Birlik Loncası Üye Alımları Başlamıştır...!
Re: Birlik Loncası Üye Alımları Başlamıştır...!
Evet çalıntı.Maviejder adlı kişi çarı çalıp 15m karşılığnda Emirxunruly e satmıştır.Bunu emir e de sorabilirsiniz.Fakat Maviejder(Siyahejder,Beyazejder) e sorunca tabiki de inkar eder ben çaldım diyecek hali yok fakat bir kanıt var o da EMİR.Bu durumda emir in hiçbir suçu yoktur.Çalıntı çar olduğunu bilse tabikide o da o çarı almazdı.O çar ona helal olsun fakat o 15m+full yücelen ve elemnt itemlerim Maviejder haram olsun. :evil:
Ixreisxl[49 seviye]Dangerxkaptan[47 seviye]Ixreissxl[41 seviye]
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Ixreisxl yazdı:Ad:Adem
Soyad:Alikaya
Karakterlerin isimleri:Ixreisxl,Ixreissxl,Dangerxkaptan
Deneyim:3 yıldır oyundayım,Mckeyshout adlı çarım çalındıktan sonra mükemmel bir hırs yaparak 49 level savaşçı 47 level şifacı ve 41 level büyücü yaptım.
Niçin Birlik Loncası ?color=#FFFF00]Adı üstünde Birlik ve Beraberliğin en üst düzeyde olduğu lonca,tek başıma canımın sıkılması yani bir loncaya dahil olma isteğim ve Lonca klanının ARZ olması nedeniyle Birlik LoNcaSınI seçtim
[/color]
Başvurunuz dikkate alınmıştır. Bizden yanıt bekleyiniz...!
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
Ixreisxl yazdı:Ad:Adem
Soyad:Alikaya
Karakterlerin isimleri:Ixreisxl,Ixreissxl,Dangerxkaptan
Deneyim:3 yıldır oyundayım,Mckeyshout adlı çarım çalındıktan sonra mükemmel bir hırs yaparak 49 level savaşçı 47 level şifacı ve 41 level büyücü yaptım.
Niçin Birlik Loncası ?color=#FFFF00]Adı üstünde Birlik ve Beraberliğin en üst düzeyde olduğu lonca,tek başıma canımın sıkılması yani bir loncaya dahil olma isteğim ve Lonca klanının ARZ olması nedeniyle Birlik LoNcaSınI seçtim
[/color]
Başvurunuz onaylanmamıştır.Kusura bakmayınız.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
Başvurum saat 00.02 de Balcıoğlull (Birlik loncası başkanı) tarafından onaylanmıştır yarın gerekli duyuruyu yapıcaktır loncadaşlarım iyi forumlar
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
İşi gücü yalan bu adinin. Benım görüşüm bunu loncanıza almış iseniz başınıza da bela almış olursunuz. Kolay gelsn.Ixreisxl yazdı:Evet çalıntı.Maviejder adlı kişi çarı çalıp 15m karşılığnda Emirxunruly e satmıştır.Bunu emir e de sorabilirsiniz.Fakat Maviejder(Siyahejder,Beyazejder) e sorunca tabiki de inkar eder ben çaldım diyecek hali yok fakat bir kanıt var o da EMİR.Bu durumda emir in hiçbir suçu yoktur.Çalıntı çar olduğunu bilse tabikide o da o çarı almazdı.O çar ona helal olsun fakat o 15m+full yücelen ve elemnt itemlerim Maviejder haram olsun. :evil:

Mckeyshout çalıntıdır yalan atıyorsam Kuran-kerim beni çarpsın emir e sor can o sana kendi ağzıyla sölesin evet 15m a Maviejder den aldım diye ve lonca ya alınıp alınmamam seni ilgilendirmiyor sen kendi işine bak burada fazla konuşupta lonca sayfasını kirletme..!
- azizcan
- Teşkilat Neferi
Ne halt oldugun ortada senin. Formdan takip ediyor ise Strongman veya Balcıoğlu senı almayacaklardırIxreisxl yazdı:Mckeyshout çalıntıdır yalan atıyorsam Kuran-kerim beni çarpsın emir e sor can o sana kendi ağzıyla sölesin evet 15m a Maviejder den aldım diye ve lonca ya alınıp alınmamam seni ilgilendirmiyor sen kendi işine bak burada fazla konuşupta lonca sayfasını kirletme..!

- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
Ben Balcıoğlu ile görüşeceğim.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Ben Konsey senin başvurunu onaylamıyorum arkadaşım car açma hiçbirşekilde senin loncamıza girmene izin veremem... Balcıoğluna gelince o karışmıyor bu işlere ii forumlar ...???Ixreisxl yazdı:Başvurum saat 00.02 de Balcıoğlull (Birlik loncası başkanı) tarafından onaylanmıştır yarın gerekli duyuruyu yapıcaktır loncadaşlarım iyi forumlar![]()
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
- Balcioglu
- İskele Babası
Ixreisxl loncamıza alınmadın. İmzandaki Birlik Loncası Yazısınıda silersen sevinirim. Kusura bakmayınız...
Balcıoğlull