Öncelıkle guruptakı arkadaslarıma tsk ederım ellerıne saglık bır kac kelıme solyecegım ama arkadaslar cok bılmıs ukala falan dıyenlerınızde olabılır.Kesemeyn arkadaslarımız var sunucumuzda onlarada yardımızın dokunmasını ısterım arkadaslar oncelıkle kenana gıdecegınız zaman tankın buyucu olması ve o buyucunun drenc elektırıgının 1000 nı gecmesı lazım ve guruptakı arkadaslarında 700 bulması alzım drenc elektırık rahat kesersınız ve 2 sıfa 4 buyu gıdersenız cok rahat kesersınız ve sıfacnın bırının element drencı ve fızıksel drencının 15ser olması lazım tank buyucunun drenc kırması 15 olması alzım ve gerısı sızın becerınız arkadaslar sartellerı sureklı ındırın rahat kesersınız tsk ederım.
Hep söyledim bir daha söylemekten hoşnut duyacağım:
Emrah abicim sen bir harikasın bunu benden ilk defa duymuyorsun. Rana abla ile çok güzel işler başarıyorsunuz. Oğuz ve Yiğit'i ayrıca tebrik ediyorum. Zepko ve Xdragonnnn u tanımıyorum fakat, başarılarınızın devamını diliyorum. Daha nice böyle güzel başarılara imza atmanız temennim ile.
Bende çok tşk ederim emegi gecen bütün arkadaşlarıma.evet rutkay askım ve ben bu zaman kadar isteyipde basaramadıgımız bişey olmadı.dilerim sizlerde en kısa zamnda bu sevinci yasarsınız