Migrattaki önemli yaratıkların isimleri neler??
Migrattaki önemli yaratıkların isimleri neler??
asrkadaşlar migratta ismini bildiğim tek önemli yaratık war junon başka neler war acaba yazarsanız sevinirim??
SiR CHieF u
Re: Migrattaki önemli yaratıkların isimleri neler??
bende bilmiyorum kardeş.. savaşçılar oyuncuların elinde patladı ne migrata nede sığınağa alınıyo artık ahanda büyücü kasmaya başladım..
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Boss olarak junon ve centrion var.CooLBoY yazdı:asrkadaşlar migratta ismini bildiğim tek önemli yaratık war junon başka neler war acaba yazarsanız sevinirim??
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
evocati junon centurion var sığınaktada zahir kenan motorin düşünen var gerisi varsa unuttum şimdi
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Emeke saygı... vayy ezberlemiş bir de si.. nağme almıştın sen ama kafan iyi basıyo 5 pek iyi..Macroban yazdı:evocati junon centurion var sığınaktada zahir kenan motorin düşünen var gerisi varsa unuttum şimdi
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Evocati?Macroban yazdı:evocati junon centurion var sığınaktada zahir kenan motorin düşünen var gerisi varsa unuttum şimdi
Evocati normal bir yaratık.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
migrata 1 kez girebildikEmirBerkKorkmaz yazdı:Evocati?Macroban yazdı:evocati junon centurion var sığınaktada zahir kenan motorin düşünen var gerisi varsa unuttum şimdi
Evocati normal bir yaratık.![]()
Sen Sus Lan hırsız ben işin okulunu okudum seni her pozisyonda zıpLatırım NeyseCastersimurganka yazdı:Emeke saygı... vayy ezberlemiş bir de si.. nağme almıştın sen ama kafan iyi basıyo 5 pek iyi..Macroban yazdı:evocati junon centurion var sığınaktada zahir kenan motorin düşünen var gerisi varsa unuttum şimdi
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Bence en önemli canavar deliCooLBoY yazdı:asrkadaşlar migratta ismini bildiğim tek önemli yaratık war junon başka neler war acaba yazarsanız sevinirim??
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif