arkadaşlar bu karekter sizce kim mutlaka bakın....
Re: arkadaşlar bu karekter sizce kim mutlaka bakın....
agahın gücünü iyi anlayın eğer fareadamlarla insanların barışını kutlamaya gidildiği sırada agah efendinin aksiliği tutmamış olup gitseydi ve ordaki büyük patlamada agah efendi hepsini duman ederdi
gerçi gaffar o zamana gitmişti gaffarda olsaydı oda duman ederdide.. gb atolyelerindeki fareadamları yaptıpı gibi 
- winwar3
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bu videonun adı neydi bilen yazarmı lütfen*?
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspxRe: arkadaşlar bu karekter sizce kim mutlaka bakın....
agah bu oyunun en güçlü karakteri galiba hidrayla vs atsalar agah yener diye düşünüyorum
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
dosyalardaki değeri zamanında 2 hidrayayıda öldürecek düzeydeydi.. ama hidralar geldikten sonra 2 hidrada baya güçlendi..Wizards yazdı:agah bu oyunun en güçlü karakteri galiba hidrayla vs atsalar agah yener diye düşünüyorum
Agah beyaz büyücümüydü ya?
Birde hikayeden bir çıkarım yaptım sanırım bizim Şarapçı kardeş Beyaz Büyücü...
Sehinsah yazdı:Agah beyaz büyücümüydü ya?
agah beyaz büyücü değil.. beyaz büyücüler taraflıydılar, agah teşkilatın başı..
şarapçı ise bi zamanlar beyaz büyücüydü, olaylar oldu beyaz büyücüler mefta.. şarapçıda ortada uuhhg şey gibi.. anlayın işte ya
O değilde en çok bu kuklacıyı merak ediyorum...Birde bu meteor bölgesi doğuda kalmıyormu?Kuklacı nasıl meteor bölgesinden geçip batıya doğru gitmiş?Meteordan dönüş mü yapmış batıya doğru?