Arkadaslar bu konular Lonca reklamlarından çok JUNON denen BOSS yaratıgın kesilebileceğini göstermektir.
Diceksinizki oyundaki her yaratık kesilemez değildir tabiki öyle ama burda ki amac oyuncuları biraz da olsa Migrata yönlendirmek.Migrata giren gruplar belli baska kımse ugramıyor.
Affedersiniz ama burada yarış yapmıyoruz, hiçkimsede yapmıyor...Amac Migrata olan ilgiyi arttırmak ve Şaheser İtemlere sahip olmak.
RoA 1 kez kesti...
Lonca NEFES 2 kez kesti...
konfucyus ( Alper ) ler 1 kere kesti diye biliyorum...
ZuLFiKaR yazdı:Arkadaslar bu konular Lonca reklamlarından çok JUNON denen BOSS yaratıgın kesilebileceğini göstermektir.
Diceksinizki oyundaki her yaratık kesilemez değildir tabiki öyle ama burda ki amac oyuncuları biraz da olsa Migrata yönlendirmek.Migrata giren gruplar belli baska kımse ugramıyor.
Affedersiniz ama burada yarış yapmıyoruz, hiçkimsede yapmıyor...Amac Migrata olan ilgiyi arttırmak ve Şaheser İtemlere sahip olmak.
RoA 1 kez kesti...
Lonca NEFES 2 kez kesti...
konfucyus ( Alper ) ler 1 kere kesti diye biliyorum...
eet katılıyorum fakat Adamlar bundan cıkan ödülü görseler sittin sene buraya girmezler..
Görevden Ard.Ard. yüzük verdi yani bi urban yüzükten daha kötü bir Yüzük
Dipnot:Sittin arapçada 60 anlamına gelen sayıdır.(Durduk yere Ceza almayalım şimdi,Yönetim adam banlamak için zaman kolluyor )
Lütfen reklamını kendi konunda yap.Bizler nasıl senin açtığın konuya saygı duyarak çıkıntılık yapmıyorsak,senden de aynısını bekliyorum.
Ben reklam yapmadım Sadece bir yazıya cvp verdim ve kesimden dolayı tebrik ettim.. Yazıda Lonca nefesin ismi bile gecmedi...
Gelelimki şu reklam konusuna artık hakikaten sıkıldım ..Nereye Lonca Nefesin bir başarısını yazarsam reklam diyorlar... Biz yeni bir Lonca Kurduk ve bu loncanın başarılarını yazarak Loncamızın Kalitesini Disiplinini ortaya koyduk.. Gerek Kadim görevlerindeki organizasyonlarla coğu arkadaşın görevini yaparak sevgi, Saygı, ve yardıımlaşma esaslarınada ne kadar değer verdigimizi gösterdik..
Artık foruma Açtığımız konulara veya başka konularda yazdıgımız yazıları daha güzel bir dille ele almanızı Rica ediyorum...