Bu oyunun sahibi kim arkadaşlar.Şu tapu işlerini halledelim oyundan birkaç arazide biz alalım.Ama benım arazime kimse giremiyecek parası neyse vericem.Ama adım atamıcak. KİMSE benım madenımden cekemıcek.Kimse benım arazımde benı kesemıcek nefsi müdafa ile şikayet ederim.kendı bölgemde istedigim kadar maden cekerim kimse gelim madenıme dokunmayacak. yoksa şikayet ederim. kendı madenımde türlü türlü oyunlar duzenlerım benım deilmi arkadas yaparım.kımse benım yaratıgıma dokunmayacak cunku önce onu ben gördüm...!
Bu parçadan bişiler anladınızmı? Ne demek istedigimi ne anlatmak istedigimi anladınızmı.
oyunu kendılerının sanan arkadaslara seslenıyorum.burdakı en ufak bir ayrıntıda bile Tüm ikv oyuncularının hakkı vardır.kimse hic birseyi sahiplenmesın.anlıyorum aslında mantıklı dusunemıyosunuz. kendı kafanızca kurallar cıkartıyosunuz ama birde olaylara gercekci bakın kurallarına uygun bakın en önemlisi hırs yapmadan bakın.Hırs sadece sizi sıfırlar hırsına kurban gidenlerın sansı ne kadar sürerki er gec hırslarına yenık düserler
TuFaN
Bu oyunun sahibi KİM
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Bu oyunun sahibi KİM

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Re: Bu oyunun sahibi KİM
hakLısın tufan Hırs tamamen sıfırlar insanı...
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
Çayelinden çay tarlası almış gibi oldum 
Koptum tufan bu olaya
Vesselam
Koptum tufan bu olaya
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
Vahit yazdı:Çayelinden çay tarlası almış gibi oldum
Koptum tufan bu olaya
Vesselam
ya abi dün acayip kızdım gidiyom maden cekiyorum ''lan cekmesene o benım madenım ''diyor gidiyom baska bi madene küfür ediyo yasaklıyo. bu ne ya böyle şeymi olur..!

Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Tufan kardeşim her zamanki gibi çok güzel bir yazı yazmış ve gerçekten haklı bir konuya değinmiş, yaş, zeka, yapı, yaradılış itibariyle insanlar farklı olabilir fakat toplumsal kurallar vardır, vatandaşlık hakları vardır bu hem güncel hayatta, hem iş hayatında hem oyunda hem de her hangi bir sosyal alanda geçerlidir.
Malesef bir çok kardeşimiz kişisel çıkarlar uğruna bir maden, bir item, üç kuruş para vb. şeyler uğruna çevrelerine karşı adab-ı muaşeret kurallarını hiçe saymakta, etrafındaki insanların hak ve hukuklarına tecavüz etmekte bunu da ( Adonis' in dediği gibi, ilk ben gördüm, ilk ben geldim, 2 saattir şunu yapıyorum... ) uyduruk bir kılıf hazırlayarak, hem suçlu hem güçlü ( Zeytinyağı gibi üste çıkarak ) terbiyesizlikle sıvamaya çalışmaktalar...
Ne diyelim, güzel bir slogan EĞİTİM ŞART...
Malesef bir çok kardeşimiz kişisel çıkarlar uğruna bir maden, bir item, üç kuruş para vb. şeyler uğruna çevrelerine karşı adab-ı muaşeret kurallarını hiçe saymakta, etrafındaki insanların hak ve hukuklarına tecavüz etmekte bunu da ( Adonis' in dediği gibi, ilk ben gördüm, ilk ben geldim, 2 saattir şunu yapıyorum... ) uyduruk bir kılıf hazırlayarak, hem suçlu hem güçlü ( Zeytinyağı gibi üste çıkarak ) terbiyesizlikle sıvamaya çalışmaktalar...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
Titxdelikurt yazdı:Tufan kardeşim her zamanki gibi çok güzel bir yazı yazmış ve gerçekten haklı bir konuya değinmiş, yaş, zeka, yapı, yaradılış itibariyle insanlar farklı olabilir fakat toplumsal kurallar vardır, vatandaşlık hakları vardır bu hem güncel hayatta, hem iş hayatında hem oyunda hem de her hangi bir sosyal alanda geçerlidir.
abi cok saol eyw..

Burası benim forum adresim git başka yere (:
Karagumruk
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
erdinc yazdı:Burası benim forum adresim git başka yere (:
Karagumruk
kardeşim senin oldugun yerde ben sadece seyretmekle yetinirim..

Buyur forum adresi senin olsun ben giderim buralardanAdonis yazdı:erdinc yazdı:Burası benim forum adresim git başka yere (:
Karagumruk
kardeşim senin oldugun yerde ben sadece seyretmekle yetinirim..
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
çift Maden donenLere Laf demeLeri 1 derece hakLı oLabiliR ama tek madene otururken Laf demeLerı cok saçma ..

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK