Derdin ne onu söyleHatayLiHaSaN yazdı: Ne kadar boş konuştuğunuzun farkındamısınız ?
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Dikkatle takip ediyorum seni. Maşallah her konuya musallat olmuşsun.HatayLiHaSaN yazdı: Ne kadar boş konuştuğunuzun farkındamısınız ?
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
eray yazdı:Ben 10 gün yokum .Haberiniz ola. Bi rahatsızlığımda dolayı aranızda olamıcam. Hadi a.e.o
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
BEN böyle şansın sonunda nasip oldu motorini kesmek ödülü madalya oldu sağlam adamlarla girmiyozki itemi düşüren ben çıkııyom arklar loncayı topluyalım girip dağıtalım şu sığınağı ayıp be
*******Tskxdxotopsiİ**************Byxfantoomz*******
*******Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası*******
BEN böyle şansın sonunda nasip oldu motorini kesmek ödülü madalya oldu sağlam adamlarla girmiyozki itemi düşüren ben çıkııyom arklar loncayı topluyalım girip dağıtalım şu sığınağı ayıp be
*******Tskxdxotopsiİ**************Byxfantoomz*******
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
S.A Arkadaşlar.Bugün özel bi sebepten dolayı Balıkesir'e gitmek zorunda kaldık.Toplantıya Mehmetle katılamadık bu yüzden herkezden özür diliyoruz.Ayrıca Eraydan duydumki Somadada elektrkler yokmuş yani Somada olsaydık yine oyuna giremiyecektik.Tekrar özür diliyoruz.
Mehmet oyuna ara verecek malesef.Biz birlik ve beraberliğimizi bozmadan devam edeceğiz Mehmet aramıza yakında dönecek.
SAYGI ve SEVGİLERİMLE...
Mehmet oyuna ara verecek malesef.Biz birlik ve beraberliğimizi bozmadan devam edeceğiz Mehmet aramıza yakında dönecek.
SAYGI ve SEVGİLERİMLE...

Yönetim size para vericem
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Bi oyun bu kadarmi degerli olur arkadas kasma arkadasliktan onemliyse alayinizi 49A kasam bnde sizleri duyarli sanirdim knk dedigmiz adam bile umursamio yigit kardesim dusuncen icin saol

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
S.a Kolay gelsin kusurumuza bakmayın toplantıya katılacaktık ama katılamadık dun gece acıl balıkesıre gıtmek zorunda kaldık ozel sebepten dolayı o yuzden katılamadık bırde toplantı lara katılıcam ve ara sıra lonca takıp ıcın gırıcem charlara o yuzden oyuna ara verıyorum bırakmıorum yani...
Saygı ve sevgılerımle...
Saygı ve sevgılerımle...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
ne oldu rasıtım yıne kım uzdu seeni?monsterdarker yazdı:Bi oyun bu kadarmi degerli olur arkadas kasma arkadasliktan onemliyse alayinizi 49A kasam bnde sizleri duyarli sanirdim knk dedigmiz adam bile umursamio yigit kardesim dusuncen icin saol

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
tum lonca ara verdigmi kendi teamime bile solemedim ama sizin gozunuzu kasma hirsi burumusTskxgenelkrmay yazdı:ne oldu rasıtım yıne kım uzdu seeni?monsterdarker yazdı:Bi oyun bu kadarmi degerli olur arkadas kasma arkadasliktan onemliyse alayinizi 49A kasam bnde sizleri duyarli sanirdim knk dedigmiz adam bile umursamio yigit kardesim dusuncen icin saol