Kadimdeki Değişiklik Hakkında
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Kadimdeki Değişiklik Hakkında
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu yeni güncellemeyle Kadim ve yeşilin vuruşları bayağı artırıldı, kesmek çok zorlaştı. Grup bölgelerinden dolayı kadime gitmeyi düşünen de olmadığı için sunucuda pençe kalmadı. Müsait olan herkez 26 haziran cumartesi günü 6 da mühürlüde hazır olsun. Sağlam bir tank grubu ve herkezin desteği ile kadimi güncellemeden sonra kesen ilk sunucu olalım. Eğer sizde kadim pençeleri ucuza bulmak istiyorsanız lütfen bu işi ciddiye alın. Gelenlerin yanında kudret iksiri olursa iyi olur... 
Re: Kadimdeki Değişiklik Hakkında
iyi güzelde, güncellemeden sonra begenmedigimiz yesil bile 20 000 vuruyor, nasil kesmeyi düsünüyorsunuz artik ????
Stilla/Eugen/
SağLam adamLarLa kesiLir ama ben bi süre oyuna ara verdim geLemicem kadim görevim de var
(
Ultraxqenç - Ultraxshekinah
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
yeşilin asitini anında geçirirseniz tek atamaz sadece asiti 20 bin vuruyor kendisi 5 bin 7 binKerrmit yazdı:iyi güzelde, güncellemeden sonra begenmedigimiz yesil bile 20 000 vuruyor, nasil kesmeyi düsünüyorsunuz artik ????
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ben Mevlana dağilim lan adam olunda gelinadania01 yazdı:yeşilin asitini anında geçirirseniz tek atamaz sadece asiti 20 bin vuruyor kendisi 5 bin 7 binKerrmit yazdı:iyi güzelde, güncellemeden sonra begenmedigimiz yesil bile 20 000 vuruyor, nasil kesmeyi düsünüyorsunuz artik ????
güzelmiş
Topsecrett
Shadowxwarrior yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu yeni güncellemeyle Kadim ve yeşilin vuruşları bayağı artırıldı, kesmek çok zorlaştı. Grup bölgelerinden dolayı kadime gitmeyi düşünen de olmadığı için sunucuda pençe kalmadı. Müsait olan herkez 26 haziran cumartesi günü 6 da mühürlüde hazır olsun. Sağlam bir tank grubu ve herkezin desteği ile kadimi güncellemeden sonra kesen ilk sunucu olalım. Eğer sizde kadim pençeleri ucuza bulmak istiyorsanız lütfen bu işi ciddiye alın. Gelenlerin yanında kudret iksiri olursa iyi olur...
YapabiLceqinizi sanmıoRm ama inş keseRsiniz : )
Sende süper moral veriyorsun yani Merve, sagolasin :ugeek:MeRvee yazdı:Shadowxwarrior yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu yeni güncellemeyle Kadim ve yeşilin vuruşları bayağı artırıldı, kesmek çok zorlaştı. Grup bölgelerinden dolayı kadime gitmeyi düşünen de olmadığı için sunucuda pençe kalmadı. Müsait olan herkez 26 haziran cumartesi günü 6 da mühürlüde hazır olsun. Sağlam bir tank grubu ve herkezin desteği ile kadimi güncellemeden sonra kesen ilk sunucu olalım. Eğer sizde kadim pençeleri ucuza bulmak istiyorsanız lütfen bu işi ciddiye alın. Gelenlerin yanında kudret iksiri olursa iyi olur...
Stilla/Eugen/
şimdi şunu açıklığa kavuşdurayım oyuna artık çok nadir gireceğim
tank yetenekleri ile artık çok daha kolay kadim kesilecekdir sizin dediğiniz o 20 bin vurma meselesi katalizör dediğimiz akreplerde bronz zehri üstüne gümüşün vurmasıyla oluşan etki artık hidralarda mevcuttur
benim daha önceden düzenlediklerimde 15 büyü bozma şifa şart dediğim şuanda ap açık ortaya çıkmışdır 15 büyü bozması olmayan şifasız tank grubu tank grubu deildir kurtarılması çok zordur
buna ek olarak savaşcıların zırhı yüzde 70 e çıkarılmışdır üstüne bir kaç hasar + zırh item ve hasar + direnç ateş item giyip m2 hedef gözlük takan bir savaşcı yeteneklerini ayarlayarak çok güsel tank görevini yapacakdır eskisinden çok daha kolay kesilecekdir.
yanlışım varsa affola bildiklerim bu akdar
tank yetenekleri ile artık çok daha kolay kadim kesilecekdir sizin dediğiniz o 20 bin vurma meselesi katalizör dediğimiz akreplerde bronz zehri üstüne gümüşün vurmasıyla oluşan etki artık hidralarda mevcuttur
benim daha önceden düzenlediklerimde 15 büyü bozma şifa şart dediğim şuanda ap açık ortaya çıkmışdır 15 büyü bozması olmayan şifasız tank grubu tank grubu deildir kurtarılması çok zordur
buna ek olarak savaşcıların zırhı yüzde 70 e çıkarılmışdır üstüne bir kaç hasar + zırh item ve hasar + direnç ateş item giyip m2 hedef gözlük takan bir savaşcı yeteneklerini ayarlayarak çok güsel tank görevini yapacakdır eskisinden çok daha kolay kesilecekdir.
yanlışım varsa affola bildiklerim bu akdar
...
Ama ben yokum ya ondan xDKerrmit yazdı:Sende süper moral veriyorsun yani Merve, sagolasin :ugeek:MeRvee yazdı:Shadowxwarrior yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu yeni güncellemeyle Kadim ve yeşilin vuruşları bayağı artırıldı, kesmek çok zorlaştı. Grup bölgelerinden dolayı kadime gitmeyi düşünen de olmadığı için sunucuda pençe kalmadı. Müsait olan herkez 26 haziran cumartesi günü 6 da mühürlüde hazır olsun. Sağlam bir tank grubu ve herkezin desteği ile kadimi güncellemeden sonra kesen ilk sunucu olalım. Eğer sizde kadim pençeleri ucuza bulmak istiyorsanız lütfen bu işi ciddiye alın. Gelenlerin yanında kudret iksiri olursa iyi olur...
bugün bir kaç deneme yapıcam denemelerim basşarılı olursa şayet akşam saat 6 da herkesin mühürlüde olmasını istiyorum
...