GÜN GEÇTİKÇE ARZLAR TÜKENİYORxDxD
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
GÜN GEÇTİKÇE ARZLAR TÜKENİYORxDxD
ARZLARIN SAYISI NEDEN AZALDI:):):):)
Re: GÜN GEÇTİKÇE ARZLAR TÜKENİYORxDxD
Belkide öyledir arzlar azalıyor sebeplerini oyundaki arkadaşlara sormak lazım oyunda eskiden en sağlam kişiler arz klanında idi şimdi ise görev için çoğunluk için her kezin tercihi lodos klanı oluyor biz arkadaşlarmızla oyuna renk katsın değişiklik olsun diye gurri aşiretini kurduk arz klanına sokduk ama bunu kendini bilmez insanlar açlık uğruna kp uğruna saldırmayı tercih ettiler kötü yaptık belkide nedenmi çünkü em atacak arz bulazlarken biz onlara em atmaları için veya savaşmaları için ortam hazırladık aslında onların iyiliğine yapılmış bir şeydi ama değer bilmez bizim insanımız he bize hiç bi şey olmadı dağ gibiyiz yıka bilene aşk olsun birimize dokunan olursa her ne sebepden ötürü ektiğini fazlası ile biçer. oyuna her açıdan bakıyoruz değişiklik için ama sağ olsun lodos klanındaki kardeşlerimiz arz olanı direk düşman olarak görüyorlar halbuki bilmiyorlarki hepsinide tanıyoruz isimlerine varana kadar. Bireyler düzelmedikçe toplumda düzelmez umarım eski günlerdeki gibi bir oyun geçirmenizi iyi oyunlar..
- bymehmett
- Demirci Çırağı
DOĞRUDUR BENDE ARZ KESEMEYİ SEVERİM AMA HERKEZİ DEĞİL BAZI ARZLAR VAR KP ALIRKEN DALIYOR BENDE ONU KERİM EĞER ONUN BİR YERDE KP ALDIĞINI GÖRÜRSEM DİREK ORAYA GİDER MEKANI BOZARIM GEÇEN GÜN BİR ŞİFA ARZ ARKİM VARDI ONLAR WS YAPIYORDUM 33 LVL BÜYÜ GELDİ BENİ 20 CANLA KESTİ KUDRET YOKTU ZATEN GECE SAAT 3:00 DE OYUNA GİRDİĞİMDE ONUN GÖRDÜM VE O ÇIKANA KADAR ONUN PEŞİNİ BIRAKMADIM HIRSIZLARLA İŞİM OLMAZ BENDEN UZAK PARİSE YAKIN OLSUN DERİM VE OYUNU ZEWK KALMADI DİYEREK NOKTAYI KOYARIM KARDEŞİM İLGİNDEN DOLAYI TŞK EDERİM
- bymehmett
- Demirci Çırağı
BENİMDE ÜYE OLDUĞUM ECELLX LONCASI ARTK ARZDIR
Evet Arzlardaki Azlık ve İstek Üzerine ARZ a qeçtik
Ecellxyaşlıkurtx
ArzLarın sayısı azaLır ama asLa tükenmez..
Burda fanatik arzLar waRken qençLere Laf düşmez.! 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Arz olmak herkesin harcı değildir,yürek ister...
Kolaya kaçmak isterseniz klanınız belli Lodos..
Biz oyuna denge getirmek için loncamızı Arz yaptık..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
Melankolik yazdı:Arz olmak herkesin harcı değildir,yürek ister...
ferhat abartma ustam ya..

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Şöyle bir gerçek var kimse inkar edemez...
Lodosların sayısı şu anda arzlara göre fazla.Her ne kadar fazla olsa da bunu gören diğer klansızlar oyunda rahat dolanmak ve lodos sayısının fazla olmasından dolayı görevleri kolay yapcaklarını düşünenler lodos olmakta.Bu kadar kişinin lodos olması ancak buna bağlıdır...
Her 2 klanı da savunmam.Her 2 klandada sıfat kullanmıcağım insanlar var.Yani bu klan temiz diyemezsin.Bana göre klan oyunda sadece stres atabileceğin ama bir o kadar da stres depolayabileceğin bir ortam.Klandan bir amacım yok gözlük veya başka bir amacım da yok çok şükür aldım gözlüklerimi.Berru karakterimi klandan çıkardım . Şu anda bunun tek sebebi de bir şifacı olarak rahat dolanamam.1i saldırmasa diğeri saldırıyor.Depar yok uzaklaşamıyorsun.Sadece sinir stres oluyorsun.Mısır önüne üşüşen lodos klanındaki "aç" diye tabir edilen kısım kamp kurmuş durumda .Uzaklaşmıyorlar o mısır önünden uzaklaşanı indiriyorlar çünkü sürüden ayrılanı kurt kapar misali
Komutandada arzların bir grubu var yine aynı ortam gelen lodosları kesiyorlar . Böyle bir ortamda sinir stres yapmaman imkansız
Lodosların sayısı şu anda arzlara göre fazla.Her ne kadar fazla olsa da bunu gören diğer klansızlar oyunda rahat dolanmak ve lodos sayısının fazla olmasından dolayı görevleri kolay yapcaklarını düşünenler lodos olmakta.Bu kadar kişinin lodos olması ancak buna bağlıdır...
Her 2 klanı da savunmam.Her 2 klandada sıfat kullanmıcağım insanlar var.Yani bu klan temiz diyemezsin.Bana göre klan oyunda sadece stres atabileceğin ama bir o kadar da stres depolayabileceğin bir ortam.Klandan bir amacım yok gözlük veya başka bir amacım da yok çok şükür aldım gözlüklerimi.Berru karakterimi klandan çıkardım . Şu anda bunun tek sebebi de bir şifacı olarak rahat dolanamam.1i saldırmasa diğeri saldırıyor.Depar yok uzaklaşamıyorsun.Sadece sinir stres oluyorsun.Mısır önüne üşüşen lodos klanındaki "aç" diye tabir edilen kısım kamp kurmuş durumda .Uzaklaşmıyorlar o mısır önünden uzaklaşanı indiriyorlar çünkü sürüden ayrılanı kurt kapar misali
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
ORHANBEY yazdı:Şöyle bir gerçek var kimse inkar edemez...
Her 2 klanı da savunmam.Her 2 klandada sıfat kullanmıcağım insanlar var.Yani bu klan temiz diyemezsin.Bana göre klan oyunda sadece stres atabileceğin ama bir o kadar da stres depolayabileceğin bir ortam.
katılıyorum..

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis