Arkadaşlar bu aralar Tılsımda bir sürü lonca kuruluyor ama bu loncalar 1 hafta ve ya 1 ay sonra kapanıyor.Ben de bunun için bir grup kurmayı düşündüm . Bu grup sadece şifacı ve büyücülerden oluşacak ve toplam bir grup sayısı kadar yani 6 kişi olacak .
Bu grupta bir başkan ve bir başkan yardımcısı bulunacak ama kararlar yapılacak oylamalar sonucu alınacak . Oy oranı fazla ise yürürlükten geçecek fazla değilse yürürlükten geçmeyecek .
Gelelim Kurallara
Kural 1color=#FFFFFF] Grubun üyelerinin kullandığı karakterin özelliklerini iyi bilmesi gerekir .[/color] Kural 2 color=#FFFFFF] Grubun üyeleri küfür , argo , hakaret içeren sözler kullanmayacaktır eğer kullanırsa oylamaya bakılmaksızın gruptan ihraç edilecektir.(Grup başkanı ve yardımcısı da dahil)[/color] Kural 3 color=#FFFFFF] Grubunuz klanı Arzın Çocuklarıdır , kesinlikle karşı klana geçilmesi yasaktır aksi takdirde cezalandırılacaklardır.[/color] Kural 4color=#FFFFFF] Grupta bulunan herkes günde en az 2 saat online olmak zorundadır .( Mecburi haller dışında )[/color] Kural 5 color=#FFFFFF] Grup toplantılarına mecbur olarak katılmak gereklidir . ( Eğer geçerli bir mazereti varsa grup başkanından toplantıda verilen bilgileri alacaktır )[/color] Kural 6 color=#FFFFFF] Grupta bulunan herhangi biri yapılan tartışmalara girmeyecek ve iki tarafın arasında tarafsızlığını koruyacaktır.[/color]
Not : Grubumuzda 15 yaş sınırlaması vardır
Ceza Sistemi
Grup içindeki oyuncular küfür veya hakaret etmediği zaman yanlış bir hareket yaparlarsa ;
ilk sefer uyarılacak
ikinci sefer para cezası uygulanacak
üçüncü sefer gruptan men edilecektir
Bu kurallara uyan kişiler başvuru talebi yapabilirler
Başvuru talepleri ;
Oyuncunun adı ve Soyadı :
Oyuncunun yaşı :
Karakterinin adı :
Messenger adresi :
Referans :
Güncel Kadromuz
Konsantrasyon / Mykons --> Grup Başkanı Reymond / Claudios --> Grup Başkan Yardımcısı
Valla benimde cok Dİkkatimi cekti
her yere atlıyor ne ayak
İlla herkes tebrik edecek degil ya birileride begenmeyecek elştirecek...
Sizde ona göre o eleştiriyi göz önüne alıp kendinizi Düzelteceksiniz...
Bu İşler böyledir....
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Hadi ya saçma konuymuş ben düşüncemi yansıttım ve koydum bunun neresi şaçma forumda onlarca saçma konu var ki... bu aradaseni görüyorum Paine 35 lwl charla millete cok artislik yapıon ..
Sen kalk git kumda oyna