Hımm o zaman tanısma ımkanımız yok ısmın neydı ?xPrince yazdı:aslen kayseriliyimde şimdi konyadayım akşama gidecem, ocaklarada kayseride gidiyom zaten..Bysimsekxx yazdı:Kime ne soracagımı sana mı soracagım arkadasım bende bir zamanlar Ülkü Ocaklarına gitmiştim adamla belkı tanısıyoruz ?
ÖCALANIN SAVUNUCULARINA OYUNDA YER VERMEYİN...
- Bysimsekxx
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: ÖCALANIN SAVUNUCULARINA OYUNDA YER VERMEYİN...
Bysimsekxx yazdı:Hımm o zaman tanısma ımkanımız yok ısmın neydı ?xPrince yazdı:aslen kayseriliyimde şimdi konyadayım akşama gidecem, ocaklarada kayseride gidiyom zaten..Bysimsekxx yazdı:Kime ne soracagımı sana mı soracagım arkadasım bende bir zamanlar Ülkü Ocaklarına gitmiştim adamla belkı tanısıyoruz ?
emin , ama genede arada bi konyaya gelip gidiyorum, tanışırız bi ara..
vatanımızdaki şehitler bunun gibiler yüzündenmi öldü akadaşlar, onca şehit onca aile, onca babasız çocuk bunun gibiler yüzündenmi feda oldu.. sonra ülkemizin sınırları içinde yiyip için sıçıp zıbarıp yatıyolar, kendilerini bi bk zannediyolar, Atamız bunun gibiler içinmi bu devleti kurtardı.. halen söylemek istiyorum oncaa şehit Türkiyenin heryerinden bunun gibiler yüzünden mi "Vatanımız sağolsun" deyip canlarına hiçe saydılar..
LANET OLSUN BUNUN GİBİLERİNE GÖZ AÇTIRMAYIN ARKADAŞLAR SONRA KALKMIŞ ABNA AŞİRET AYAĞI ÇEKİYO LAN ÇOK SİNİRLİYİM LAN ELİME VERSELER ÖCALARI PARÇALAR BUNLARA YEDİRİRİM LAN HER Bİ PARÇASINIII
LANET OLSUN BUNUN GİBİLERİNE GÖZ AÇTIRMAYIN ARKADAŞLAR SONRA KALKMIŞ ABNA AŞİRET AYAĞI ÇEKİYO LAN ÇOK SİNİRLİYİM LAN ELİME VERSELER ÖCALARI PARÇALAR BUNLARA YEDİRİRİM LAN HER Bİ PARÇASINIII