Gerçek Yüzleri Demişsin. Hani Bizim Hakkımızda Birşey Göremiyorum Ben.. Birşeyler Olsun Elinde Ondan Sonra Konuyu Aç Aslanım. Tipim Aklındaymış Gel Çağırdım Bekliyorum Tipim Aklındaysa Görünce Hatırlarsın Gelirsin Yanıma. Çok Korkuyorum Gerçekten Tehditlerinden..Süzme Senin Gibiler Çok Geçti Gelicem Oraya Diyen Sonradan Kanka Ayağına Yatmaya Başladı.. Adam Ol Saygılı Ol..
RAPİSMYLİFE # erdil
İsyanmosa Mcfly ve Rapismylifee Gerçek yüzleri
- rapismylife
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Re: İsyanmosa Mcfly ve Rapismylifee Gerçek yüzleri
JAGER # RAPISMYLIFE # ERDİL # rapismylife
Raiders Of AnatoliA # TEŞKİLAT
- rapismylife
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Mehdi yazdı:Gözden kaçırmışım k.bakmayın işte 2. link 3 e tek yaptığı an 1 şifacı 2 büyücü ...
http://img193.imageshack.us/img193/396/ ... 182353.jpg
Burada 1 Kişi Sana Daldı
RAPİSMYLİFE # erdil
JAGER # RAPISMYLIFE # ERDİL # rapismylife
RAPİSMYLİFE senin gerçek yüzünü gene gördüm bugün gene galaxia denen adama ben rapismylife şöleyim böleyim
Ya arkadaş hiçbişey değilsin ya anlamıyorsun yada kabullenemiyorsun sen ben mehdı isyanmosa rapismylife mcfly hepimizi sadece OYUNCUYUZ anLadınmı ama bak diyorum seni reelde yakalamayım dier rapismylife da boşboş konuşuyort ver telini lan dedi verdim hani Lan nerdesin klandan yazdım yok gerek yok fln yemedimi çocukmu sandım koç
Ya arkadaş hiçbişey değilsin ya anlamıyorsun yada kabullenemiyorsun sen ben mehdı isyanmosa rapismylife mcfly hepimizi sadece OYUNCUYUZ anLadınmı ama bak diyorum seni reelde yakalamayım dier rapismylife da boşboş konuşuyort ver telini lan dedi verdim hani Lan nerdesin klandan yazdım yok gerek yok fln yemedimi çocukmu sandım koç
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
kestiler tabi ezo herkes kesiyor ki seni görmedik sanmaMacroban yazdı:Bide haLa oyunda utanmadan kestim yazıyor cık cık cık ayıp La ayıp bak fakiriz ama grurLuyuz Lavuk
Sıra sende mcfly ve rapismylife
caster sen kes bi kere senin hırsız oldunu söyledik diye ötme lan mal sen 4 lwllik balyozla gezerken ben VaqRaNT çarını 39 yapıyordum derindeki sırdan önce sen 6 ay 34 gezerken ben eski klan örsünde ws atıyordum sen ne anlıyon oyundan bre amele daha çarın 1000 vuruş yapamadı senide simurglarıda ağlatırım içinizden 1 tane delikanlı varsa oyundayım pm atsın
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta