Nasıl böyle düşündünüz anlayamadım.Ben fotoları eklerken böyle birşeyin sorun olacağını asla düşünmemiştim.Ki öyle bir şerefsizlik yapsam salak mıyım fotoları koyayım ? O yazıyı ben Ottomanxwarrior mertcana yazdım.2 tane arz büyücü buyu atmıstı kendısı zıhın toplama atınca büyüler gitti sandı ve bende oyle yazmıstım.Sonradan gruptan cıktı.Ben boyle bırsey yapsam orada bır suru adam war büyü bozma atınca karakter değişik bir hareket yapıyor ve Face dahil herkes anlardı.Face mesela bu kadar kısa surede buyu bozma attıgını anlardı.Ozellıkle mırkan senin böyle düşüneceğin asla aklıma gelmezdi.Vs bitti.Hasan kazandı.Varsa itirazı oLan /f OttomanxKorkusuz
SaygıLarımLa
Eskı KorksuzzxBüyücü
OttomanxKorKuSuz
OttomanxÖlümsüz vS Face
-
Ottomanxkorkusuz
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Zaman
Re: OttomanxÖlümsüz vS Face
1-İyi yorum yapanlara teşekkürler
2. si hadi diyelim mehmet büyü bozma atmış olsa bile ws 5 * 4 olurdu yine winner Ottomanxölümsüz
2. si hadi diyelim mehmet büyü bozma atmış olsa bile ws 5 * 4 olurdu yine winner Ottomanxölümsüz
Ottomanxölümsüz anısına
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Klan: Arzın Çocukları
tamam sus otur aşağı :mrgreen:efsaneottoman yazdı:1-İyi yorum yapanlara teşekkürler
2. si hadi diyelim mehmet büyü bozma atmış olsa bile ws 5 * 4 olurdu yine winner Ottomanxölümsüz![]()
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Zaman
burhanabi yazdı:Ottomanxölümsüz Seni Tebrik Ederim Kardeşim, Daha Gözlükler 2 m Oldu Gözünde GÖzlük Yok FaceninBenim Bi itemim Face yı satın Alır Ona zaten 5 * 4 Bi Ders Vermiştim Ben Seni Gerçekden Tebrik Ederim Artık Konuşmaz Susmuştur
Ders Verdiğim arzlar Kaşınan Varsa Pm Yeterli
Zamanxying 5 * 0 Deathxkarani
Zamanxying 3 * 1 Maçaxkızı
Zamanxying 5 * 4 Face
Benimde gözümde gözlük yok yalnız
Ottomanxölümsüz anısına