Merhaba
Arkadaşlar ben Teşkilat sunucusunda "Trlxşimşekxl" bugün bir PKK yandaşcısı bölgeden ÖCALAN'ı savunucu şeyler yazıyordu . Bölge kanalından ona cevap attım diye 3 gün susturuldum . Isın garip yanı PKK yandaşçısı hala konusuyor ? . Bu nasıl iştir yoksa yöneticide mi PKK ve ÖCALAN yandaşcısı ? Bana bir cevap verin :evil:
YAZIKLAR OLSUN !
- Bysimsekxx
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: YAZIKLAR OLSUN !
ben onu gerekli yerlere sevk ettim tek derdim adam gibi bi adres verseydi kod.m.n bi aşireti diyo başka bi şey demiyo
lafım asla Kürtlere değil.. pkk ve öcalanı savunanadır.. eğer sizde savunuyosanız lafım size gelsin..
lafım asla Kürtlere değil.. pkk ve öcalanı savunanadır.. eğer sizde savunuyosanız lafım size gelsin..
- Bysimsekxx
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Yönetici takımından neden ses soluk yok ? Susmak kabullenmektır 
- Orti
- Developer

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Merhabalar;
Öncelikle cezanıza itiraz için Forum'a değil; ikvdestek@sobee.com.tr adresine başvuruda bulunmanız gerekmektedir.
Şikayet bildirimlerine gelirsek; Yapılan şikayet bildirimleri sistemimizde kayıtlı konuşma kayıtları teker teker incelenerek gerekli durumlarda yaptırım uygulanmaktadır.
Bulunduğunuz ithamlardan dolayı forum hesabınız kapatılmıştır.
Öncelikle cezanıza itiraz için Forum'a değil; ikvdestek@sobee.com.tr adresine başvuruda bulunmanız gerekmektedir.
Şikayet bildirimlerine gelirsek; Yapılan şikayet bildirimleri sistemimizde kayıtlı konuşma kayıtları teker teker incelenerek gerekli durumlarda yaptırım uygulanmaktadır.
Bulunduğunuz ithamlardan dolayı forum hesabınız kapatılmıştır.