Merhaba.
3 gündür ceza alan sobee hesabım hakkında ne forumdan,ne ikvdestek'ten ne de ikvdestek@sobee.com.tr'den bilgi alabildim.Foruma konu açtığımız zaman "Bu tür konulara forumdan bakılmıyor,lütfen ikvdestek'e başvurunuz." gibi bir cevapla karşılaşıyoruz.Bizde bu cevabın üzerine ikvdestek'e başvuruyoruz.Daha doğrusu başvuramıyoruz.Sayfada ki hatadan dolayı.Formu eksiksiz doldurup gönder'e tıkladığımız zaman sayfa yenileniyor.Bunuda geçip ikvdestek@sobee.com.tr'ye mail atıyoruz.Cevap gelmiyor.Şimdi diyeceksiniz ki bu konu nasıl bir öneriye bağlanacak.
İkv'de belki ismini bile bilmediğimiz yetkililer var.Bunlardan göz önüde olanlar Lathander,Nerull,CaptainATX,Orti,Erdoğan,Nocomment ve ismini hatırlamadıklarım.Benim şahsi görüşüm bu kadar çok yetkili oyuna yeni eklentiler için çalışmıyor.Yani bu cümleden kastım bazı yetkililer çalışmıyor değil.Hepsi oyuna yeni eklenti getirmek için çalışmıyor,başka görevler ile meşgul oluyorlar.Bir de forum yetkilileri var.En çok gördüğüm forum yetkilileri kızılyangın ve KindarAma yardım isteyen konuların " hiçbirisin de " forum yetkililerinin bir msj. bulunumuyor.
Şimdi gelelim şu öneriye.Bu kadar yetkili kişi içinden,fazla değil 2 tanesi "sadece forum için" görev yapsa.Gelen yardım konularına açıklama yapsa.Bu açıklama "lütfen ikvdesteğe başvurun" cümlesinden farklı bir açıklama olsa.Herkes ya da yardım isteyenler,sorunlarını kısa sürede çözse.
Aramızdan bazıları şimdi çıkıp "yetkilililer zaten forumla ilgileniyor" diyecektir mutlaka.Bunun üzerine de şöyle birşey söylemek isterim.Madem ki yetkililer forum ile ilgileniyor,neden "hiç kimse" sorununu forumdan halledemiyor ?
Şu sıralar çoğu kişinin yakındığı soruna burada bir kez daha değinmek istiyorum.Umarım bu son üstünden geçişimiz olur.
www.istanbuloyun.com/ikvdestek Sayfası hatalı.Sayfada ki "tüm formları" eksiksiz doldurup gönder'e tıkladığımız zaman göndermiyor,sayfa yenileniyor.Umarım bir yetkili bu yazımı okur ve bir yorum yazar,bir açıklama yapar...
Saygılar.
Bir öneri...Bir yetkili...
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bir öneri...Bir yetkili...
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist*
Re: Bir öneri...Bir yetkili...
Sheytanist yazdı:Merhaba.
3 gündür ceza alan sobee hesabım hakkında ne forumdan,ne ikvdestek'ten ne de ikvdestek@sobee.com.tr'den bilgi alabildim.Foruma konu açtığımız zaman "Bu tür konulara forumdan bakılmıyor,lütfen ikvdestek'e başvurunuz." gibi bir cevapla karşılaşıyoruz.Bizde bu cevabın üzerine ikvdestek'e başvuruyoruz.Daha doğrusu başvuramıyoruz.Sayfada ki hatadan dolayı.Formu eksiksiz doldurup gönder'e tıkladığımız zaman sayfa yenileniyor.Bunuda geçip ikvdestek@sobee.com.tr'ye mail atıyoruz.Cevap gelmiyor.Şimdi diyeceksiniz ki bu konu nasıl bir öneriye bağlanacak.
İkv'de belki ismini bile bilmediğimiz yetkililer var.Bunlardan göz önüde olanlar Lathander,Nerull,CaptainATX,Orti,Erdoğan,Nocomment ve ismini hatırlamadıklarım.Benim şahsi görüşüm bu kadar çok yetkili oyuna yeni eklentiler için çalışmıyor.Yani bu cümleden kastım bazı yetkililer çalışmıyor değil.Hepsi oyuna yeni eklenti getirmek için çalışmıyor,başka görevler ile meşgul oluyorlar.Bir de forum yetkilileri var.En çok gördüğüm forum yetkilileri kızılyangın ve KindarAma yardım isteyen konuların " hiçbirisin de " forum yetkililerinin bir msj. bulunumuyor.
Şimdi gelelim şu öneriye.Bu kadar yetkili kişi içinden,fazla değil 2 tanesi "sadece forum için" görev yapsa.Gelen yardım konularına açıklama yapsa.Bu açıklama "lütfen ikvdesteğe başvurun" cümlesinden farklı bir açıklama olsa.Herkes ya da yardım isteyenler,sorunlarını kısa sürede çözse.
Aramızdan bazıları şimdi çıkıp "yetkilililer zaten forumla ilgileniyor" diyecektir mutlaka.Bunun üzerine de şöyle birşey söylemek isterim.Madem ki yetkililer forum ile ilgileniyor,neden "hiç kimse" sorununu forumdan halledemiyor ?
Şu sıralar çoğu kişinin yakındığı soruna burada bir kez daha değinmek istiyorum.Umarım bu son üstünden geçişimiz olur.
www.istanbuloyun.com/ikvdestek Sayfası hatalı.Sayfada ki "tüm formları" eksiksiz doldurup gönder'e tıkladığımız zaman göndermiyor,sayfa yenileniyor.Umarım bir yetkili bu yazımı okur ve bir yorum yazar,bir açıklama yapar...
Saygılar.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Klan: Arzın Çocukları
ikvdestek sorunsuz çalışıyor tarayıcınızı güncelleyen emin ol bunu diyecekler
aynen...KaraXHayalet yazdı:ikvdestek sorunsuz çalışıyor tarayıcınızı güncelleyen emin ol bunu diyecekler
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

Ön belleği temizledim.tarayıcıyı güncelledim,farklı tarayıcılarda denedim.Sorun hala mevcut diyeceğim bende ve konu kapanacak burada ne bir cevap gelecek ne bir açıklama...Halbüki sorun var destek sayfasında.KaraXHayalet yazdı:ikvdestek sorunsuz çalışıyor tarayıcınızı güncelleyen emin ol bunu diyecekler
Sheytanist*
Sheytanist*
Şikayet ettiğiniz birisinin kaç gün susturulduğu ikvdestek tarafından aynı gün içinde hemen mail yoluyla adresinize gönderiliyor ancak oyuncular sorunlarını dile getiren mailler attıkları zaman bir türlü cevap alamıyorlar.Nasıl iştir hayret.
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

Cumaretsi - Pazar sanırım yetkililerin izin günleri.Pazartesi'de şansımı deneyeceğim eğer ceza bitmezse.Pazarteside olmadı.Artık oynamam bu oyunu.Sercan123 yazdı:Şikayet ettiğiniz birisinin kaç gün susturulduğu ikvdestek tarafından aynı gün içinde hemen mail yoluyla adresinize gönderiliyor ancak oyuncular sorunlarını dile getiren mailler attıkları zaman bir türlü cevap alamıyorlar.Nasıl iştir hayret.
Sheytanist*
Sheytanist*
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

viewtopic.php?f=46&t=26473
viewtopic.php?f=46&t=26417
viewtopic.php?f=46&t=26471
viewtopic.php?f=46&t=26458
viewtopic.php?f=46&t=26461
viewtopic.php?f=46&t=25979
viewtopic.php?f=46&t=26425
viewtopic.php?f=46&t=26418
viewtopic.php?f=46&t=26382
viewtopic.php?f=46&t=26351
viewtopic.php?f=46&t=26344
Verdiğim linkleri tek tek inceleyiniz.Hangisinin altında tatmin edici bir cevap var.Tatmin ediciyi bırakın hangisinde bir yetkili yardımcı olmuş.Bu konulardan çoğuda benim üstüne basa basa 3 gündür anlatmaya çalıştığım hatadan bahsediyor ve bu konular sadece ilk 2 sayfadan.Daha gerilere gitsek neler buluruz acaba.
Artık bir yetkili tatmin edici bir cevap versin.
viewtopic.php?f=46&t=26417
viewtopic.php?f=46&t=26471
viewtopic.php?f=46&t=26458
viewtopic.php?f=46&t=26461
viewtopic.php?f=46&t=25979
viewtopic.php?f=46&t=26425
viewtopic.php?f=46&t=26418
viewtopic.php?f=46&t=26382
viewtopic.php?f=46&t=26351
viewtopic.php?f=46&t=26344
Verdiğim linkleri tek tek inceleyiniz.Hangisinin altında tatmin edici bir cevap var.Tatmin ediciyi bırakın hangisinde bir yetkili yardımcı olmuş.Bu konulardan çoğuda benim üstüne basa basa 3 gündür anlatmaya çalıştığım hatadan bahsediyor ve bu konular sadece ilk 2 sayfadan.Daha gerilere gitsek neler buluruz acaba.
Artık bir yetkili tatmin edici bir cevap versin.
Sheytanist*
Sheytanist*
forum uzerınden bır yetkılı bulursun ozelden yaz ılgılenırler
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

Forumda yetkililere özel msj. yollanmıyor.Kendin deneyebilirsinfenomen yazdı:forum uzerınden bır yetkılı bulursun ozelden yaz ılgılenırler
Sheytanist*
Sheytanist*