*******YAZIK ACIYORUM BÖYLE REZİLLERE (ASİLSOYLUNAZLI)****

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
elagance
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

*******YAZIK ACIYORUM BÖYLE REZİLLERE (ASİLSOYLUNAZLI)****

Mesaj gönderen elagance »

SEN değil şifre çalmak anca ekitek olursun buyur burdan yak dikkat edin bu kişiye
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Pulpfiction
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Re: *******YAZIK ACIYORUM BÖYLE REZİLLERE (ASİLSOYLUNAZLI)****

Mesaj gönderen Pulpfiction »

o hesap calınmıstır arkadaslar yanlıs anlasılma olmasın... sıfre ısteyen kısı Asilsoylulardan degıl hesabı ele gecıren hırsızdır...
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
redox
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen redox »

arkadaşlar ben Asilsoyluxnazlıve byteacher abigall Asilsoyluxhsntb çarlarının sahibiyim bu ismini yazdıgım çarlarım çalınmıştır bilginize ve burda yapılan dialokta bu çarın ve diger çarımın bu arkadaştan şifre istemesi ne beni nede loncamızı baglamaktadır lütfen bu çarlara dikkat edin
Kullanıcı avatarı
elagance
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen elagance »

asil loncasını iyi biliyoruz siz rahat olun sedat kardeşimizide iyi tanırım loncasındaki insanlar bu tarz şeyler yapmaz amaç asil loncasına karşı bi şey değil çalınmış olan çarın oyunda daha başka kişilere zarar vermemesi için konmuştur bilgilendirilmek amaçlıdır. İyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
asillsoylu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen asillsoylu »

selam arkadaşım her şeyden önce bu bilgilendirmen için çok tşkkr ederim ellerine sağlık bu çharlar çalındıktan sonra bizim için çok büyük bir sorun oldu çalan serefsize diyoruz tmm alacanı aldın bari çharları sil diye ama adam silmiyor resmen bizi karalamak ve kötülemeniin peşinde .... ve bu konuda eliimizden geleni yapıyoruz cok saolun sizden tek ricam bilmeyen arkadaşlarınızıda bu konuda uyarmanız yardım ların ve desteğin için şimdiden çok tşkkr ederim kardeşim saolasın
Resim

ASİLsoyluASİL[49] -- ASİLsoyluREİS[49] -- Soyluasil[49] -- Efendixsedat[49] -- İlkgözağrım[49] -- Asillsoyluxşifa[49] -- ASİLsoyluREIS[49]
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Asil soylu ailesindeki kişiler hiçbiri öyle şeyler yapamdı yapmaz ki Asilsoyluxnazlı denen car CALINTIDIR gecen gün benden şifre istedi yapacağın tek şey yasaklıye eklemek bu kadar ... yapılan bir şeyden bütün loncayı suclamamanızı rica ediyorum...
Saygılarımlaa..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
berkukk
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen berkukk »

Asil soyluları tanıdığım kadarıyla serwerin sağlam ve iyi insanları bunları yapmazlar ve yapabilecekleri aklımın ucundan geçmez.Ben şayet onlara güveni duydum sağlam adamlar.Bir de Asilsoyluxbüyü bana ulaşırsa sevinirim geçen gün bir şey satcaktım arkadaştan muhabbete daldık adamı unuttum ayıp oldu özürdilerim kusura bakma oyundan bana ulaşabilirsin...Hala almak istersen tabi...
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

desteğe de gönder istersen ceza görsün.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim