan kazmaysa onun sorunu postçu bir şerfsiz olması mışimdi bu iki mesajı da sen yazmıssın. demekki 3 ileri 1 geri benimle aynı düsünmüssün 2. mesajda. ama ilk mesajda kazma yazmıssın söyle bakalım 2 resim arasındaki tek farkı morukbaşçısı??morukkelleci yazdı: hadi meran 'sevgi' yazın 4161'e yollayın
sevenleri buluşturalım
Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
Platon yazdı:bak şimdi bana şapşal diyen cocuk dinle. Burası bir oyun forumu , burası aşkım nerdesin yeri degil ki foruma kalana kadar msn , yahoo , tel , sms , mms , icq , facebook , e-posta vs bir sürü alternatif secenek var mı yok mu ? şimdi bu arkadasın bu konuyu buraya acmasındaki amac ne madem sen cok biliyomussun byzeki-üren ? altını cizdigim yere dikkatlice bak kendin ne demissin bi daha düsün...MeGaStaR yazdı:Platon yazdı:simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.
İyi Forumlarsana gelince byalone.. benim ne oldumu bilmen icin beni tanıman gerek ki seninle tek muhabbetim yok.. attıgım mesajların hepsini okuduysan neden muhalefet oldugumu anlarsın her zaman bilincsizlige karsıyım adap diyorsan da bana edebi olana ben her daim ondan 5 kilo ayrıca millete attıgım laf seni de onu da bunu da baglamaz bırak milletin agzı var o konussun.. ben burada yazma özgürlügüne sahibim gayet yazarim aksi durum icin "iletiyi bildir" butonu lütfen..ikvoyuncusu2008 yazdı:Platon Senin Ne OLduğun Ortada.Zaten Attığın MesajLarın Neredeyse Hepsini Okudum Hep MuhaLefetsin KonuLara.Konun İçeriğini BiLmeden Ayrı TeLden ÇaLar Gibi Konuşuyosun.Adabını BiL İLk Önce Sonra MiLLete Laf At...Platon yazdı:doğru söyleyeni 11 köyden kovarlar. forum aşk yuvasımı buraya yazıyor. okyanusya asklarını pasifik okyanuslarınızda yaşayın. ulan aşkı bile düsürdünüz buralara yuh size .. bu arada postcu diyen dingiller ben postcu serefsizsem siz tostcu cagla olun.. mesaj sayıma bak kantar beyinli kaldırmıyor senin kafa artık belli.morukkelleci yazdı:tmm iyi hoş güzel de ''postçu şrfslr'' neydi ?Excellence yazdı:Arkadaş haklı.Bir konuda fikir sahibi olmadan yorum yapmayın.Postçu srfszler...MeGaStaR yazdı:Platon yazdı:simdi bak ne dicem lan askim diyen insanda insanin en azindan tel numarasi olmaz mi be ibiş cocuk.. burda bakin benim sevigilim var havasi yaratip duygu sömürüsü mü yapiyosun dürzücük. bi sie uza git sövcem simdi.
İyi Forumlar
insan kazmaysa onun sorunu postçu bir şerfsiz olması mışimdi bu iki mesajı da sen yazmıssın. demekki 3 ileri 1 geri benimle aynı düsünmüssün 2. mesajda. ama ilk mesajda kazma yazmıssın söyle bakalım 2 resim arasındaki tek farkı morukbaşçısı??morukkelleci yazdı: hadi meran 'sevgi' yazın 4161'e yollayın
sevenleri buluşturalım
Sağa Sola Laf Yetiştirmekten Mantıklı Düşünme Yetini Kaybetmişsin . . .
Sence Birisi Neden O Dediğn Alternatifleri Bi Kenara Bırakıp BU Forumu Seçmiş Olabilir . .? Bu Oyun Platformunda Onlar da Birer Oyuncuydu Çünkü. Demek ki Ulaşabileceği Son Yer Olarak Burayı Seçmiş...^^ Aralarındaki Mesafeyi de Göz Önünde Bulundurursan Eğer . .
Kendini Post Kasarak Birşey Zanneden Klavye Erkeklerinin Birşey Bilmeden Burada Gövde Gösterisi Yapmasına Kesinlikle Karşıyım . Haddinize Düşmeyen İşlere Burnunuzu Sokmayın Lütfen.
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.