GM arkadaşlardan birisi artık ilgilensin lütfen, bakın 1 haftayı bile geçti, hiç bir suçum olmadığı halde halen daha neden blokluyum nasıl bu kadar duyarsız olabiliryorsunuz. defalarca buraya yazdım yeni başlık açtım destek bölümüne mesaj attım... daha ne yapmam gerekiyor. hafta sonu ilgilenemiyordurlar belki diyorum adam oyunu girmiş etkinlik yapıyor tebrik ederim ne kadarr ilgilisiniz.
biriniz baksın chara ve bu forum üzerinden senin şundan dolayı şu kadar küçük bi hatan var desin bende burda verdiğim rahatsızlık için herkesten ve sizden özürdileyip o charı kendi ellerimle sileceğim... yazıklar olsun
ermer
Herhangi bir GM baksın lutfen...
Re: Herhangi bir GM baksın lutfen...
Merhaba,
İkvdestek formunu kullanarak cezanız hakkında bilgi talep edebilirsiniz. Alternatif olarak; ikvdestek@sobee.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz. E-posta içeriğinde sunucu adı, karakter adı, ceza tarihi gibi bilgilerin bulunması gerekmektedir.
İkvdestek formunu kullanarak cezanız hakkında bilgi talep edebilirsiniz. Alternatif olarak; ikvdestek@sobee.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz. E-posta içeriğinde sunucu adı, karakter adı, ceza tarihi gibi bilgilerin bulunması gerekmektedir.